SBC: Arată-ne cea mai bună prezentare școlară și ia-ți premiul Ⓟ
30 octombrie, 10:55
527
0
SBC: Arată-ne cea mai bună prezentare școlară și ia-ți premiul Ⓟ
30 octombrie, 10:55
527
0

La școală, prezentările nu mai sunt un lucru ieșit din comun. Toată lumea face prezentări, de la elevii claselor a cincea până la absolvenții liceelor. Faci prezentări dacă ai de pregătit o lecție deschisă, un raport, un proiect, un referat sau o lecție de laborator.

De obicei, îți ia mult timp, efort, creativitate și imaginație ca să faci o prezentare, ca până la urmă doar profesorii și colegii de clasă să-ți vadă capodopera. 

Acest lucru este nedrept, iar pentru a-l remedia, School of Business Communications (SBC) împreună cu partenerii și cu sprijinul Simpals organizează concursul „Regele prezentărilor” în rândul elevilor, care va dura până pe 10 noiembrie.

Autorii celor mai remarcabile, mai îndrăznețe și mai creative prezentări școlare nu doar își vor demonstra tuturor lucrările, ci și vor avea parte de premii.

Ce premii vor obține câștigătorii concursului „Regele prezentărilor”?

— Curs online pentru elevi „Vizualizare și conținut”, oferit de SBC Kids, cu o durată de trei luni, la preț de 200 euro. 

— Telefon Ulefone S1.

— Căști fără fir Xiaomi TWireless QCY T5.

— Dronă Syma X20W.

— Cameră web EZVIZ C1C PIR.

Premiile vor fi acordate în două nominalizări (copii 7-11 ani și adolescenți 12-15 ani) și în șase categorii — locurile I, II și III în opinia juriului și locurile I, II și III conform voturilor publicului. 

Câștigătorii vor primi și certificate personalizate, la fel ca și profesorii care i-au ghidat în pregătirea prezentărilor.

Pentru a participa este nevoie de completat o cerere pe care o poate trimite copilul, părintele sau profesorul. Lucrul cel mai important este ca elevul să facă prezentarea de unul singur.

Lucrările pot fi trimise până pe 10 noiembrie în oricare dintre cele trei limbi: engleză, română sau rusă. Câștigătorii concursului vor fi desemnați pe 12 noiembrie.

Cei mai buni dintre cei mai buni vor fi aleși de: 

  • pedagogul din cadrul SBC, prezentatoarea cursului pentru elevi „Vizualizare și conținut”,  Katerina Nisenboim;

  • șeful “Бюро продающих текстов” („Biroul de texte care vând”), copywriterul profesionist Igor Nisenboim;

  • specialistul în PR și branding personal, care a condus departamentul de marketing într-o companie cu peste 5.000 de angajați, Elena Ganchukova.

Mai multe despre condițiile concursului găsiți pe acest link.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter