main logo
3618

Sărbătoare dublă la M2 Partener Imobiliar: Aniversare și marea tombolă ®

“Our Biggest Day!”, tindem să începem cu o așa exclamație ținînd cont de faptul că avem deja un anișor.

Iar anume această zi – 29 iulie a devenit un motiv de bucurie nu doar pentru noi, ci și pentru clienții noștri, care pe parcursul acestui an au fost alături de noi și ne-au motivat să creștem în experiență, calitate și diversitate.

 La marea sărbătoare, participanții care au achiziționat sau vândut imobile cu ajutorul nostru s-au ales cu cadouri utile, iar marele premiu -  automobil marca  “SUZUKI VITARA”  a plecat la Sandu Ionela, care a fost reprezentată de tatăl Frunză Ion.

Norocoșii câștigători au fost selectați cu ajutorul copilașilor din public, care au fost atât de curajoși să contribuie la extragere, asigurând imparțialitatea și transparența concursului.

 A avut loc un eveniment ce a lăsat în urmă doar emoții pozitive, bucurie ce nu poate fi redată în cuvinte, și multă recunoștință reciprocă. 

Noi, la rândul nostru, din numele întregii echipe al companiei ”M2 Partener Imobiliar” vă asigurăm că am rămas la fel de entuziasmați ca în prima zi și cu aceeași dorință arzătoare  de a aduce sentimentul de siguranță și căldură în sufletele clienților noștri!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării