main logo
2237

Rozetka.md livrează gratuit în orice colț al țării. Află care sunt condițiile Ⓟ

Îți place să faci cumpărături online? Preferi să nu stai la coadă la cabina de probă sau la raftul cu produse? Alegi să eviți aglomerațiile și să achiți cumpărăturile cu cardul? Obișnuiești să urmărești ofertele și reducerile din magazinele online și să profiți de acestea, cumpărând mai mult și astfel să ai livrare gratuită, economisind bugetul familiei?

Acum, ai ocazia să te bucuri de toate aceste avantaje, făcând cumpărături într-un singur magazin online. Doar în perioada 12-30 iunie curent, cumpără orice îți dorești de pe Rozetka, achită prin intermediul cardului Visa și obții livrare absolut gratuită direct până acasă.

Peste 600 000 de produse în stoc

Odată cu noul sezon, cu siguranță ai observat că ai nevoie de multe lucruri noi în casă. Pentru ca să nu cheltui timp pe plimbările lungi în magazine și statul la coadă, intră pe Rozetka.md și alege tot ce vrei pentru întreaga familie.

Dacă vrei ceva nou din haine, încălțăminte sau accesorii, găsești mii de articole de diverse branduri: de la Mango, Fila, Adidas, Lacoste și multe altele. Înnoiește garderoba cu doar câteva click-uri.

În cazul în care ai decis că vara asta o să te ocupi de frumusețea și sănătatea ta, îți recomandăm să-ți alegi aparatele pentru îngrijire personală care îți vor fi de folos mult timp înainte. Mașini de tuns și de coafat, epilatoare, aparate pentru manichiură și masaj, precum și alte sute de dispozitive utile stării tale de bine.

Totodată, îți poți alege și oricare dintre cele peste 2000 de produse pentru sport: biciclete, mingi, covorașe pentru fitness, shakere pentru cocktailuri proteice și smoothie-uri sănătoase.

Sau poate, vrei un gadget nou? Acum poți să alegi ceea ce ți se potrivește perfect. Ai la dispoziție zeci de mii de smartphone, smartwatch-uri și alte accesorii cool.

Cum să beneficiezi de livrare gratuită?

Dacă faci cumpărături pe Rozetka.md în perioada 12-30 iunie curent, alege ca opțiune de plată achitarea cu card Visa atunci când plasezi comanda. Acesta este tot secretul! Astfel, vei plăti doar valoarea produselor alese și nu vei achita niciun leu pentru livrare. Comanda ta va fi adusă ca de obicei, în termen de 3-7 zile lucrătoare direct acasă. Curierul îți va aduce coletul în maximă siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție, în orice localitate ai nevoie.

Așadar, fă shopping online, petrece timpul pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, economisește și bucură-te de noile achiziții făcute în cele mai avantajoase condiții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării