main logo
621

Run for Peace: O cursă gratuită va avea loc duminică la Cahul

„Run for PEACE”, cu acest slogan, pe 8 mai, va începe EU4Cahul Marathon – cursa gratuită de 10 km, la care pot participa toți locuitorii Moldovei.

Run for Peace: O cursă gratuită va avea loc duminică la Cahul

Cursa este organizată de Primăria municipiului Cahul, susținută de Uniunea Europeană, în cadrul proiectului ,,EU4Moldova: Regiune cheie’’ și implementată de UNDP Moldova și UNICEF Moldova, având drept scop îmbunătățirea accesului la servicii sociale de calitate pentru copii și adolescenții

Prin această competiție, organizatorii doresc să atragă atenția publicului asupra nevoilor copiilor, atât din Cahul, cât și din Republica Moldova per ansamblu, la fel și asupra necesității de sprijin social pentru ei.

Participarea la EU4Cahul Marathon 10KM este gratuită și accesibilă tuturor, însă numărul de locuri este limitat. Evenimentul poate găzdui doar 200 de alergători.

Înregistrarea este deschisă și disponibilă pe următorul link.https://forms.gle/S4WNdPkUxtDRgdV56

Dacă doriți să deveniți parte a unei mișcări sportive de amploare și să atrageți atenția asupra problemelor și sprijinului social al copiilor, alăturați-vă cursei și veniți la Cahul pe 8 mai. Startul cursei va fi la ora 11:00.

Participanților de la Chișinău li se va pune la dispoziție transport tur-retur. Pentru rezervare accesați link-ul https://forms.gle/tuHAHu4WQEsVD19x9 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa electronică: event@sporter.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării