23 noi, 2019 09:00
3 017
0
Rozetka: Vânzări de 1,2 de milioane de dolari pe oră, de Black Friday (P)
23 noi, 2019 09:00
3 017
0

Ne-am obișnuit deja cu imaginile virale de prin SUA unde lumea stă în rând de cu noapte la ușa magazinelor, iar atunci când acestea se deschid - are loc o adevărată bătălie pentru un produs cu preț redus.

Black Friday în Moldova sau Vinerea Neagră se marchează anual în ultima vineri a lunii noiembrie, fiind de fapt un start dat cumpărăturilor și pregătirii cadourilor de Crăciun și Revelion.

În ultimii ani, observăm că atât în țările vecine ca România sau Ucraina, cât și pe piața autohtonă, acest fenomen începe să prindă rădăcini și tot mai mulți comercianți oferă reduceri speciale cu această ocazie. Un exemplu de succes este rezultatul înregistrat de Black Friday 2018 de către Rozetka.ua. Acesta estecel mai vizitat magazin online din Ucraina, cu un sortiment de aproape 4 milioane de produse disponibile. Pe 23 noiembrie 2018, ei  au înregistrat o creștere a vânzărilor cu 70% mai mare față de Black Friday 2017 și au vândut 300 000 de produse, procesând astfel 200 000 de comenzi. Atunci, fondatorul companiei Vladyslav Chechotkin anunța pe pagina sa de Facebook că în acea zi, viteza medie de vânzări înregistrată pe site a fost de $1,2 milioane pe oră!

În acest an, Rozetka a fost lansată și pe piața din Republica Moldova, așa că va fi interesant să urmărim prestația lor de Black Friday și la noi în țară. Reprezentanții Rozetka.md promit o adevărată avalanșă de reduceri masive pe 29 noiembrie și ne asigură că fiecare vizitator al site-ului va putea găsi ceea ce își dorește cu adevărat din cele peste 570.000 de produse disponibile. Mii de dorințe vor putea fi realizate printr-un singur click. Sunt puse la dispoziție zeci de categorii de mărfuri, de la articole vestimentare la jucării și hrană pentru cei mici și de la mobilă ori accesorii auto până la electrocasnice și smartphone-uri.

Tot ce trebuie să faci e să accesezi adresa web a celui mai mare magazin online din țară: Rozetka.md, să te înregistrezi prin crearea unui cabinet personal, acolo unde se va salva toată informația despre comenzile făcute de tine; totodată, vei putea adăuga produsele râvnite în lista celor Favorite, astfel că vei plasa comanda mult mai rapid, fără să riști să nu le mai găsești în stoc. Alege produsele de care ai nevoie, compară-le, analizează-le și citește recenziile lăsate de alți cumpărători. Apoi plasează comanda, achită cu cardul și în 3-7 zile lucrătoare coletul va fi adus de către curier direct până la scară.

Este simplu, accesibil și ușor, iar dacă mai adaugi și reducerile de până la 90% - e pur și simplu perfect pentru fiecare!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter