main logo
1811

Scaune.md: Fiecare poate să-și găsească scaunul perfect (P)

Majoritatea oamenilor petrec peste nouă ore pe zi stând pe scaun, de aceea nu e de mirare faptul că pentru unii, acestea au devenit cel mai important instrument de lucru.

Scaune.md: Fiecare poate să-și găsească scaunul perfect (P)

Din acest motiv, alegerea „instrumentului” potrivit pentru muncă și odihnă este foarte importantă și poate fi făcută cu ușurință în magazinul online Scaune.md.

Scaune.md este un magazin specializat, unde puteți găsi scaune de toate formele și dimensiunile. Scaune moi sau din plastic, scaune pentru birou, copii sau gameri, fotolii pentru computer sau odihnă, pufuri, scaune pentru bucătărie sau bar – aici, fiecare își poate găsi scaunul de care are nevoie.   

Gama largă de produse, modele și design-uri îi poate uimi chiar și pe cei mai pretențioși clienți, care caută ceva special și original pentru interiorul locuințelor lor. În plus, întotdeauna puteți încredința căutarea scaunului perfect unui consultant profesionist care, după ce va asculta cerințele dvs., va găsi rapid anume ceea ce căutați.   

Un mare avantaj al magazinului Scaune.md este faptul că aici puteți achiziționa online modelul scaunului preferat și beneficia de  livrare gratuită, asamblare și garanție. În plus, în cazul în carepe site nu ați găsit modelul potrivit în stoc, Scaune.md vi-l poate livra oricând la comandă.

Dacă nu aveți încredere în imaginea de pe site și vă faceți griji că așteptările dvs. nu vor coincide cu realitatea, puteți veni în showroom-ul spațios al magazinului, care este situat pe adresa: str. Codrilor 16, sectorul Buiucani, Chișinău. Aici, pe o suprafață de peste 550 de metri pătrați, veți putea găsi aproape toate modelele de scaune prezentate pe site-ul Scaune.md.

Luați loc, testați-l, analizați forma și materialele din care este confecționat, verificați cum vi se potrivește, apoi comandați-l cu încredere pe site-ul scaune.md, care a fost dezvoltat de către proiectul Price.md.

În afară de aceasta, Scaune.md organizează des promoții avantajoase pentru clienții săi. Astfel, în perioada 22 august - 30 septembrie puteți profita de oferta specială „Back to School” și achiziționa scaune pentru casa sau biroul dvs. la un preț foarte accesibil.

Reamintim, Price.md oferă magazine online în chirie. Astăzi, pentru a vă deschide propriul magazin online, nu este necesar să posedați abilități tehnice și să alocați sume considerabile din bugetul companiei. Cu platforma destinată magazinelor online Price.md, compania dvs. poate crea un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de doar 399 de lei, ceea ce constituie taxa lunară pentru închirierea platformei.

Vă dorim cumpărături plăcute!

Scaune Chisinau la scaune.md.

Pentru mai multe informații cu privire la modul de creare a magazinului online, ne puteți contacta la numărul de telefon: 079 970 999 sau la adresa de e-mail: market@price.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării