main logo
1703

Rubicon 2023: Savurează 10 km din traseu prin locurile pitorești a Orheiului Vechi

Rubicon este o cursă ultramaratonistă unica, care are loc anual pe teritoriul Republicii Moldova. Traseul ultramaratonului este format din 3 direcții: vest, centru și est, care cuprinde toate raioanele de la Sud la Nord. Aceste direcții sunt rânduite an după an și parcurse consecutiv.

Rubicon 2023: Savurează 10 km prin locurile pitorești a Orheiului Vechi

În 2023 traseul va cuprinde raioanele estice de pe teritoriul Republicii Moldova și Transnistriei.

La Rubicon pot participa absolut toți, pentru că distanța poate fi selectată independent de fiecare participant. Fie 10 km, fie 150 km, fie toate 540 km.

Provocăm sportivii din Chișinău sau din raza orașului, care încă nu s-au înregistrat la Rubicon 2023, să participe la cea mai pitorească” etapă - CR 28

Orheiul Vechi este faimos pentru priveliștea sa, iar acum ai șansă să-l cunoști în tempou de alergare, iar totodată sa obții medalia Rubicon

Savurează 10 km de alergare prin locurile pitorești a Orheiului Vechi.

Coloana de alergători va începe etapa în ziua a doua a cursei, pe 4 februarie la exact ora 12:03. Punctul de pornire îl găsiți aici.

Înregistrează-te - https://rubicon.run/registration?lang=ro

Etapa CR 28 este organizată cu susținerea ECO Resort Butuceni.

Organizatorii ștafeteii ultramaratoniste Rubiconul - organizația sportivă Sporter. Finanțarea este oferită de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova și de asemenea Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării