main logo
1334

Rubicon 2023: Cea mai extremă cursă trece prin raionul tău

Cea mai extremă cursă a acestui an, trece prin raionul tău! De regulă, se consideră, că cele mai interesante evenimente din Moldova au loc în capitală. Ștafeta ultramaratonistă Rubicon anulează acest stereotip.

Rubicon 2023: Cea mai extremă cursă trece prin raionul tău

Rubicon 2023 - începe pe 3 februarie. Cursa va dura 3 zile, iar distanța totală a traseului constituie 540 km și va trece prin 16 raioane în partea de est a Moldovei, din Palanca până la Soroca. Dar de menționat este faptul că fiecare participant aleargă anume acea etapă, pe care o va alege independent: distanța este divizată în 51 de etape. Atleții aleg independent câte etape doresc să parcurgă. Aici puteți vedea punctele de start și finiș a etapelor.

Mulți dintre alergători se alătură coloanei de participanți anume în raionul său. Pentru o bună parte de alergători din alte orașe și sate ale țării, ultramaratonul este o oportunitate de a participa la un eveniment sportiv remarcabil, practic la ei acasă. Alergătorii, care depășesc Rubiconul obțin insignele raionului de baștină. 

Până la Rubicon au rămas în jur de două săptămâni, de aceea alege acum etapele raionului tău și înregistrează-te. Mai multe informații pe rubicon.run

Organizatorii ștafetei ultramaratoniste Rubiconul - organizația sportivă Sporter. Finanțarea este oferită de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova și de asemenea Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării