main logo
1116

Sărbătorește primăvara cu stil: Tandem oferă reduceri de până la 25% la toată gama de mobilier Ⓟ

Primăvara este un moment minunat pentru a reîmprospăta și îmbunătăți aspectul casei tale. Și pentru a te ajuta să faci asta, fabrica de mobilă TANDEM vine cu o ofertă specială de Black Friday de Primăvară.

Sărbătorește primăvara cu stil: Tandem oferă reduceri de până la 25% Ⓟ

În perioada 1-31martie, TANDEM oferă o reducere de până la 25% la toată gama de produse. Indiferent dacă ai nevoie de un pat nou, o canapea confortabilă, un dulap spațios, noptiere stilate sau o masă elegantă, la TANDEM vei găsi ceea ce cauți. Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate superioară.

Profitați acum de această oportunitate unică de a vă îmbunătăți casa cu mobilier de calitate superioară la prețuri promoționale. Vizitați showroom-ul TANDEM și alegeți produsele potrivite pentru voi și casa dumneavoastră.

Vă reamintim, această ofertă este valabilă în perioada 1-31 martie, așa că nu ratați șansa de a vă bucura de confort și frumusețe la prețuri avantajoase.

Adresa showroom-ului TANDEM este str. Petricani, 15/1. Pentru mai multe informații și pentru a vedea întreaga gamă de produse TANDEM, vizitați site-ul nostru www.tandem.md sau urmăriți-ne pe Facebook și Instagram.

Celebrați primăvara cu TANDEM și bucurați-vă de un interior frumos și confortabil!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării