main logo
978

Setantasports.com: Urmărește meciurile din Premier League cu reducere Ⓟ

Platforma digitală online setantasports.com oferă fanilor sportului o oportunitate unică de a urmări cele mai importante evenimente UFC și meciuri de fotbal din 15 mai.

În cadrul campaniei, folosind un cod promoțional special, fanii sportului vor putea urmări cel mai important eveniment din această săptămână - evenimentul UFC, precum și confruntările dintre giganți în meciurile din Premier League engleză, La Liga spaniolă și Serie A italiană. Fanii sportului se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din această săptămână. În Moldova va avea loc o luptă în care Ion Cutelaba îl va înfrunta pe Ryan Spahn.

Ion Cutselaba vs Ryan Spahn

După lupta pierduta din februarie, luptătorul moldovean Ion Cutelaba și Ryan Spahn se vor înfrunta pe 15 mai la UFC Vegas 54. Pentru moldoveanul Hulk, această întâlnire este de maximă importanță, întrucât în ultimele 5 lupte a câștigat doar de două ori, a fost învins de două ori prin knockout, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Fanii vor putea urmări lupta Cutselaba și întregul eveniment UFC folosind codul promoțional (GOSPORTS), iar în următoarele trei luni se vor bucura de o reducere de 70%.

Cât despre rivalul lui Cutselaba, Ryan Spahn a pierdut doar de două ori în UFC, în lupte cu Anthony Smith și John Walker, iar în ultimele 5 cazuri a părăsit octogonul învingător. Puterea lui este jiu-jitsu brazilian, cu ajutorul căruia a câștigat 11 din 19 lupte folosind tehnici dureroase sau sufocante. În general, Spahn are 19 victorii și 7 înfrângeri. Calitatile lui Ion Cutselaba sunt cunoscute de toată lumea - este un artist knockout care are o lovitură ucigașă. Hulk din 16 victorii în 12 cazuri câștigate prin knockout. Luptătorul moldovean, în vârstă de 28 de ani, este considerat în continuare unul dintre cei mai puternici luptători din divizia de grea mică.

Este de remarcat faptul că UFC este unul dintre cele mai importante produse ale Setanta Sports, iar în următorii trei ani, evenimente de arte marțiale mixte vor fi difuzate pe platforma online setantasports.com în 11 țări din Europa și Asia.


Lupta pentru campionat și bilete la competițiile europene

Duminică, 15 mai, pe lângă evenimentul UFC din Moldova, fanii vor putea urmări cele mai interesante confruntări din Premier League engleză. În faza finală a bătăliei pentru campionat, Manchester City se va confrunta cu West Ham. Echipa lui Pep Guardiola nu are loc de eroare și au nevoie doar de 3 puncte în acest meci. Londonezii, pe de altă parte, trebuie să-și asigure un loc în zona Conference League, iar în cazul unei rateuri a lui Manchester United, vor avea ocazia să concureze pentru a intra în Liga Europei, așa că și echipa lui David Moyes va lupta pentru 3 puncte. Confruntarea dintre West Ham și Manchester City va începe la ora 16:00, iar fanii vor putea urmări transmisia în direct a acestui meci folosind codul promoțional (GOSPORTS) pe platforma online setantasports.com

Este de remarcat faptul că, conform noului acord dintre Premier League engleză și Setanta Sports, din sezonul viitor, iubitorii sportului vor putea urmări în direct reflectarea absolută a tuturor meciurilor din cea mai bună ligă de fotbal din lume.

380 de meciuri din 38 de runde vor fi disponibile în 10 țări din Europa și Asia exclusiv pe canalele Setanta Sports TV și pe platforma online setantasports.com.

Punctul culminant al sezonului și lupta pentru campionat

Dintre toate primele 5 ligi, doar Premier League engleză și Serie A italiană vor decide campionatul în ultimele două runde. Câștigătorii celorlalte campionate sunt deja cunoscuți, iar în Italia lupta principală pentru campionat dintre cei doi giganți milanesi continuă și astăzi.

Pe 15 mai, liderul campionatului, Milan va înfrunta Atlanta, care se luptă pentru un bilet la competiția europeană. În aceeași seară, Inter va juca cu outsiderul Cagliari. La fel ca pentru Atlanta, acest meci din tur va fi decisiv și pentru Cagliari, deoarece echipa luptă pentru a-și menține locul în Serie A și pentru ei fiecare punct este vital.

Confruntarea dintre Milan și Atlanta poate fi urmărită pe platforma online setantasports.com de la ora 19:00, iar meciul dintre Inter și Cagliari de la 21:45. La fel ca în situația din Premier League, fanii sportului vor putea urmări unul dintre cele mai importante meciuri din Serie A folosind codul promoțional (GOSPORTS).

Luna trecută, Setanta Sports le-a prezentat utilizatorilor săi cea mai importantă noutate. Fanii sportului din 14 țări din Europa și Asia deja pot să urmărească meciurile din campionatele de care sunt interesați folosind aplicația Samsung și Android TV.

Ca parte a parteneriatului dintre Setanta Sports și Samsung, utilizatorul va putea folosi aplicația pe acele televizoare Samsung care au un sistem de operare 3.0 și/sau superior. În timp ce fanii sportului pot folosi aplicația Android TV pe televizoarele cu sistem de operare 5.0 și/sau mai mare.

Pentru a utiliza aplicațiile Samsung și Android TV, utilizatorii înregistrați ai setantasports.com trebuie să urmeze următoarele instrucțiuni

Aici vă oferim o listă de modele de televizoare cu care utilizatorii înregistrați ai setantasports.com pot folosi aplicațiile Android TV și Samsung:

•Samsung Tizen

•Sony Bravia Smart TVs

•Sharp Smart TVs

•Philips Smart TV

•TCL TV

•Xiaomi

•Hisense

Aplicația Setanta Sports va fi disponibilă în curând pe televizoarele LG.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării