main logo
2504

Simpals donează laringoscoape instituțiilor medicale din R. Moldova

Compania Simpals marchează aniversarea de 18 ani cu o donație de laringoscoape instituțiilor medicale din Republica Moldova.

Astăzi este ziua noastră. Azi marcăm 18 ani de luptă, în care am avut și înfrângeri, dar și multe victorii. 18 ani de încercări care ne-au inspirat și greșeli care ne-au învățat să nu renunțăm. 

18 ani în care am lansat proiecte, unele mai importante pentru țară, altele – absolut stupide. 6574 zile încărcate și grozave.

În toți acești 18 ani, de 1 aprilie am dăruit ceva țării noastre:

În 2006 – Point.md, iar împreună cu acesta, Map.md

În 2007 – Play.md

2013 a fost un an sportiv – la 1 aprilie a apărut Sporter.

În 2016 am lansat Afisha.md și FOSFOR.

În 2017 au văzut lumina zilei LobsterAchizitii și Votum.

În 2018 a apărut Stiri.md.

Iar în 2019 am anunțat lansarea desenului animat ARIPI.

Deseori făceam glume, când mai bune, când mai rele. Am instalat monumentul monedei de un bănuț în centrul Chișinăului, am lansat o rachetă în cosmos, ba chiar am stricat și niște mașini ziua în amiaza mare.

Au fost de toate. Dar azi chiar nu ne arde a glume. Țara noastră e bântuită de epidemie. Numărul celor infectați crește cu fiece zi. Iar lucrul cel mai oribil este că unul din cinci infectați este medic. 

Este ceva inadmisibil! Am discutat cu medicii și am aflat de ce au nevoie acum. S-a dovedit că spitalele duc lipsă de laringoscoape video, care ar permite medicilor să lucreze de la distanță cu pacienții, fără risc de infectare.

Iată că în acest an, donăm câteva laringoscoape video spitalelor din Moldova, pentru ca medicii noștri să fie sănătoși! Noi, întreaga echipă Simpals, sperăm că gestul nostru va contribui la salvarea mai multor vieți. Și acest lucru va fi cel mai bun cadou pentru noi toți.

Le mulțumim tuturor celor care cumpără și vând pe 999.md, care citesc point.md și stiri.md, care folosesc rutele map.md, care își planifică timpul liber împreună cu afisha.md, care au început să facă sport împreună cu sporter.md, care caută produse în Moldova și economisește banii împreună cu price.md, care participă la licitații și fac sistemul de achiziții publice mai transparent cu ajutorul achizitii.md, care învață la distanță împreună cu studii.md, care fac publicitate în rețeaua numbers.md, care urmează sfaturile mama.md, care privesc desene animate împreună cu simpals.studio, care caută un loc de muncă sau angajați pe joblist.md, care face freediving alături de lobsterweight.com, care înoată cu sonr.pro, care empatizează cu Moldova pe forum.md, care vrea s-o facă mai verde alături de verde.md, care o face mai plină de culoare împreună cu chisinau.me, care împărtășește momente frumoase pe play.md

Dorim să mulțumim o dată în plus prietenilor, partenerilor și utilizatorilor noștri pentru că ne permiteți să facem viața oamenilor mai bună. 

Vă mulțumim mult tuturor! 

Să fiţi sănătoşi!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării