3247
0
Rozetka.md: Cele mai inspirate idei pentru cadouri de 14 februarie (P)
3247
0

Valentine’s Day și Dragobetele se apropie cu pași grăbiți și cu siguranță că deja te gândești cu ce cadou să-ți surprinzi jumătatea și anul acesta.

Dacă deja ai decis ce vei lua – ești de laudă că nu ai lăsat totul pentru ultima zi, iar dacă încă mai ești în căutare de idei.

Îți recomandăm să vezi ce propune de data asta cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka

Încearcă să alegi lucruri practice. Chiar dacă optezi și pentru articole personalizate, îndreaptă-ți atenția spre cadouri pe care omul drag să le utilizeze cât mai des posibil, să-i fie utile și în restul zilelor, nu doar în seara de 14 februarie.

De exemplu, ai putea alege clasicul cadou – parfumul. Acestea nu pot fi niciodată prea multe, așa că dacă îi cunoști preferințele îți va fi ușor să alegi aroma potrivită. Noi îți sugerăm să optezi pentru un brand cunoscut și pentru un miros apreciat de majoritate, cum ar fi: Paco Rabanne Invictus Legend pentru bărbați sau Versace Bright Crystal pentru femei.

La fel ca și parfumurile, pentru o femeie nu există prea multe produse cosmetice, așa că poți alege pentru iubita ta un set deosebit de la Mr. Scrubber Peony

Fii sigur că va fi impresionată de alegerea pe care ai făcut-o pentru că fetele adoră tot ce ține de măști, creme și scruburi, mai ales că în acest set este inclusă și o pereche drăgălașă de urechiușe.


Un cadou potrivit și pentru el, dar și pentru ea este o agendă de la Moleskine. În set este inclus și un pix stilat, care va completa look-ul oricui, fie student, manager sau chiar a unui om de afaceri.

Totodată, Rozetka.md recomandă și cadouri care cu siguranță vor impresiona prin originalitatea lor pe oricine. Ca idee, ai putea comanda o hartă a lumii răzuibilă care se potrivește de minune unui amator de călătorii și aventuri. 

Aceasta este ceva absolut inedit, creată dintr-un plastic rezistent care garantează un termen mare de exploatare.

La fel de surprinzător poate fi și un telescop Celestron ExploraScope oferit în dar de Ziua Îndrăgostiților. De acesta vă puteți bucura ambii în serile pe care le veți petrece împreună, veți descoperi stele, constelații și galaxii, chiar dacă până acum nu erați tare pasionați de astre.


Dacă însă vrei să oferi un cadou plin de tandrețe și drăgălășenie, atunci cu siguranță că o jucărie de pluș este ceea ce cauți.

Ursuleții sunt printre preferații celor îndrăgostiți, iar dacă aceștia sunt fabricați din blăniță ecologică și au o umplutură hipoalergică, atunci devin cu ușurință cei mai buni prieteni ai destinatarilor.


Împreună cu acesta ai putea lua și un aromatizator pentru odaie, care îi va face din rutina de îngrijire un adevărat ritual de frumusețe și relaxare, devenind totodată și un articol de decor foarte stilat și binevenit oricărei încăperi.

Acestea sunt doar câteva idei, dar pe Rozetka.md vei găsi peste 600.000 de cadouri care se potrivesc de minune partenerului tău.

Tot ce trebuie să faci este să intri și să plasezi comanda, iar în decurs de 3-7 zile vei primi coletul direct la scară. 

Și nu uita, dragostea poate fi sărbătorită în fiecare zi, indiferent de ce arată calendarul, iar cel mai bun cadou este atenția, grija și iubirea oferită zilnic celui drag.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter