30 noi, 2021 11:00
0
880

Rozetka.md: Ceasul inteligent pentru copii și cum îi ajută pe părinți Ⓟ

30 noi, 2021 11:00
0
880

În acest articol vom povesti despre faptul de ce este mai bine de ales un smartwatch pentru copii cu apel video, suport al cartelei SIM, al mesajelor audio și scrise.

În acest articol vom povesti despre faptul de ce este mai bine de ales un smartwatch pentru copii cu apel video, suport al cartelei SIM, al mesajelor audio și scrise. De asemenea, vom examina cum senzorii GPS și LBS extind posibilitățile controlului asupra siguranței copiilor prin intermediul geolocației. 

Veți afla cum lucrează butonul apelului de urgență SOS, senzorul de scoatere a ceasului de pe mână și funcția de interceptare a tot ce se întâmplă în jurul copilului. De asemenea, veți afla pentru ce este nevoie de contorul de calorii, monitorizarea a somnului, contorul de pași, monitorul ritmului cardiac și opțiunea de căutare a ceasului.

Funcțiile de bază ale ceasurilor inteligente pentru copii

Ceasul inteligent pentru copii reprezintă un dispozitiv pentru apeluri și pentru control cu asemenea funcții:

 • ceas și deșteptător;

 • posibilitatea de a efectua apeluri reciproce;

 • interceptarea zgomotelor din jur;

 • mesaje audio și scrise;

 • cameră pentru foto și video;

 • determinarea locului de aflare prin GPS;

 • apel de urgență SOS;

 • colectarea datelor geografice cu istoria rutelor;

 • agendă telefonică.

Utilizarea ceasurilor inteligente pentru copii pentru conexiune: obișnuită și apeluri video, mesaje, interceptare

La alegerea unui ceas inteligent pentru copil, asigurați-vă de compatibilitatea acestuia cu sistemul operațional al telefonului dumneavoastră inteligent. De exemplu, cu dispozitivele în bază de Android sunt compatibile cele mai multe modele, dar dacă aveți iPhone, atunci este nevoie de cumpărat pentru copil un dispozitiv Apple.

Posibilitatea de a efectua apeluri reciproce

Datorită suportului cartelei SIM părinții pot să-și sune copilul prin intermediul ceasului, iar el cu ajutorul ceasului poate să efectueze apeluri spre telefonul inteligent al părinților. Ceasul este mereu în vizor și este greu să nu fie auzit apelul, spre deosebire de telefon, care se află în geantă sau în buzunar. Semnalul apelului: sonor, silențios și cu vibrație sau sunet plus vibro, ceea ce este mai comod pentru setare în dependență de locul de aflare. la școală, la antrenamente și diverse cercuri de ocupație se va potrivi regimul vibro. În alte cazuri este setat semnalul sonor sau combinat.

În agenda telefonică sunt introduse numerele de telefon ale persoanelor apropiate pentru a lua legătura cu ei. Ceasurile inteligente pentru copii resping apelurile de la abonații care nu sunt în lista albă. Aceasta va apăra copilul de convorbiri cu persoane necunoscute.

Apeluri cu video

Ceasurile inteligente pentru copii cu apeluri video reprezintă un telefon inteligent în miniatură. Datorită camerei incorporate părinții controlează locul de aflare al copilului și pot să-l ajute în situațiile imprevizibile. De exemplu, dacă s-a rătăcit copilul puteți să îl rugați să vă arate locul în care se află și să-i dați indicii în care parte să se ducă și cu ce transport să meargă pentru a reveni la ruta necesară.

Mesaje scrise și audio

În ceasurile inteligente pentru copii este un chat audio în ambele direcții cu emoji. La tastarea pe ecranul meniului ”Voce” pornește înregistrarea. Luați degetul de pe ecran și mesajul audio va fi expediat la numărul de telefon programat.

În chat puteți să rugați copilul să facă fotografii pentru a vă asigura că a încheiat scurta și a pus căciula pe cap. Mesajele expediate sunt accesibile în orice timp. De exemplu, copilului după ce s-au terminat lecțiile, iar părintelui după adunarea de la lucru.

Mesajele scrise sunt expediate doar de pe telefonul inteligent la ceas. Copilul răspunde cu un smile, mesaj audio sau trimite fotografii.

Interceptarea zgomotelor din jur

Părinților le este accesibilă funcția de interceptare a zgomotelor din jurul copiilor în orice timp printr-un microfon încorporat. După expedierea solicitării către ceas, acesta efectuează un apel către telefonul inteligent fără notificare pe ecran. Copilul nu va afla când și cum s-a pornit interceptarea. Asemenea funcție ajută la aflarea a ceea ce se întâmplă la lecții, a metodelor de lucru ale profesorului, atmosferei între colegi la recreații.

Determinarea coordonatelor: geolocația

O funcție importantă în ceasurile cu GPS - urmărirea locului de aflare, din acest motiv este binevenit să alegeți un dispozitiv cu asemenea modul. Printr-o aplicație specială din smartphone, ce ține de controlul părintesc, locul de aflare al copilului este indicat cu un punct pe hartă. În meniul ”Istoria” sunt vizualizate toate rutele parcurse în timpul zilei, săptămânii sau lunii.

Modelele ieftine sunt dotate cu modulul LBS în loc de GPS. Senzorul funcționează cu ajutorul antenelor GSM ale operatorilor mobili. Vă recomandăm să achiziționați dispozitive cu ambele module pentru exactitatea determinării geolocației. GPS nu funcționează în încăperi și nu oferă o locație exactă, aici îl completează LBS. 

Încă o funcție importantă a GPS este limita geografică. Aceasta este determinarea perimetrului sigur pentru copil, care este indicat pe hartă în setările aplicației. Determinați limitele: secții, cercuri de activitate, școala, terenuri de joacă, adrese ale rudelor. În cazul în care copilul părăsește limitele zonei indicate, la telefon va veni o notificare specială.

Butonul de urgență SOS

Aceasta este funcția pentru conexiune de urgență. Copilul ține apăsat butonul SOS timp de cinci secunde și la numerele programate sunt expediate mesajele de urgență. Ceasul sună până în momentul primirii notificării. Opțiunea diferă în diverse modele și este completată cu transmiterea automată a geolocației, precum și cu activarea dictofonului în momentul expedierii semnalului SOS.

Măsurarea pulsului, contor de pași și alte funcții adiționale

Contor de pași

Determină câți pași a făcut copilul în timpul zilei pentru a avea posibilitatea de a controla și de a corecta activitatea fizică.

Senzor de ardere a caloriilor

Îi ajută pe părinți să controleze numărul de calorii pierdute în timpul zilei. Dispozitivul va propune de introdus unele corectări în regimul zilei. Asemenea funcție ajută la menținerea unei alimentații și a unei activități fizice echilibrate pentru a exclude apariția kilogramelor în plus. 

Senzorul de scoatere a ceasului de pe mână

În partea interioară a ceasului este situat un senzor și, în cazul în care acesta nu contactează cu mâna copilului, la telefonul inteligent vine un semnal special. Este un truc de care se pot folosi copiii pentru a scoate ceasul și fără ca părinții să primească notificare. Între mână și ceas introduc o fâșie din hârtie și dacă ceasul este scos împreună cu aceasta, semnalul nu vine la părinți pe smartphone. 

Cu scopul de a evita trucul cu hârtia, explicați-i copilului cât de important este ceasul inteligent pentru siguranța lui și discutați cazurile în care este permis de scos ceasul de pe mână. De exemplu, în timpul antrenamentelor sportive sau a ocupațiilor la piscină.

Monitorizarea somnului

Urmărește durata și calitatea somnului, ajută să fiți la curent cu faptul cât de profund doarme copilul și dacă doarme suficient de mult. Funcția este comodă în perioadele când copii nu sunt acasă. De exemplu, într-o tabără pentru copii, la bunei în sat, la competiții sportive în alt oraș. 

Camera

Este necesară pentru a face fotografii și a le expedia părinților, pentru a lua legătura prin video, pentru a fotografia orarul lecțiilor sau tema pentru acasă, în caz că nu are pix.

Deșteptător

Puteți să nu vă faceți griji că va întârzia copilul la școală în cazul în care părinții au fost nevoiți să iasă mai devreme din casă. De asemenea, deșteptătorul va reaminti despre faptul că este timpul de se pregătit pentru antrenament sau ocupație în cercul de activități.

Lanternă

Lanterna LED cu iluminare în formă de punct este foarte utilă în cazurile în care copiii revin de la lecții sau antrenamente seara târziu când este deja întuneric, în situații ce țin de casă. De exemplu, pentru a nimeri cu cheia în broasca ușii, pentru a culege în întuneric codul de la ușa de intrare sau pentru a găsi un lucru ce a căzut.

Căutarea ceasului

În cazul în care s-a pierdut ceasul, după activarea căutării dispozitivul va răspunde prin semnal sonor. În cazul în care ceasul nu este acasă, acesta poate fi urmărit și găsit cu ajutorul GPS, posibil copilul a uitat dispozitivul în vestiar după educația fizică sau la piscină.

Utilizarea reală a ceasurilor inteligente pentru copii: sunt sau nu necesare

Ceasurile inteligente nu sunt bodyguarzi pentru copii, din acest motiv nu face să vă încredeți prea mult în aceste dispozitive electronice. Ceasurile inteligente îi ajută pe părinți să scape de îngrijorarea exagerată, îi ajută să știe că pot să ia legătura cu al lor copil în orice moment și să asculte ce se întâmplă în jurul acestuia.

Copiilor le oferă senzația de protecție și de siguranță în momentele când părinții nu sunt alături. Copilul nu se va pierde cu firea în cazul în care se va îndepărta de pe ruta obișnuită sau va uita ceva important. Ceasurile inteligente îl vor ajuta să ia legătura cu mama și tatăl și să se adreseze după ajutor în orice moment.

Dacă vă faceți griji nu doar pentru siguranța copilului și nu vă limitați doar la funcția de control, atunci puteți să alegeți un ceas cu funcții interesante pentru copii, precum jocurile de logică, sarcini diverse, radio pentru copii și player audio cu conectare a căștilor prin Bluetooth.

În acest articol vom povesti despre faptul de ce este mai bine de ales un smartwatch pentru copii cu apel video, suport al cartelei SIM, al mesajelor audio și scrise. De asemenea, vom examina cum senzorii GPS și LBS extind posibilitățile controlului asupra siguranței copiilor prin intermediul geolocației. 

Veți afla cum lucrează butonul apelului de urgență SOS, senzorul de scoatere a ceasului de pe mână și funcția de interceptare a tot ce se întâmplă în jurul copilului. De asemenea, veți afla pentru ce este nevoie de contorul de calorii, monitorizarea a somnului, contorul de pași, monitorul ritmului cardiac și opțiunea de căutare a ceasului.

Funcțiile de bază ale ceasurilor inteligente pentru copii

Ceasul inteligent pentru copii reprezintă un dispozitiv pentru apeluri și pentru control cu asemenea funcții:

 • ceas și deșteptător;

 • posibilitatea de a efectua apeluri reciproce;

 • interceptarea zgomotelor din jur;

 • mesaje audio și scrise;

 • cameră pentru foto și video;

 • determinarea locului de aflare prin GPS;

 • apel de urgență SOS;

 • colectarea datelor geografice cu istoria rutelor;

 • agendă telefonică.

Utilizarea ceasurilor inteligente pentru copii pentru conexiune: obișnuită și apeluri video, mesaje, interceptare

La alegerea unui ceas inteligent pentru copil, asigurați-vă de compatibilitatea acestuia cu sistemul operațional al telefonului dumneavoastră inteligent. De exemplu, cu dispozitivele în bază de Android sunt compatibile cele mai multe modele, dar dacă aveți iPhone, atunci este nevoie de cumpărat pentru copil un dispozitiv Apple.

Posibilitatea de a efectua apeluri reciproce

Datorită suportului cartelei SIM părinții pot să-și sune copilul prin intermediul ceasului, iar el cu ajutorul ceasului poate să efectueze apeluri spre telefonul inteligent al părinților. Ceasul este mereu în vizor și este greu să nu fie auzit apelul, spre deosebire de telefon, care se află în geantă sau în buzunar. Semnalul apelului: sonor, silențios și cu vibrație sau sunet plus vibro, ceea ce este mai comod pentru setare în dependență de locul de aflare. la școală, la antrenamente și diverse cercuri de ocupație se va potrivi regimul vibro. În alte cazuri este setat semnalul sonor sau combinat.

În agenda telefonică sunt introduse numerele de telefon ale persoanelor apropiate pentru a lua legătura cu ei. Ceasurile inteligente pentru copii resping apelurile de la abonații care nu sunt în lista albă. Aceasta va apăra copilul de convorbiri cu persoane necunoscute.

Apeluri cu video

Ceasurile inteligente pentru copii cu apeluri video reprezintă un telefon inteligent în miniatură. Datorită camerei incorporate părinții controlează locul de aflare al copilului și pot să-l ajute în situațiile imprevizibile. De exemplu, dacă s-a rătăcit copilul puteți să îl rugați să vă arate locul în care se află și să-i dați indicii în care parte să se ducă și cu ce transport să meargă pentru a reveni la ruta necesară.

Mesaje scrise și audio

În ceasurile inteligente pentru copii este un chat audio în ambele direcții cu emoji. La tastarea pe ecranul meniului ”Voce” pornește înregistrarea. Luați degetul de pe ecran și mesajul audio va fi expediat la numărul de telefon programat.

În chat puteți să rugați copilul să facă fotografii pentru a vă asigura că a încheiat scurta și a pus căciula pe cap. Mesajele expediate sunt accesibile în orice timp. De exemplu, copilului după ce s-au terminat lecțiile, iar părintelui după adunarea de la lucru.

Mesajele scrise sunt expediate doar de pe telefonul inteligent la ceas. Copilul răspunde cu un smile, mesaj audio sau trimite fotografii.

Interceptarea zgomotelor din jur

Părinților le este accesibilă funcția de interceptare a zgomotelor din jurul copiilor în orice timp printr-un microfon încorporat. După expedierea solicitării către ceas, acesta efectuează un apel către telefonul inteligent fără notificare pe ecran. Copilul nu va afla când și cum s-a pornit interceptarea. Asemenea funcție ajută la aflarea a ceea ce se întâmplă la lecții, a metodelor de lucru ale profesorului, atmosferei între colegi la recreații.

Determinarea coordonatelor: geolocația

O funcție importantă în ceasurile cu GPS - urmărirea locului de aflare, din acest motiv este binevenit să alegeți un dispozitiv cu asemenea modul. Printr-o aplicație specială din smartphone, ce ține de controlul părintesc, locul de aflare al copilului este indicat cu un punct pe hartă. În meniul ”Istoria” sunt vizualizate toate rutele parcurse în timpul zilei, săptămânii sau lunii.

Modelele ieftine sunt dotate cu modulul LBS în loc de GPS. Senzorul funcționează cu ajutorul antenelor GSM ale operatorilor mobili. Vă recomandăm să achiziționați dispozitive cu ambele module pentru exactitatea determinării geolocației. GPS nu funcționează în încăperi și nu oferă o locație exactă, aici îl completează LBS. 

Încă o funcție importantă a GPS este limita geografică. Aceasta este determinarea perimetrului sigur pentru copil, care este indicat pe hartă în setările aplicației. Determinați limitele: secții, cercuri de activitate, școala, terenuri de joacă, adrese ale rudelor. În cazul în care copilul părăsește limitele zonei indicate, la telefon va veni o notificare specială.

Butonul de urgență SOS

Aceasta este funcția pentru conexiune de urgență. Copilul ține apăsat butonul SOS timp de cinci secunde și la numerele programate sunt expediate mesajele de urgență. Ceasul sună până în momentul primirii notificării. Opțiunea diferă în diverse modele și este completată cu transmiterea automată a geolocației, precum și cu activarea dictofonului în momentul expedierii semnalului SOS.

Măsurarea pulsului, contor de pași și alte funcții adiționale

Contor de pași

Determină câți pași a făcut copilul în timpul zilei pentru a avea posibilitatea de a controla și de a corecta activitatea fizică.

Senzor de ardere a caloriilor

Îi ajută pe părinți să controleze numărul de calorii pierdute în timpul zilei. Dispozitivul va propune de introdus unele corectări în regimul zilei. Asemenea funcție ajută la menținerea unei alimentații și a unei activități fizice echilibrate pentru a exclude apariția kilogramelor în plus. 

Senzorul de scoatere a ceasului de pe mână

În partea interioară a ceasului este situat un senzor și, în cazul în care acesta nu contactează cu mâna copilului, la telefonul inteligent vine un semnal special. Este un truc de care se pot folosi copiii pentru a scoate ceasul și fără ca părinții să primească notificare. Între mână și ceas introduc o fâșie din hârtie și dacă ceasul este scos împreună cu aceasta, semnalul nu vine la părinți pe smartphone. 

Cu scopul de a evita trucul cu hârtia, explicați-i copilului cât de important este ceasul inteligent pentru siguranța lui și discutați cazurile în care este permis de scos ceasul de pe mână. De exemplu, în timpul antrenamentelor sportive sau a ocupațiilor la piscină.

Monitorizarea somnului

Urmărește durata și calitatea somnului, ajută să fiți la curent cu faptul cât de profund doarme copilul și dacă doarme suficient de mult. Funcția este comodă în perioadele când copii nu sunt acasă. De exemplu, într-o tabără pentru copii, la bunei în sat, la competiții sportive în alt oraș. 

Camera

Este necesară pentru a face fotografii și a le expedia părinților, pentru a lua legătura prin video, pentru a fotografia orarul lecțiilor sau tema pentru acasă, în caz că nu are pix.

Deșteptător

Puteți să nu vă faceți griji că va întârzia copilul la școală în cazul în care părinții au fost nevoiți să iasă mai devreme din casă. De asemenea, deșteptătorul va reaminti despre faptul că este timpul de se pregătit pentru antrenament sau ocupație în cercul de activități.

Lanternă

Lanterna LED cu iluminare în formă de punct este foarte utilă în cazurile în care copiii revin de la lecții sau antrenamente seara târziu când este deja întuneric, în situații ce țin de casă. De exemplu, pentru a nimeri cu cheia în broasca ușii, pentru a culege în întuneric codul de la ușa de intrare sau pentru a găsi un lucru ce a căzut.

Căutarea ceasului

În cazul în care s-a pierdut ceasul, după activarea căutării dispozitivul va răspunde prin semnal sonor. În cazul în care ceasul nu este acasă, acesta poate fi urmărit și găsit cu ajutorul GPS, posibil copilul a uitat dispozitivul în vestiar după educația fizică sau la piscină.

Utilizarea reală a ceasurilor inteligente pentru copii: sunt sau nu necesare

Ceasurile inteligente nu sunt bodyguarzi pentru copii, din acest motiv nu face să vă încredeți prea mult în aceste dispozitive electronice. Ceasurile inteligente îi ajută pe părinți să scape de îngrijorarea exagerată, îi ajută să știe că pot să ia legătura cu al lor copil în orice moment și să asculte ce se întâmplă în jurul acestuia.

Copiilor le oferă senzația de protecție și de siguranță în momentele când părinții nu sunt alături. Copilul nu se va pierde cu firea în cazul în care se va îndepărta de pe ruta obișnuită sau va uita ceva important. Ceasurile inteligente îl vor ajuta să ia legătura cu mama și tatăl și să se adreseze după ajutor în orice moment.

Dacă vă faceți griji nu doar pentru siguranța copilului și nu vă limitați doar la funcția de control, atunci puteți să alegeți un ceas cu funcții interesante pentru copii, precum jocurile de logică, sarcini diverse, radio pentru copii și player audio cu conectare a căștilor prin Bluetooth.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate

Loading...

8 noi, 2021 11:55
0
471

Rozetka.md: Cum poate fi selectat un storcător de fructe și legume Ⓟ

8 noi, 2021 11:55
0
471

Vă povestim cum să alegeți un storcător, prin ce se deosebesc tipurile de bază de dispozitive, la care parametri trebuie de atras atenție la selectare, cum se îngrijește tehnica, precum și dacă merită să plătiți mai mult pentru funcții adiționale.

Rozetka.md: Cum poate fi selectat un storcător de fructe și legume Ⓟ

Tipuri de storcătoare

Sunt trei tipuri de bază de storcătoare:

1. Cu ax melcat.

2. Cu centrifugă.

3. Pentru citrice.

Să analizăm mai detaliat particularitățile și avantajele fiecăruia dintre acestea.

Storcătoarele cu ax melcat

Storc delicat, sucul nu se înăcrește, tehnica nu se supraîncălzește. Elementele de bază ale mecanismului – sita și axul. Principiul de stoarcere este aproape același, ca și în dispozitivele mecanice. Axul melcat lucrează ca o presă – presează roadele (fructele și legumele) și stoarce din acestea cantitatea maximă de suc. Toate storcătoarele cu ax melcat funcționează la viteză joasă de până la 100 rotații pe minut. Sunt silențioase și comode în lucru.

Avantajele storcătoarelor cu ax melcat:

1. Sucul se primește viu, se păstrează cea mai mare parte a substanțelor utile, vitaminelor și enzimelor.

2. Termenul de păstrare până la 72 de ore.

3. Storc orice – de la fructe și legume până la roade rădăcinoase și verdețuri.

4. Este nevoie de aproximativ un minut pentru a obține un litru de suc.

5. Productivitate sporită – cojile rămân aproape uscate.

6. Nivelul de zgomot este scăzut, de la 30 până la 55 dB.

Storcătoarele cu centrifugă

În acest caz este vorba despre o stoarcere agresivă din contul mărunțirii produselor la o viteză mare. Fructele și legumele sunt puse în camera de introducere, după care acestea nimeresc în centrifugă. Acolo roadele sunt mărunțite sau, mai bine zis, tocate de către niște cuțite ascuțite care se rotesc cu o viteză de 30 000 de rotații/minut și chiar mai mult de atât. Sucul din storcătorul cu centrifugă https://rozetka.md/ro/squeezers/c80153/55887=145682/ conține mereu o cantitate mare de pulpă și spumă. În procesul de lucru sucul se încălzește, nimerește în porții mici în recipient, contactează cu aerul și se înăcrește. Din acest motiv o mare parte din vitamine, enzime și microelemente sunt distruse.

În storcătoarele cu centrifugă nu pot fi stoarse verdețurile, rodiile, poama și alte pomușoare cu sâmburi și produse fibroase, de exemplu, avocado.

Storcătoarele cu centrifugă au neajunsuri – lucru zgomotos, cantitate mare de coji, nu cea mai comodă structură pentru a fi spălate sau curățate. Avantajele de bază – cameră de introducere largă în care încap fructele și legumele de dimensiuni medii în întregime, precum și prețul accesibil.
Storcătoarele pentru citrice

Toate storcătoarele pentru citrice se repartizează în trei grupe:

1. Manuale.
2. Mecanice.
3. Electrice.

Primele două tipuri dispar treptat și rămân în trecut, dar este nevoie, totuși, să povestim puțin și despre acestea.

Manuale

Sucul este stors cu mâinile. Fructul este tăiat în jumătate și este presat asupra unui con din plastic sau din metal, iar lichidul curge în recipient. Dacă e să stoarceți două sau trei portocale, în cel mai bun caz, veți obține un pahar de suc. Dar pentru obținerea acestuia este nevoie de depus efort fizic. Pe lângă toate acestea, citricele nu se storc de tot, iar în suc rămâne nu doar pulpa, ci și alte resturi de fructe.

Mecanice

Sunt mai efective datorită faptului că lucrează cu ajutorul unui mâner. La apăsarea acestuia, presa apasă pe citrice și stoarce sucul din ele. Recipientul se umple cu un fresh util prin niște găuri speciale. Cojile sunt înlăturate cu mâinile. Din contul utilizării mânerului special, efortul fizic este scăzut, însă este oricum nevoie de depus un oarecare efort. Asemenea dispozitive storc nu doar citricele, ci și rodiile, chiar dacă productivitatea lor este, oricum, scăzută. Este obținut cu mult mai puțin suc, decât alte resturi din fructe.

Electrice 

Lucrează de la rețeaua electrică, motorul pune conul în mișcare. În dependență de model, jumătatea de portocală se fixează cu mâna sau cu un dispozitiv special prevăzut pentru aceasta. Asemenea tehnică nu face suc din rodie, dar citricile le stoarce bine.

Funcția ”Stop stropire” exclude cazurile când sucul nimerește pe masă sau fața de masă. Datorită filtrului în suc nu nimeresc sâmburi și pulpă, băutura obținută este pură și este o savoare maximă servirea acestuia.

Storcătoarele electrice pentru citrice sunt și mai lente, decât cele cu ax melcat. Acestea lucrează cu o viteză de 60 de rotații pe minut. Datorită stoarcerii lente, este posibilă păstrarea unei cantități mai mari de vitamină C. Pentru preparare este nevoie de efort minim.
Pentru calitatea înaltă a sucului, această tehnică este prețuită și utilizată nu doar în condiții de casă, ci și în baruri și restaurante.

Principiul de lucru al storcătorului

Sunt câteva momente și parametri tehnici conform cărora vă recomandăm să alegeți storcătorul de suc.

Conform numărului de persoane și după mărimea bucătăriei

Pentru o familie nu prea mare sau o companie din 5 persoane, se potrivesc storcătoarele cu centrifugă cu productivitate sporită. Asemenea tehnică este dotată cu un recipient mare în care încape un volum de până la 2,5 litri de suc. De asemenea, în set intră un container mare pentru coji și resturi. 

Pentru o familie din 3-4 persoane se va potrivi un storcător mediu cu un recipient cu volum de până la un litru. Containerul pentru coji, la fel ca și tehnica în întregime, este de dimensiuni mai compacte.

Dacă este nevoie de suc proaspăt stors în cantități mici, pentru 1-2 persoane, pentru acest scop se vor potrivi cele mai compacte și mai accesibile storcătoare cu recipient cu volum de până la 0,5 litri. Avantajul acestor modele este un burlui special. Cu ajutorul acestuia este comod de preparat sucul direct în pahar.

Dacă locuiți într-un apartament de tip sovietic cu bucătărie mică, dar aveți nevoie de mult suc, atrageți atenție la modelele compacte de storcătoare cu productivitate medie sau sporită. Acestea se diferențiază prin container încorporat pentru coji și nu ocupă prea mult loc. Desfacerea și strângerea la loc a asemenea modele este un proces mai rapid, iar curățarea și spălarea mai simplă.

Ax melcat vertical sau orizontal

Tehnica cu ax melcat vertical ocupă mai puțin loc, însă este nevoie de pus la aceasta un recipient sau o cană. Containerul pentru coji este, de asemenea, pus aproape, doar că din cealaltă parte. Storcătoarele cu ax melcat vertical sunt, deseori, mai înalte, acestui fapt se datorează economia de spațiu.

Modelele cu ax melcat orizontal sunt mai josuțe, datorită acestui fapt ele se situează în dulapuri și pe rafturi deschise. Containerul pentru coji se află în interior și aceasta este considerată o decizie mai ergonomică.

Capacitatea

Diapazonul modelelor pentru citrice 20-250 W. Pentru obținerea sucului din roade moi nu este nevoie de o tehnică mai puternică. Tehnica cu ax melcat, de asemenea, nu este prea puternică, parametrii aproximativi sunt de la 150 până la 350 W. Lucrul productiv al presei, la fel, nu necesită o capacitate prea mare.

În schimb acest parametru este foarte important la alegerea modelelor cu centrifugă. Cu cât mai mare e capacitatea, cu atât mai repede va fi gata sucul și cu atât mai înaltă va fi productivitatea. Modelele cu cea mai înaltă capacitate storc cu ușurință chiar și cele mai vârtoase fructe și legume. Intervalul aproximativ în cifre este de la 250 până la 1200 W. 

Vom menționa îndată, modelele compacte cu centrifugă au foarte rar o capacitate de 1000 W și mai mult. În general, parametrii tehnici trebuie analizați cu mare atenție. Deoarece pe piață se întâlnesc și modele mari, care au o capacitate mică care nu prea vor fi în stare să bucure cumpărătorii cu o productivitate bună.

Lățimea camerei de introducere

Unul din puținele neajunsuri ale storcătoarelor cu ax melcat este camera îngustă de introducere. La utilizarea a asemenea tehnică, fructele și legumele se taie în câteva părți.

La modelele medii și mari cu centrifugă, diametrul camerei de introducere ajunge până la 80 mm. Aceasta este suficient pentru ca să încapă în întregime un măr sau o sfeclă de dimensiuni medii. Niște țelină, vreo doi morcovi sau castraveți vor intra, de asemenea, fără probleme. Nu este nevoie de tăiat nimic, din acest motiv asemenea tehnică ajută la economia timpului și a energiei.

La modelele compacte cu centrifugă camera de introducere este mai îngustă din cauza particularităților de construcție.

Materiale

Evitați storcătoarele care au mirosuri stranii. Mai ales dacă simțiți mirosul de plastic și cauciuc ieftin – este primul semn al tehnicii necalitative.

Morcovul, de obicei, vopsește plasticul de culoare albă în oranj, care trece cu timpul într-o nuanță neplăcută și nu prea estetică. Din acest motiv, amatorilor de suc din morcov le recomandăm storcătoare din metal sau din plastic întunecat.

La achiziționarea tehnicii cu centrifugă selectați un model cu plasă din inox. Aceasta se oxidează mai puțin și va sluji mai mult timp.

Piciorușele sau ventuzele din cauciuc, mai ales la modelele cu centrifugă, fixează bine tehnica. Aceasta nu cade din cauza lucrului activ, nu sare pe masă și creează mai puțin zgomot. Acest moment este foarte important în cazul în care intenționați să stoarceți deseori fructe și legume dure.


Frecvența de utilizare și îngrijirea

În cazul în care storcătorul este îngrijit cum trebuie, nu sunt limitări anumite în ceea ce privește frecvența de utilizare. Dacă acestea nu au fost indicate de către producător, bineînțeles. Din acest motiv este necesar de făcut cunoștință cu ghidul de utilizare.

Cum se curăță storcătorul de suc

Principiul de curățare este aproape identic la toate modelele, dar noi vom lua drept exemplu de bază modelul cu centrifugă, care este unul din cele mai răspândite.

1. Întâi de toate deconectăm storcătorul de la rețeaua electrică.

2. Desfacem tehnica în ordinea indicată în ghidul utilizatorului.

3.  Curățăm unele părți ale storcătorului de coji și de resturile de fructe și legume și punem cu grijă în chiuveta cu apă caldă.

4. Pentru o curățare mai eficientă adăugăm în apă un pic de soluție pentru spălarea vaselor.

5. Lăsăm detaliile pentru jumătate de oră să se înmoaie.

6. Dacă pe suprafață sunt doar depuneri proaspete de calcar – înmuierea nu este necesară.

7. Piesele mărunte le curățăm cu o perie mică (este deseori în set) fără să le scoatem din apă.

8. Elementul de împins fructele și legumele, recipientul pentru coji și alte elemente mai mășcate le spălăm cu buretele pentru veselă. Adăugăm puțină soluție de spălat vasele și clătim cu apă curată.

9. Dacă murdăria mai serioasă nu se curăță, încercăm să le spălăm cu cârpa. Înainte de aceasta aplicăm puțin ulei de floarea-soarelui.

10. Spălăm separatorul sub un jet slab de apă.

11. Găurile le curățăm cu o perie nu prea deasă.

12. Părțile spălate le punem pe ștergar și le lăsăm până la uscarea totală.

13. Partea de bază cu motor o ștergem atent cu o cârpă umedă sau cu o buretă. Pentru un efect mai bun utilizați oțet sau sare de lămâie. În loc de sare de lămâie se potrivește de minune sucul de lămâie. Este mai bine ca acesta să fie pregătit din start în storcătorul de suc. 

Soluția de oțet și suc de lămâie înlătură eficient depunerile de calcar și face față chiar și murdăriei puternice de pe detaliile detașabile. După prelucrarea cu soluție se recomandă să se spele totul repetat cu apă curată.

Dacă reziduul de la sucul de morcov sau de sfeclă s-a imbibat prea tare, acesta va putea fi curățat cu carbonat de sodiu. Pentru aceasta este nevoie să îl amestecăm cu oțet sau cu suc de lămâie. După aceasta aplicăm soluția primită pe elementul storcătorului și ștergem cu putere depunerile care s-au îmbibat.

Recomandări importante de exploatare

1. Înveliți containerul pentru colectarea cojilor într-un pachet de polietilenă. Acest lifehack va facilita sesizabil curățarea și va ajuta la evitarea apariției depunerilor.

2. Spălați storcătorul îndată după pregătirea sucului. Murdăria proaspătă se curăță ușor chiar și fără soluții speciale.

3. Străduiți-vă să înlăturați toată murdăria de pe suprafețele din plastic și din metal. Dacă acest lucru nu se face, cu timpul apar depuneri care se curăță mult mai greu.

Funcții adiționale

Chestia cu funcțiile adiționale este una individuală, dar unele dintre acestea facilitează cu adevărat procesul de utilizare a tehnicii, precum și sporesc nivelul de confort de la prepararea sucului și plăcerea de la servirea acestuia.

De exemplu, unele storcătoare pregătesc suc limpede cu o cantitate minimă de pulpă. Este comod, deoarece foarte multe ori în familie cineva iubește sucul cu pulpă, iar altcineva exclusiv limpede și transparent.

De o popularitate mare se bucură duzele pentru pomușoare. Cu ajutorul lor se pregătește sucul din răchițele, afine, coacăze, zmeură și poamă. Duza specială lucrează astfel, ca pomușoarele să nu fie aruncate prin părți, ci să rămână fixate într-un loc și să ofere cantitatea maximă de suc. Pe lângă toate acestea, sâmburii  nu se vor bloca în detaliile storcătorului și nu vor deveni cauza unei defecțiuni sau a înfundării.

Burluiul special pentru turnare în pahar este deosebit de comod pentru acele persoane care pregătesc zilnic câte o porție nu prea mare de suc. De ce se preseze unul sau două mere într-un recipient mare, când este posibilitatea de a turna băutura într-un recipient mai mic?

Dar ce fel de storcător utilizați dumneavoastră? De ce? Împărtășiți în comentarii experiența dumneavoastră sau adresați-ne întrebări referitor la tehnică. iar specialiștii noștri se vor strădui să vă răspundă și să vă consulte cît mai repede posibil.

Tipuri de storcătoare

Sunt trei tipuri de bază de storcătoare:

1. Cu ax melcat.

2. Cu centrifugă.

3. Pentru citrice.

Să analizăm mai detaliat particularitățile și avantajele fiecăruia dintre acestea.

Storcătoarele cu ax melcat

Storc delicat, sucul nu se înăcrește, tehnica nu se supraîncălzește. Elementele de bază ale mecanismului – sita și axul. Principiul de stoarcere este aproape același, ca și în dispozitivele mecanice. Axul melcat lucrează ca o presă – presează roadele (fructele și legumele) și stoarce din acestea cantitatea maximă de suc. Toate storcătoarele cu ax melcat funcționează la viteză joasă de până la 100 rotații pe minut. Sunt silențioase și comode în lucru.

Avantajele storcătoarelor cu ax melcat:

1. Sucul se primește viu, se păstrează cea mai mare parte a substanțelor utile, vitaminelor și enzimelor.

2. Termenul de păstrare până la 72 de ore.

3. Storc orice – de la fructe și legume până la roade rădăcinoase și verdețuri.

4. Este nevoie de aproximativ un minut pentru a obține un litru de suc.

5. Productivitate sporită – cojile rămân aproape uscate.

6. Nivelul de zgomot este scăzut, de la 30 până la 55 dB.

Storcătoarele cu centrifugă

În acest caz este vorba despre o stoarcere agresivă din contul mărunțirii produselor la o viteză mare. Fructele și legumele sunt puse în camera de introducere, după care acestea nimeresc în centrifugă. Acolo roadele sunt mărunțite sau, mai bine zis, tocate de către niște cuțite ascuțite care se rotesc cu o viteză de 30 000 de rotații/minut și chiar mai mult de atât. Sucul din storcătorul cu centrifugă https://rozetka.md/ro/squeezers/c80153/55887=145682/ conține mereu o cantitate mare de pulpă și spumă. În procesul de lucru sucul se încălzește, nimerește în porții mici în recipient, contactează cu aerul și se înăcrește. Din acest motiv o mare parte din vitamine, enzime și microelemente sunt distruse.

În storcătoarele cu centrifugă nu pot fi stoarse verdețurile, rodiile, poama și alte pomușoare cu sâmburi și produse fibroase, de exemplu, avocado.

Storcătoarele cu centrifugă au neajunsuri – lucru zgomotos, cantitate mare de coji, nu cea mai comodă structură pentru a fi spălate sau curățate. Avantajele de bază – cameră de introducere largă în care încap fructele și legumele de dimensiuni medii în întregime, precum și prețul accesibil.
Storcătoarele pentru citrice

Toate storcătoarele pentru citrice se repartizează în trei grupe:

1. Manuale.
2. Mecanice.
3. Electrice.

Primele două tipuri dispar treptat și rămân în trecut, dar este nevoie, totuși, să povestim puțin și despre acestea.

Manuale

Sucul este stors cu mâinile. Fructul este tăiat în jumătate și este presat asupra unui con din plastic sau din metal, iar lichidul curge în recipient. Dacă e să stoarceți două sau trei portocale, în cel mai bun caz, veți obține un pahar de suc. Dar pentru obținerea acestuia este nevoie de depus efort fizic. Pe lângă toate acestea, citricele nu se storc de tot, iar în suc rămâne nu doar pulpa, ci și alte resturi de fructe.

Mecanice

Sunt mai efective datorită faptului că lucrează cu ajutorul unui mâner. La apăsarea acestuia, presa apasă pe citrice și stoarce sucul din ele. Recipientul se umple cu un fresh util prin niște găuri speciale. Cojile sunt înlăturate cu mâinile. Din contul utilizării mânerului special, efortul fizic este scăzut, însă este oricum nevoie de depus un oarecare efort. Asemenea dispozitive storc nu doar citricele, ci și rodiile, chiar dacă productivitatea lor este, oricum, scăzută. Este obținut cu mult mai puțin suc, decât alte resturi din fructe.

Electrice 

Lucrează de la rețeaua electrică, motorul pune conul în mișcare. În dependență de model, jumătatea de portocală se fixează cu mâna sau cu un dispozitiv special prevăzut pentru aceasta. Asemenea tehnică nu face suc din rodie, dar citricile le stoarce bine.

Funcția ”Stop stropire” exclude cazurile când sucul nimerește pe masă sau fața de masă. Datorită filtrului în suc nu nimeresc sâmburi și pulpă, băutura obținută este pură și este o savoare maximă servirea acestuia.

Storcătoarele electrice pentru citrice sunt și mai lente, decât cele cu ax melcat. Acestea lucrează cu o viteză de 60 de rotații pe minut. Datorită stoarcerii lente, este posibilă păstrarea unei cantități mai mari de vitamină C. Pentru preparare este nevoie de efort minim.
Pentru calitatea înaltă a sucului, această tehnică este prețuită și utilizată nu doar în condiții de casă, ci și în baruri și restaurante.

Principiul de lucru al storcătorului

Sunt câteva momente și parametri tehnici conform cărora vă recomandăm să alegeți storcătorul de suc.

Conform numărului de persoane și după mărimea bucătăriei

Pentru o familie nu prea mare sau o companie din 5 persoane, se potrivesc storcătoarele cu centrifugă cu productivitate sporită. Asemenea tehnică este dotată cu un recipient mare în care încape un volum de până la 2,5 litri de suc. De asemenea, în set intră un container mare pentru coji și resturi. 

Pentru o familie din 3-4 persoane se va potrivi un storcător mediu cu un recipient cu volum de până la un litru. Containerul pentru coji, la fel ca și tehnica în întregime, este de dimensiuni mai compacte.

Dacă este nevoie de suc proaspăt stors în cantități mici, pentru 1-2 persoane, pentru acest scop se vor potrivi cele mai compacte și mai accesibile storcătoare cu recipient cu volum de până la 0,5 litri. Avantajul acestor modele este un burlui special. Cu ajutorul acestuia este comod de preparat sucul direct în pahar.

Dacă locuiți într-un apartament de tip sovietic cu bucătărie mică, dar aveți nevoie de mult suc, atrageți atenție la modelele compacte de storcătoare cu productivitate medie sau sporită. Acestea se diferențiază prin container încorporat pentru coji și nu ocupă prea mult loc. Desfacerea și strângerea la loc a asemenea modele este un proces mai rapid, iar curățarea și spălarea mai simplă.

Ax melcat vertical sau orizontal

Tehnica cu ax melcat vertical ocupă mai puțin loc, însă este nevoie de pus la aceasta un recipient sau o cană. Containerul pentru coji este, de asemenea, pus aproape, doar că din cealaltă parte. Storcătoarele cu ax melcat vertical sunt, deseori, mai înalte, acestui fapt se datorează economia de spațiu.

Modelele cu ax melcat orizontal sunt mai josuțe, datorită acestui fapt ele se situează în dulapuri și pe rafturi deschise. Containerul pentru coji se află în interior și aceasta este considerată o decizie mai ergonomică.

Capacitatea

Diapazonul modelelor pentru citrice 20-250 W. Pentru obținerea sucului din roade moi nu este nevoie de o tehnică mai puternică. Tehnica cu ax melcat, de asemenea, nu este prea puternică, parametrii aproximativi sunt de la 150 până la 350 W. Lucrul productiv al presei, la fel, nu necesită o capacitate prea mare.

În schimb acest parametru este foarte important la alegerea modelelor cu centrifugă. Cu cât mai mare e capacitatea, cu atât mai repede va fi gata sucul și cu atât mai înaltă va fi productivitatea. Modelele cu cea mai înaltă capacitate storc cu ușurință chiar și cele mai vârtoase fructe și legume. Intervalul aproximativ în cifre este de la 250 până la 1200 W. 

Vom menționa îndată, modelele compacte cu centrifugă au foarte rar o capacitate de 1000 W și mai mult. În general, parametrii tehnici trebuie analizați cu mare atenție. Deoarece pe piață se întâlnesc și modele mari, care au o capacitate mică care nu prea vor fi în stare să bucure cumpărătorii cu o productivitate bună.

Lățimea camerei de introducere

Unul din puținele neajunsuri ale storcătoarelor cu ax melcat este camera îngustă de introducere. La utilizarea a asemenea tehnică, fructele și legumele se taie în câteva părți.

La modelele medii și mari cu centrifugă, diametrul camerei de introducere ajunge până la 80 mm. Aceasta este suficient pentru ca să încapă în întregime un măr sau o sfeclă de dimensiuni medii. Niște țelină, vreo doi morcovi sau castraveți vor intra, de asemenea, fără probleme. Nu este nevoie de tăiat nimic, din acest motiv asemenea tehnică ajută la economia timpului și a energiei.

La modelele compacte cu centrifugă camera de introducere este mai îngustă din cauza particularităților de construcție.

Materiale

Evitați storcătoarele care au mirosuri stranii. Mai ales dacă simțiți mirosul de plastic și cauciuc ieftin – este primul semn al tehnicii necalitative.

Morcovul, de obicei, vopsește plasticul de culoare albă în oranj, care trece cu timpul într-o nuanță neplăcută și nu prea estetică. Din acest motiv, amatorilor de suc din morcov le recomandăm storcătoare din metal sau din plastic întunecat.

La achiziționarea tehnicii cu centrifugă selectați un model cu plasă din inox. Aceasta se oxidează mai puțin și va sluji mai mult timp.

Piciorușele sau ventuzele din cauciuc, mai ales la modelele cu centrifugă, fixează bine tehnica. Aceasta nu cade din cauza lucrului activ, nu sare pe masă și creează mai puțin zgomot. Acest moment este foarte important în cazul în care intenționați să stoarceți deseori fructe și legume dure.


Frecvența de utilizare și îngrijirea

În cazul în care storcătorul este îngrijit cum trebuie, nu sunt limitări anumite în ceea ce privește frecvența de utilizare. Dacă acestea nu au fost indicate de către producător, bineînțeles. Din acest motiv este necesar de făcut cunoștință cu ghidul de utilizare.

Cum se curăță storcătorul de suc

Principiul de curățare este aproape identic la toate modelele, dar noi vom lua drept exemplu de bază modelul cu centrifugă, care este unul din cele mai răspândite.

1. Întâi de toate deconectăm storcătorul de la rețeaua electrică.

2. Desfacem tehnica în ordinea indicată în ghidul utilizatorului.

3.  Curățăm unele părți ale storcătorului de coji și de resturile de fructe și legume și punem cu grijă în chiuveta cu apă caldă.

4. Pentru o curățare mai eficientă adăugăm în apă un pic de soluție pentru spălarea vaselor.

5. Lăsăm detaliile pentru jumătate de oră să se înmoaie.

6. Dacă pe suprafață sunt doar depuneri proaspete de calcar – înmuierea nu este necesară.

7. Piesele mărunte le curățăm cu o perie mică (este deseori în set) fără să le scoatem din apă.

8. Elementul de împins fructele și legumele, recipientul pentru coji și alte elemente mai mășcate le spălăm cu buretele pentru veselă. Adăugăm puțină soluție de spălat vasele și clătim cu apă curată.

9. Dacă murdăria mai serioasă nu se curăță, încercăm să le spălăm cu cârpa. Înainte de aceasta aplicăm puțin ulei de floarea-soarelui.

10. Spălăm separatorul sub un jet slab de apă.

11. Găurile le curățăm cu o perie nu prea deasă.

12. Părțile spălate le punem pe ștergar și le lăsăm până la uscarea totală.

13. Partea de bază cu motor o ștergem atent cu o cârpă umedă sau cu o buretă. Pentru un efect mai bun utilizați oțet sau sare de lămâie. În loc de sare de lămâie se potrivește de minune sucul de lămâie. Este mai bine ca acesta să fie pregătit din start în storcătorul de suc. 

Soluția de oțet și suc de lămâie înlătură eficient depunerile de calcar și face față chiar și murdăriei puternice de pe detaliile detașabile. După prelucrarea cu soluție se recomandă să se spele totul repetat cu apă curată.

Dacă reziduul de la sucul de morcov sau de sfeclă s-a imbibat prea tare, acesta va putea fi curățat cu carbonat de sodiu. Pentru aceasta este nevoie să îl amestecăm cu oțet sau cu suc de lămâie. După aceasta aplicăm soluția primită pe elementul storcătorului și ștergem cu putere depunerile care s-au îmbibat.

Recomandări importante de exploatare

1. Înveliți containerul pentru colectarea cojilor într-un pachet de polietilenă. Acest lifehack va facilita sesizabil curățarea și va ajuta la evitarea apariției depunerilor.

2. Spălați storcătorul îndată după pregătirea sucului. Murdăria proaspătă se curăță ușor chiar și fără soluții speciale.

3. Străduiți-vă să înlăturați toată murdăria de pe suprafețele din plastic și din metal. Dacă acest lucru nu se face, cu timpul apar depuneri care se curăță mult mai greu.

Funcții adiționale

Chestia cu funcțiile adiționale este una individuală, dar unele dintre acestea facilitează cu adevărat procesul de utilizare a tehnicii, precum și sporesc nivelul de confort de la prepararea sucului și plăcerea de la servirea acestuia.

De exemplu, unele storcătoare pregătesc suc limpede cu o cantitate minimă de pulpă. Este comod, deoarece foarte multe ori în familie cineva iubește sucul cu pulpă, iar altcineva exclusiv limpede și transparent.

De o popularitate mare se bucură duzele pentru pomușoare. Cu ajutorul lor se pregătește sucul din răchițele, afine, coacăze, zmeură și poamă. Duza specială lucrează astfel, ca pomușoarele să nu fie aruncate prin părți, ci să rămână fixate într-un loc și să ofere cantitatea maximă de suc. Pe lângă toate acestea, sâmburii  nu se vor bloca în detaliile storcătorului și nu vor deveni cauza unei defecțiuni sau a înfundării.

Burluiul special pentru turnare în pahar este deosebit de comod pentru acele persoane care pregătesc zilnic câte o porție nu prea mare de suc. De ce se preseze unul sau două mere într-un recipient mare, când este posibilitatea de a turna băutura într-un recipient mai mic?

Dar ce fel de storcător utilizați dumneavoastră? De ce? Împărtășiți în comentarii experiența dumneavoastră sau adresați-ne întrebări referitor la tehnică. iar specialiștii noștri se vor strădui să vă răspundă și să vă consulte cît mai repede posibil.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
8 dec, 2020 09:20
0
1 139

Rozetka.md și Visa lansează o nouă ofertă. Află cum poți profita și tu Ⓟ

8 dec, 2020 09:20
0
1 139

De câte ori ai făcut shopping online anul acesta? Probabil că ai profitat din plin de ofertele lansate de Black Friday.

Dar, dacă încă nu ți-ai cumpărat tot ce ți-ai dorit, află că cel mai mare magazine online din țară Rozetka lansează o nouă ofertă în colaborare cu Visa.Achită cu Visa – obține reducere

Până pe 10 ianuarie 2021, dacă achiți cu cardul Visa cumpărăturile făcute pe Rozetka.md – obții o reducere de 5%. Pe site găsești peste 600.000 de produse din diverse categorii. Așadar, îi poți pregăti desaga Moșului cu tot felul de daruri – de la jucării și scutece până la electrocasnice, aparate de coafat, produse cosmetice, haine și încălțăminte și chiar mașini pentru grădinărit ori niște piese auto.

Tot ce trebuie să faci e să intri pe Rozetka.md, să pui în coș produsele de care ai nevoie și să achiți cu cardul Visa. Peste 7 zile lucrătoare, curierul te va aștepta la scară pentru a-ți înmâna coletul.

Cumpărăturile făcute de acasă sunt cele mai sigure

În această perioadă avem nevoie cu toții de un plus de siguranță. Deci, pentru a nu te expune riscurilor de orice natură, optează pentru cumpărăturile online atunci când trebuie să achiziționezi ceva nou pentru tine, pentru casă ori pentru cineva drag. Rozetka.md îți oferă o descriere amănunțită a fiecărui produs de pe site, iar pe lângă asta, mai poți citi și recenziile celor care deja au testat ceea ce îți dorești, astfel, că vei putea lua o decizie corectă, direct din fața monitorului.

Magazinele online nu știu de cozi ori de aglomerație – tot timpul îți aparține pentru ca să analizezi ceea ce vrei să cumperi. În acest mod eviți mulțimile. Achitând online, cu cardul – nu interacționezi cu nici o persoană ori suprafață necunoscută și, deci, rămâi în siguranță deplină.

Poți să faci cumpărături pentru tine și familia ta ori poți să cumperi prin doar câteva click-uri ceea de ce au nevoie părinții, bunicii ori rudele mai în vârstă. Indici datele lor de contact și curierul le va livra comanda în orice localitate din țară.

#StaiAcasă și de sărbători. Fă shopping online, profită de ofertele cu adevărat avantajoase și petrece timpul alături de cei dragi.

Tu – ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta și a celor apropiați. Rozetka se ocupă de restul pentru siguranța ta.

Dar, dacă încă nu ți-ai cumpărat tot ce ți-ai dorit, află că cel mai mare magazine online din țară Rozetka lansează o nouă ofertă în colaborare cu Visa.Achită cu Visa – obține reducere

Până pe 10 ianuarie 2021, dacă achiți cu cardul Visa cumpărăturile făcute pe Rozetka.md – obții o reducere de 5%. Pe site găsești peste 600.000 de produse din diverse categorii. Așadar, îi poți pregăti desaga Moșului cu tot felul de daruri – de la jucării și scutece până la electrocasnice, aparate de coafat, produse cosmetice, haine și încălțăminte și chiar mașini pentru grădinărit ori niște piese auto.

Tot ce trebuie să faci e să intri pe Rozetka.md, să pui în coș produsele de care ai nevoie și să achiți cu cardul Visa. Peste 7 zile lucrătoare, curierul te va aștepta la scară pentru a-ți înmâna coletul.

Cumpărăturile făcute de acasă sunt cele mai sigure

În această perioadă avem nevoie cu toții de un plus de siguranță. Deci, pentru a nu te expune riscurilor de orice natură, optează pentru cumpărăturile online atunci când trebuie să achiziționezi ceva nou pentru tine, pentru casă ori pentru cineva drag. Rozetka.md îți oferă o descriere amănunțită a fiecărui produs de pe site, iar pe lângă asta, mai poți citi și recenziile celor care deja au testat ceea ce îți dorești, astfel, că vei putea lua o decizie corectă, direct din fața monitorului.

Magazinele online nu știu de cozi ori de aglomerație – tot timpul îți aparține pentru ca să analizezi ceea ce vrei să cumperi. În acest mod eviți mulțimile. Achitând online, cu cardul – nu interacționezi cu nici o persoană ori suprafață necunoscută și, deci, rămâi în siguranță deplină.

Poți să faci cumpărături pentru tine și familia ta ori poți să cumperi prin doar câteva click-uri ceea de ce au nevoie părinții, bunicii ori rudele mai în vârstă. Indici datele lor de contact și curierul le va livra comanda în orice localitate din țară.

#StaiAcasă și de sărbători. Fă shopping online, profită de ofertele cu adevărat avantajoase și petrece timpul alături de cei dragi.

Tu – ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta și a celor apropiați. Rozetka se ocupă de restul pentru siguranța ta.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
24 noi, 2020 13:30
0
1 751

Rozetka.md: Reduceri până la 65% de Black Friday Ⓟ

24 noi, 2020 13:30
0
1 751

Black Friday o sărbătoare adevărată pentru împătimiții de shopping, dar și pentru cei care știu să-și calculeze bugetele. Poți achiziționa tot ce până acum a stat în lista de așteptare și pune o bifă în rândul cadourilor pentru Crăciun și Revelion, ca să rămâi cu economii la buzunar.

Black Friday la Rozetka a început cu reduceri grandioase, de până la 65%. Deoarece mulți elevi au trecut pe activități online și până revin complet în sălile de clase ar putea să mai dureze, achiziționarea unui device electronic pentru studii acasă poate fi destul de semnificativă pentru buzunar. O tabletă de buget cum ar fi cea de la Lenovo prezentată mai jos, te scoate din încurcătură.

Bineînțeles, Black Friday este ocazia perfectă pentru a da o tură prin categoria telefoane, gadgeturi și accesorii. Vei găsi modele pentru orice buget și neapărat cu reduceri superbe, așa cum are telefonul Nokia 5.3 4/64GB DualSim.

Navigând la categoria laptopuri este ușor să alegi un model pentru orice tip de sarcini: de lucru, pentru studii sau gaming. O alegere excelentă și cu reducere bună a prețului este laptopul HP 15s-eq0005 8GB 512GB.

Simți că e momentul propice pentru un upgrade la bucătărie? Intră la categoria electrocasnice și adaugă în coș multicooker-ul la care visai sau blenderul performant pe care ți-l dorești de ceva timp. De exemplu, Tefal Multicook & Grain RK900 te va asista cu succes la pregătirea celor mai delicioase și sănătoase bucate.

Reduceri senzaționale te așteaptă și la produsele de îngrijire personală și frumusețe. Peria rotativă Rowenta Ultimate Experience CF9620 îți va aranja părul fără prea multe bătăi de cap, și te va surprinde cu o reducere pe măsură.

Pentru cei mici ai reduceri grozave și opțiuni cât duce trenul. Iar cadoul ”de la Moș Crăciun” cu reducerea de Black Friday e chiar pe buzunarul tău. Pornind de la păpuși, mașini cu telecomandă, jocuri interactive sau de societate, și până la mult iubitele seturi de construcție LEGO, vei găsi cu siguranță jucăria care să-i bucure și să le stârnească curiozitatea.

Spre deosebire de Black Friday prin mall-uri și magazine cu rânduri interminabile și extenuante, Black Friday pe online îți oferă confort și siguranță absolută, fără a fi nevoie să ieși din casă. Iar pe Rozetka.md chiar găsești orice, oricând.

Black Friday la Rozetka a început cu reduceri grandioase, de până la 65%. Deoarece mulți elevi au trecut pe activități online și până revin complet în sălile de clase ar putea să mai dureze, achiziționarea unui device electronic pentru studii acasă poate fi destul de semnificativă pentru buzunar. O tabletă de buget cum ar fi cea de la Lenovo prezentată mai jos, te scoate din încurcătură.

Bineînțeles, Black Friday este ocazia perfectă pentru a da o tură prin categoria telefoane, gadgeturi și accesorii. Vei găsi modele pentru orice buget și neapărat cu reduceri superbe, așa cum are telefonul Nokia 5.3 4/64GB DualSim.

Navigând la categoria laptopuri este ușor să alegi un model pentru orice tip de sarcini: de lucru, pentru studii sau gaming. O alegere excelentă și cu reducere bună a prețului este laptopul HP 15s-eq0005 8GB 512GB.

Simți că e momentul propice pentru un upgrade la bucătărie? Intră la categoria electrocasnice și adaugă în coș multicooker-ul la care visai sau blenderul performant pe care ți-l dorești de ceva timp. De exemplu, Tefal Multicook & Grain RK900 te va asista cu succes la pregătirea celor mai delicioase și sănătoase bucate.

Reduceri senzaționale te așteaptă și la produsele de îngrijire personală și frumusețe. Peria rotativă Rowenta Ultimate Experience CF9620 îți va aranja părul fără prea multe bătăi de cap, și te va surprinde cu o reducere pe măsură.

Pentru cei mici ai reduceri grozave și opțiuni cât duce trenul. Iar cadoul ”de la Moș Crăciun” cu reducerea de Black Friday e chiar pe buzunarul tău. Pornind de la păpuși, mașini cu telecomandă, jocuri interactive sau de societate, și până la mult iubitele seturi de construcție LEGO, vei găsi cu siguranță jucăria care să-i bucure și să le stârnească curiozitatea.

Spre deosebire de Black Friday prin mall-uri și magazine cu rânduri interminabile și extenuante, Black Friday pe online îți oferă confort și siguranță absolută, fără a fi nevoie să ieși din casă. Iar pe Rozetka.md chiar găsești orice, oricând.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
12 aug, 2020 09:30
0
968

Pregătește-te de școală cu Rozetka. Reduceri de până la 60% Ⓟ

12 aug, 2020 09:30
0
968

Se apropie noul an școlar și pregătirile pentru acest eveniment nu pot fi amânate.

Cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka a pregătit cu această ocazie o ofertă pe care niciun părinte nu trebuie să o rateze. Fie că elevii sau studenții vor studia online, ori vor reveni pe băncile școlii, aceștia au nevoie de rechizite, ghiozdane, uniforme, mobilier sau dispozitive pentru a studia eficient.

Astfel, în perioada 12-26 august găsești pe site reduceri de până la 60% la produsele pentru școală, iar pentru comenzile ce depășesc suma de 900 lei obții livrare gratuită. Intră pe Rozetka.md și comandă toată lista de rechizite, articole vestimentare și gadgeturi la cele mai avantajoase prețuri.

Dacă ai un copil care abia începe să meargă la școală, îți recomandăm să-i iei acasă un set FunDesk masă și scaun, la care își va face temele nestingherit. Scaunul și masa se reglează după înălțimea copilului, se adaptează după necesitățile și ocupațiile lui, oferindu-i un plus de confort și productivitate. Setul include și o lampă de masă.

Rucsacul este un accesoriu absolut necesar, dar și universal. Așa că, dacă cineva din familie caută un rucsac, îți prezentăm modelul ergonomic Cool for School, foarte încăpător și dotat cu sistem ortopedic pentru spate.

Pentru ca în odaia, dar mai ales pe masa de lucru a copilului tău să fie ordine, îți recomandăm organizatorul de fișiere Axent 3. Produs din plasă metalică, acesta este și un accesoriu cu aspect elegant. Grație lui, toate documentele, referatele și schițele vor fi frumos aranjate și mereu la îndemână.

În cazul în care trebuie să înnoiești garderoba școlarului tău, găsești pe Rozetka uniforme și alte articole vestimentare la prețuri rezonabile, atât pentru fete, cât și pentru băieți. O rochie pentru școală sau un sacou tip oxford, cusute din stofe de înaltă calitate, vor putea fi purtate de multe ori și la diverse ocazii.


Dacă elevul sau studentul tău are nevoie de propriul gadget pentru a putea fi prezent la lecțiile online, îi poți comanda o tabletă. Îți recomandăm una ce nu depășește 3000 lei, dar care, în același timp este destul de performantă. De exemplu, modelul Prestigio Grace 4891 4G 32GB, cu ecran IPS de 10.1 inch; memorie 3/32 GB; 3G, 4G; Bluetooth 4.2; cameră frontală de 0.3 MP, iar cea principală de 2MP și un procesor cu tocmai 8 nuclee.

Așadar, fă o listă cu toate cele necesare pentru noul an de studii și comandă-le online. Vei avea parte de un shopping accesibil în condiții de maximă siguranță. Fiecare produs este prezentat în detalii, cu specificații; categoria de încălțăminte și articole vestimentare conține și tabele corespunzătoare dimensiunilor, astfel că vei putea alege exact mărimea de care ai nevoie. După ce plasezi comanda, achiți online cu cardul și în termen de 3-7 zile lucrătoare aceasta va fi livrată cu grijă direct acasă.

Nimic mai simplu, nimic mai sigur. Orice, oricând de pe Rozetka.md.

Cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka a pregătit cu această ocazie o ofertă pe care niciun părinte nu trebuie să o rateze. Fie că elevii sau studenții vor studia online, ori vor reveni pe băncile școlii, aceștia au nevoie de rechizite, ghiozdane, uniforme, mobilier sau dispozitive pentru a studia eficient.

Astfel, în perioada 12-26 august găsești pe site reduceri de până la 60% la produsele pentru școală, iar pentru comenzile ce depășesc suma de 900 lei obții livrare gratuită. Intră pe Rozetka.md și comandă toată lista de rechizite, articole vestimentare și gadgeturi la cele mai avantajoase prețuri.

Dacă ai un copil care abia începe să meargă la școală, îți recomandăm să-i iei acasă un set FunDesk masă și scaun, la care își va face temele nestingherit. Scaunul și masa se reglează după înălțimea copilului, se adaptează după necesitățile și ocupațiile lui, oferindu-i un plus de confort și productivitate. Setul include și o lampă de masă.

Rucsacul este un accesoriu absolut necesar, dar și universal. Așa că, dacă cineva din familie caută un rucsac, îți prezentăm modelul ergonomic Cool for School, foarte încăpător și dotat cu sistem ortopedic pentru spate.

Pentru ca în odaia, dar mai ales pe masa de lucru a copilului tău să fie ordine, îți recomandăm organizatorul de fișiere Axent 3. Produs din plasă metalică, acesta este și un accesoriu cu aspect elegant. Grație lui, toate documentele, referatele și schițele vor fi frumos aranjate și mereu la îndemână.

În cazul în care trebuie să înnoiești garderoba școlarului tău, găsești pe Rozetka uniforme și alte articole vestimentare la prețuri rezonabile, atât pentru fete, cât și pentru băieți. O rochie pentru școală sau un sacou tip oxford, cusute din stofe de înaltă calitate, vor putea fi purtate de multe ori și la diverse ocazii.


Dacă elevul sau studentul tău are nevoie de propriul gadget pentru a putea fi prezent la lecțiile online, îi poți comanda o tabletă. Îți recomandăm una ce nu depășește 3000 lei, dar care, în același timp este destul de performantă. De exemplu, modelul Prestigio Grace 4891 4G 32GB, cu ecran IPS de 10.1 inch; memorie 3/32 GB; 3G, 4G; Bluetooth 4.2; cameră frontală de 0.3 MP, iar cea principală de 2MP și un procesor cu tocmai 8 nuclee.

Așadar, fă o listă cu toate cele necesare pentru noul an de studii și comandă-le online. Vei avea parte de un shopping accesibil în condiții de maximă siguranță. Fiecare produs este prezentat în detalii, cu specificații; categoria de încălțăminte și articole vestimentare conține și tabele corespunzătoare dimensiunilor, astfel că vei putea alege exact mărimea de care ai nevoie. După ce plasezi comanda, achiți online cu cardul și în termen de 3-7 zile lucrătoare aceasta va fi livrată cu grijă direct acasă.

Nimic mai simplu, nimic mai sigur. Orice, oricând de pe Rozetka.md.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
12 iun, 2020 11:57
0
1 791

Rozetka.md livrează gratuit în orice colț al țării. Află care sunt condițiile Ⓟ

12 iun, 2020 11:57
0
1 791

Îți place să faci cumpărături online? Preferi să nu stai la coadă la cabina de probă sau la raftul cu produse? Alegi să eviți aglomerațiile și să achiți cumpărăturile cu cardul? Obișnuiești să urmărești ofertele și reducerile din magazinele online și să profiți de acestea, cumpărând mai mult și astfel să ai livrare gratuită, economisind bugetul familiei?

Acum, ai ocazia să te bucuri de toate aceste avantaje, făcând cumpărături într-un singur magazin online. Doar în perioada 12-30 iunie curent, cumpără orice îți dorești de pe Rozetka, achită prin intermediul cardului Visa și obții livrare absolut gratuită direct până acasă.

Peste 600 000 de produse în stoc

Odată cu noul sezon, cu siguranță ai observat că ai nevoie de multe lucruri noi în casă. Pentru ca să nu cheltui timp pe plimbările lungi în magazine și statul la coadă, intră pe Rozetka.md și alege tot ce vrei pentru întreaga familie.

Dacă vrei ceva nou din haine, încălțăminte sau accesorii, găsești mii de articole de diverse branduri: de la Mango, Fila, Adidas, Lacoste și multe altele. Înnoiește garderoba cu doar câteva click-uri.

În cazul în care ai decis că vara asta o să te ocupi de frumusețea și sănătatea ta, îți recomandăm să-ți alegi aparatele pentru îngrijire personală care îți vor fi de folos mult timp înainte. Mașini de tuns și de coafat, epilatoare, aparate pentru manichiură și masaj, precum și alte sute de dispozitive utile stării tale de bine.

Totodată, îți poți alege și oricare dintre cele peste 2000 de produse pentru sport: biciclete, mingi, covorașe pentru fitness, shakere pentru cocktailuri proteice și smoothie-uri sănătoase.

Sau poate, vrei un gadget nou? Acum poți să alegi ceea ce ți se potrivește perfect. Ai la dispoziție zeci de mii de smartphone, smartwatch-uri și alte accesorii cool.

Cum să beneficiezi de livrare gratuită?

Dacă faci cumpărături pe Rozetka.md în perioada 12-30 iunie curent, alege ca opțiune de plată achitarea cu card Visa atunci când plasezi comanda. Acesta este tot secretul! Astfel, vei plăti doar valoarea produselor alese și nu vei achita niciun leu pentru livrare. Comanda ta va fi adusă ca de obicei, în termen de 3-7 zile lucrătoare direct acasă. Curierul îți va aduce coletul în maximă siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție, în orice localitate ai nevoie.

Așadar, fă shopping online, petrece timpul pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, economisește și bucură-te de noile achiziții făcute în cele mai avantajoase condiții.

Acum, ai ocazia să te bucuri de toate aceste avantaje, făcând cumpărături într-un singur magazin online. Doar în perioada 12-30 iunie curent, cumpără orice îți dorești de pe Rozetka, achită prin intermediul cardului Visa și obții livrare absolut gratuită direct până acasă.

Peste 600 000 de produse în stoc

Odată cu noul sezon, cu siguranță ai observat că ai nevoie de multe lucruri noi în casă. Pentru ca să nu cheltui timp pe plimbările lungi în magazine și statul la coadă, intră pe Rozetka.md și alege tot ce vrei pentru întreaga familie.

Dacă vrei ceva nou din haine, încălțăminte sau accesorii, găsești mii de articole de diverse branduri: de la Mango, Fila, Adidas, Lacoste și multe altele. Înnoiește garderoba cu doar câteva click-uri.

În cazul în care ai decis că vara asta o să te ocupi de frumusețea și sănătatea ta, îți recomandăm să-ți alegi aparatele pentru îngrijire personală care îți vor fi de folos mult timp înainte. Mașini de tuns și de coafat, epilatoare, aparate pentru manichiură și masaj, precum și alte sute de dispozitive utile stării tale de bine.

Totodată, îți poți alege și oricare dintre cele peste 2000 de produse pentru sport: biciclete, mingi, covorașe pentru fitness, shakere pentru cocktailuri proteice și smoothie-uri sănătoase.

Sau poate, vrei un gadget nou? Acum poți să alegi ceea ce ți se potrivește perfect. Ai la dispoziție zeci de mii de smartphone, smartwatch-uri și alte accesorii cool.

Cum să beneficiezi de livrare gratuită?

Dacă faci cumpărături pe Rozetka.md în perioada 12-30 iunie curent, alege ca opțiune de plată achitarea cu card Visa atunci când plasezi comanda. Acesta este tot secretul! Astfel, vei plăti doar valoarea produselor alese și nu vei achita niciun leu pentru livrare. Comanda ta va fi adusă ca de obicei, în termen de 3-7 zile lucrătoare direct acasă. Curierul îți va aduce coletul în maximă siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție, în orice localitate ai nevoie.

Așadar, fă shopping online, petrece timpul pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, economisește și bucură-te de noile achiziții făcute în cele mai avantajoase condiții.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
2 apr, 2020 10:12
0
4 488

Rozetka.md: Suplinește-ți rezervele de produse igienice cât stai acasă (P)

2 apr, 2020 10:12
0
4 488

Ai aproape două săptămâni de când nu ai ieșit din casă și te gândești unde să te duci pentru a suplini rezervele de lucruri necesare?

 În aceste zile, cu siguranță că nu vrei să cutreieri tot orașul pentru a cumpăra produse alimentare, produse de îngrijire pentru copii sau detergenți. 

Salvarea o reprezintă cumpărăturile online, iar atunci când tot de ce ai nevoie găsești pe un singur site – te poți considera cu adevărat norocos. Un asemenea hypermarket online și purtător de noroc este Rozetka care îți pune la dispoziție mai mult de jumătate de milion de produse!

Așa cum sălile de sport rămân închise, iar afară nu este recomandat să ieșim, ne rămâne doar să facem mișcare în acasă. Poți alege toate cele necesare pentru a face sport acasă și să comanzi imediat.

Familiile cu copii, de asemenea, pot găsi tot ce au nevoie pentru a le asigura celor mici toată grija și confortul necesar, mai ales în această perioadă. Poți găsi scutece de diferite mărci, mărimi și design la prețuri foarte simpatice.

Totodată, dacă ai nevoie de inhalatoare, tonometre, cântare și altă tehnică pentru sănătate și frumusețe, să știi că le găsești la un click distanță pe Rozetka. Acestea dispun de garanție de la 14 zile la 36 luni și ajung sigilate și în siguranță maximă direct până la tine.


Și pentru că igiena și îngrijirea personală nu trebuie să țină cont de carantină, îți punem la dispoziție alte peste 25.000 de produse din categoria Frumusețe și Sănătate. Bucură-te de o cremă nouă, un șampon sau de un trimmer super-performant.

Totuși, să nu uităm nici de prietenii noștri mici și necuvântători, care, de asemenea, au nevoie atât de atenția noastră, dar și de hrană sau alte accesorii pentru a le ușura timpul petrecut în case. Vei găsi zeci de produse utile pentru orice animăluț fie pisici, peștișori, câini, papagali, hamsteri, etc.

Și pentru că stăm mai mult prin case, cu siguranță că te-ai gândit să profiți și să faci o curățenie generală. Detergenți pentru mașina de spălat, pentru podea, pentru baie, pentru bucătărie și tot restul casei le găsești în sortiment gigant și la prețuri foarte avantajoase pe Rozetka.

Iar dacă în aceste zile vrei să cumperi și ceva nou din tehnică pentru casă – vezi cele aproape 12.000 de produse disponibile în cel mai mare magazin online din Moldova.

Așadar, din câte ai văzut, îți poți umple coșul de cumpărături online cu tot de ce ai nevoie într-un singur internet-magazin și să eviți astfel deplasările, aglomerațiile și îmbulzeala de la rafturi. Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda pe Rozetka.md în orice zi și la orice oră vrei, să achiți cu cardul bancar și să aștepți între 3 și 7 zile lucrătoare apelul curierului care îți va aduce produsele direct până la scară, în orice colț al țării te-ai afla. 

#StaiAcasă, cumpără fără a sta la coadă și bucură-te de timpul petrecut împreună cu cei dragi. De restul se ocupă Rozetka.

 În aceste zile, cu siguranță că nu vrei să cutreieri tot orașul pentru a cumpăra produse alimentare, produse de îngrijire pentru copii sau detergenți. 

Salvarea o reprezintă cumpărăturile online, iar atunci când tot de ce ai nevoie găsești pe un singur site – te poți considera cu adevărat norocos. Un asemenea hypermarket online și purtător de noroc este Rozetka care îți pune la dispoziție mai mult de jumătate de milion de produse!

Așa cum sălile de sport rămân închise, iar afară nu este recomandat să ieșim, ne rămâne doar să facem mișcare în acasă. Poți alege toate cele necesare pentru a face sport acasă și să comanzi imediat.

Familiile cu copii, de asemenea, pot găsi tot ce au nevoie pentru a le asigura celor mici toată grija și confortul necesar, mai ales în această perioadă. Poți găsi scutece de diferite mărci, mărimi și design la prețuri foarte simpatice.

Totodată, dacă ai nevoie de inhalatoare, tonometre, cântare și altă tehnică pentru sănătate și frumusețe, să știi că le găsești la un click distanță pe Rozetka. Acestea dispun de garanție de la 14 zile la 36 luni și ajung sigilate și în siguranță maximă direct până la tine.


Și pentru că igiena și îngrijirea personală nu trebuie să țină cont de carantină, îți punem la dispoziție alte peste 25.000 de produse din categoria Frumusețe și Sănătate. Bucură-te de o cremă nouă, un șampon sau de un trimmer super-performant.

Totuși, să nu uităm nici de prietenii noștri mici și necuvântători, care, de asemenea, au nevoie atât de atenția noastră, dar și de hrană sau alte accesorii pentru a le ușura timpul petrecut în case. Vei găsi zeci de produse utile pentru orice animăluț fie pisici, peștișori, câini, papagali, hamsteri, etc.

Și pentru că stăm mai mult prin case, cu siguranță că te-ai gândit să profiți și să faci o curățenie generală. Detergenți pentru mașina de spălat, pentru podea, pentru baie, pentru bucătărie și tot restul casei le găsești în sortiment gigant și la prețuri foarte avantajoase pe Rozetka.

Iar dacă în aceste zile vrei să cumperi și ceva nou din tehnică pentru casă – vezi cele aproape 12.000 de produse disponibile în cel mai mare magazin online din Moldova.

Așadar, din câte ai văzut, îți poți umple coșul de cumpărături online cu tot de ce ai nevoie într-un singur internet-magazin și să eviți astfel deplasările, aglomerațiile și îmbulzeala de la rafturi. Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda pe Rozetka.md în orice zi și la orice oră vrei, să achiți cu cardul bancar și să aștepți între 3 și 7 zile lucrătoare apelul curierului care îți va aduce produsele direct până la scară, în orice colț al țării te-ai afla. 

#StaiAcasă, cumpără fără a sta la coadă și bucură-te de timpul petrecut împreună cu cei dragi. De restul se ocupă Rozetka.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
4 mar, 2020 08:00
0
1 091

Rozetka.md: Cum să revii în forma ideală până la vară (P)

4 mar, 2020 08:00
0
1 091

Vara vine peste 3 luni, iar până atunci, o bună parte dintre noi vor frecventa sălile de sport pentru a obține un rezultat cât mai evident.

Rozetka.md: Cum să revii în forma ideală până la vară (P)

Și dacă pentru unii, pantalonii sport și o pereche de adidași sunt suficienți, alții văd în sport un adevărat ritual care poate schimba viața și își înnoiesc conținutul rucsacului cel puțin o dată pe sezon.

Cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka a pregătit o listă cu cele mai utile articole pentru cei care fac sport și anunță totodată despre reduceri imbatabile la mai multe produse din această categorie.

Hainele pentru sport – între trend și necesitate

Dacă vrei să-ți înnoiești garderoba, îți sugerăm să atragi atenție la costume: fie un costum sport Nike pentru femei sau un costum Nike pentru bărbați. Vei găsi branduri de top, care produc articole de calitate impecabilă.

Dacă, însă, nu ești un fan al costumelor sport și preferi să-ți faci seturi din piese diferite, atunci ai putea opta pentru un tricou versatil Nike.

Ori, poți opta pentru un top sport Under Armour, care te va ajuta să-ți vezi fiecare grup de mușchi cum lucrează și se perfecționează.

Odată cu încălzirea timpului de afară, ai putea fi interesat, deja, și de niște pantaloni scurți Under Armour, care se potrivesc pentru aproape orice tip de sport.

Pentru persoanele care preferă boxul, recomandăm o pereche de mănuși de box PowerPlay de o rezistență impunătoare. Acestea vor garanta protecția necesară și în același timp, vor asigura și o lovitură corectă.

Accesoriile - și în sport fac diferența

În prezent sportul este o adevărată cultură. Iar a face sport nu presupune doar a alerga în parc sau a merge la o sală, ci mai înseamnă și o schimbare a modului de viață, de la obișnuințe la regimuri alimentare. Dacă faci yoga, atunci ai nevoie de un covoraș special ProSource, care, însă, poate fi utilizat și pentru alte activități sportive. Relaxarea și exercițiile de stretching vor reuși mult mai bine cu acest accesoriu la îndemână.

Hidratarea este deosebit de importantă zi de zi, dar mai cu seamă în practicarea sportului. De ce să cheltui zilnic bani pentru pet-uri, dacă poți să-ți iei o sticlă Adidas Yoga care nu va dăuna nici mediului, nici sănătății tale, fiind un atribut ergonomic din toate punctele de vedere.

Dacă, însă, pe lângă apă, preferi să-ți faci diverse băuturi utile siluetei, atunci, cu siguranță că vei aprecia colecția de shaker-uri de pe Rozetka.md. Vei găsi numeroase culori, volume diferite și vei putea încerca orice cocktail sănătos chiar la tine în bucătărie.

Iar dacă vei mai adăuga în acesta și niște proteine Optimum Nutrition, atunci fii sigur că ți-ai luat o porție de sănătate la pahar.

Și dacă pentru unii, pantalonii sport și o pereche de adidași sunt suficienți, alții văd în sport un adevărat ritual care poate schimba viața și își înnoiesc conținutul rucsacului cel puțin o dată pe sezon.

Cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka a pregătit o listă cu cele mai utile articole pentru cei care fac sport și anunță totodată despre reduceri imbatabile la mai multe produse din această categorie.

Hainele pentru sport – între trend și necesitate

Dacă vrei să-ți înnoiești garderoba, îți sugerăm să atragi atenție la costume: fie un costum sport Nike pentru femei sau un costum Nike pentru bărbați. Vei găsi branduri de top, care produc articole de calitate impecabilă.

Dacă, însă, nu ești un fan al costumelor sport și preferi să-ți faci seturi din piese diferite, atunci ai putea opta pentru un tricou versatil Nike.

Ori, poți opta pentru un top sport Under Armour, care te va ajuta să-ți vezi fiecare grup de mușchi cum lucrează și se perfecționează.

Odată cu încălzirea timpului de afară, ai putea fi interesat, deja, și de niște pantaloni scurți Under Armour, care se potrivesc pentru aproape orice tip de sport.

Pentru persoanele care preferă boxul, recomandăm o pereche de mănuși de box PowerPlay de o rezistență impunătoare. Acestea vor garanta protecția necesară și în același timp, vor asigura și o lovitură corectă.

Accesoriile - și în sport fac diferența

În prezent sportul este o adevărată cultură. Iar a face sport nu presupune doar a alerga în parc sau a merge la o sală, ci mai înseamnă și o schimbare a modului de viață, de la obișnuințe la regimuri alimentare. Dacă faci yoga, atunci ai nevoie de un covoraș special ProSource, care, însă, poate fi utilizat și pentru alte activități sportive. Relaxarea și exercițiile de stretching vor reuși mult mai bine cu acest accesoriu la îndemână.

Hidratarea este deosebit de importantă zi de zi, dar mai cu seamă în practicarea sportului. De ce să cheltui zilnic bani pentru pet-uri, dacă poți să-ți iei o sticlă Adidas Yoga care nu va dăuna nici mediului, nici sănătății tale, fiind un atribut ergonomic din toate punctele de vedere.

Dacă, însă, pe lângă apă, preferi să-ți faci diverse băuturi utile siluetei, atunci, cu siguranță că vei aprecia colecția de shaker-uri de pe Rozetka.md. Vei găsi numeroase culori, volume diferite și vei putea încerca orice cocktail sănătos chiar la tine în bucătărie.

Iar dacă vei mai adăuga în acesta și niște proteine Optimum Nutrition, atunci fii sigur că ți-ai luat o porție de sănătate la pahar.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
24 feb, 2020 09:22
0
2 817

Rozetka.md: Cele mai deosebite cadouri de 8 martie pentru iubita ta (P)

24 feb, 2020 09:22
0
2 817

Odată ce se sfârșește luna februarie, toată lumea începe să caute cele mai potrivite sugestii de cadouri cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Rozetka.md: Cele mai deosebite cadouri de 8 martie pentru iubita ta (P)

Și în această goană după surprize wow nu sunt antrenați doar bărbații. Cu toții vrem să ne surprindem mamele, fiicele, surorile, bunicile, prietenele, rudele ori colegele.

Dacă și pentru tine întrebarea principală în aceste zile este: „ce cadou să iau de data asta?”, atunci citește mai jos și vezi care sunt cele 8 cadouri deosebite pe care le recomandă cel mai mare magazin online de la noi Rozetka.

Oricare femeie vrea să arate bine, fiecare dintre ele preferă să aibă o coafură bine aranjată, indiferent dacă stă acasă ori dacă are de ieșit des la evenimente mondene și nu doar. Pentru a-i simplifica un pic ritualul de aranjare a părului, dăruiește-i o perie rotativă Philips. Aceasta poate fi utilizată zilnic, având o acoperire din ceramică și turmalină, care asigură o protecție avansată părului, conferindu-i în același timp o strălucire intens-naturală.


Pentru femeile care pe lângă coafură, atrag o atenție sporită modului sănătos de viață și siluetei, poți comanda o pereche de adidași New Balance. Create din materiale rezistente și calitative, această încălțăminte  va deveni aliatul perfect al oricărei femei, indiferent dacă face sport de performanță sau dacă abia planifică să frecventeze sala de sport.

Tot pentru doamnele și domnișoarele care preferă sportul, recomandăm covorașul pentru yoga ProSource. Este un cadou deosebit și inspirat, așa că te asigurăm că va rămâne plăcut surprinsă. Îl găsești în culori diferite, este de tip waterproof și e decorat tematic, puncte ce îi conferă o doză mare de originalitate.

Dacă iubita, sora sau prietena ta este o amatoare de gadgeturi, atunci cu siguranță că se va bucura dacă îi vei dărui o pereche de căști Xiaomi. Acestea sunt fără fir, au o formă anatomică ideală, iar avantajul principal e că dispun de tehnologia touch-control.

Iar dacă deja are căști, o poți surprinde cu un ceas Guess. Este un accesoriu de brand și deosebit ca stil și culoare, respectiv, i se va potrivi la aproape orice look – clasic, sport sau casual.

Dacă vrei să-i faci un cadou asemănător și unei domnițe, atunci alege un ceas AmiGo de tip smart. În primul rând, dispozitivele sunt rezistente la apă și la praf, iar pe lângă asta utilitatea lor se axează pe funcția de localizare a copilului, astfel că părinții pot urmări oricând unde este acesta și care este traseul lui. Totodată, copilul își poate suna părinții direct de pe acest ceas ori, în situații excepționale poate transmite chiar și un semnal SOS direct pe telefonul părinților.

Astăzi, toată lumea are nevoie de o geantă, femeile, însă, vor să aibă mai multe decât una. Dacă ai decis că acesta va fi cadoul ei de 8 martie, atunci îți recomandăm să atragi atenția asupra unui rucsac Parfois. Fiind încăpător și de o culoare deosebit de fină, acesta va completa orice ținută și va deveni unul dintre accentele ei principale.

Iar pentru micile prințese, poți alege și alte cadouri în afară de dulciuri, rochițe și bentițe. Poți alege, de exemplu, un set gigant de piese LEGO din care va construi castelul prințeselor din îndrăgitul desen animat Frozen.

O alegere minunată este și boxa portabilă Promate în formă de iepuraș care va crea atmosferă atât în casă, cât și oriunde va fi luată, putând fi conectată prin bluetooth la telefon sau să primească apeluri.

Așadar, după cum ai observat, idei de cadouri sunt multe. Iar dacă intri pe Rozetka.md vei găsi și mai multe, mai exact, peste 600.000 de produse în stoc, care odată comandate, îți vor fi livrate în cel mult 7 zile lucrătoare direct până la scară. Nu-ți rămâne decât să mai iei un buchet cu flori și să pregătești cele mai frumoase felicitări cu această ocazie specială.

Și în această goană după surprize wow nu sunt antrenați doar bărbații. Cu toții vrem să ne surprindem mamele, fiicele, surorile, bunicile, prietenele, rudele ori colegele.

Dacă și pentru tine întrebarea principală în aceste zile este: „ce cadou să iau de data asta?”, atunci citește mai jos și vezi care sunt cele 8 cadouri deosebite pe care le recomandă cel mai mare magazin online de la noi Rozetka.

Oricare femeie vrea să arate bine, fiecare dintre ele preferă să aibă o coafură bine aranjată, indiferent dacă stă acasă ori dacă are de ieșit des la evenimente mondene și nu doar. Pentru a-i simplifica un pic ritualul de aranjare a părului, dăruiește-i o perie rotativă Philips. Aceasta poate fi utilizată zilnic, având o acoperire din ceramică și turmalină, care asigură o protecție avansată părului, conferindu-i în același timp o strălucire intens-naturală.


Pentru femeile care pe lângă coafură, atrag o atenție sporită modului sănătos de viață și siluetei, poți comanda o pereche de adidași New Balance. Create din materiale rezistente și calitative, această încălțăminte  va deveni aliatul perfect al oricărei femei, indiferent dacă face sport de performanță sau dacă abia planifică să frecventeze sala de sport.

Tot pentru doamnele și domnișoarele care preferă sportul, recomandăm covorașul pentru yoga ProSource. Este un cadou deosebit și inspirat, așa că te asigurăm că va rămâne plăcut surprinsă. Îl găsești în culori diferite, este de tip waterproof și e decorat tematic, puncte ce îi conferă o doză mare de originalitate.

Dacă iubita, sora sau prietena ta este o amatoare de gadgeturi, atunci cu siguranță că se va bucura dacă îi vei dărui o pereche de căști Xiaomi. Acestea sunt fără fir, au o formă anatomică ideală, iar avantajul principal e că dispun de tehnologia touch-control.

Iar dacă deja are căști, o poți surprinde cu un ceas Guess. Este un accesoriu de brand și deosebit ca stil și culoare, respectiv, i se va potrivi la aproape orice look – clasic, sport sau casual.

Dacă vrei să-i faci un cadou asemănător și unei domnițe, atunci alege un ceas AmiGo de tip smart. În primul rând, dispozitivele sunt rezistente la apă și la praf, iar pe lângă asta utilitatea lor se axează pe funcția de localizare a copilului, astfel că părinții pot urmări oricând unde este acesta și care este traseul lui. Totodată, copilul își poate suna părinții direct de pe acest ceas ori, în situații excepționale poate transmite chiar și un semnal SOS direct pe telefonul părinților.

Astăzi, toată lumea are nevoie de o geantă, femeile, însă, vor să aibă mai multe decât una. Dacă ai decis că acesta va fi cadoul ei de 8 martie, atunci îți recomandăm să atragi atenția asupra unui rucsac Parfois. Fiind încăpător și de o culoare deosebit de fină, acesta va completa orice ținută și va deveni unul dintre accentele ei principale.

Iar pentru micile prințese, poți alege și alte cadouri în afară de dulciuri, rochițe și bentițe. Poți alege, de exemplu, un set gigant de piese LEGO din care va construi castelul prințeselor din îndrăgitul desen animat Frozen.

O alegere minunată este și boxa portabilă Promate în formă de iepuraș care va crea atmosferă atât în casă, cât și oriunde va fi luată, putând fi conectată prin bluetooth la telefon sau să primească apeluri.

Așadar, după cum ai observat, idei de cadouri sunt multe. Iar dacă intri pe Rozetka.md vei găsi și mai multe, mai exact, peste 600.000 de produse în stoc, care odată comandate, îți vor fi livrate în cel mult 7 zile lucrătoare direct până la scară. Nu-ți rămâne decât să mai iei un buchet cu flori și să pregătești cele mai frumoase felicitări cu această ocazie specială.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
17 feb, 2020 09:35
0
1 904

Rozetka.md: Cu ce cadou să-ți surprinzi iubitul de Dragobete (P)

17 feb, 2020 09:35
0
1 904

”Dragobetele sărută fetele”, dar, hai să fim sinceri: și bărbaților le plac la fel de mult surprizele. Așa că ziua de Dragobete poate deveni încă un motiv în plus pentru a-ți răsfăța iubitul ori soțul cu un dar deosebit.

Rozetka.md: Cu ce cadou să-ți surprinzi iubitul de Dragobete (P)

Nu știi ce și de unde să alegi? Cel mai mare magazin online din Moldova: Rozetka îți vine în ajutor.

Pentru amatorii de gadgeturi de ultimă generație

Azi, în timpul când orice inovație devine în doar câteva zile un must-have, ai multe opțiuni din care să alegi atunci când ești în căutarea unui cadou util și surprinzător în același timp. Dacă bărbatul vieții tale este un mare amator de gadgeturi și vrea mereu să fie printre primii, atunci atrage atenția lao pereche de căști Motorola Verve, care devin indispensabile. Create din materiale calitative, acestea pun accentul pe un sunet perfect și bass-uri de excepție, având totodată și o super-protecție împotriva umezelii, așa că pe orice timp le-ar purta, nimic nu le va putea compromite.

Însă, dacă el ascultă muzică oricând și oriunde și căștile nu îi sunt îndeajuns – lasă-l să dea volumul mai tare și să-și asculte melodiile preferate cu ajutorul unei boxe portabile JBL Charge 3

Acumulatorul acesteia de tocmai 6000 mAh poate asigura o activitate de până la 15 ore în continuu, având în același timp și posibilitatea de încărcare a telefonului prin USB.

Dacă este un fan Apple, atunci fii sigură că un suport pentru încărcarea iPhone-ului, Apple Watch-ului și AirPods-urilor este cel mai bun cadou.

Iar dacă îi place să-și petreacă timpul liber în compania jocurilor video, atunci alege o consolă PlayStation de ultimă generație, cu un design deosebit.

Pentru bărbații care țin la timpul lor și au aproape la fiecare oră programată câte o activitate sau întâlnire importantă, cel mai potrivit cadou este ceasul Atrix Infinitys, iar dacă acesta mai este și de tip smart, atunci nici o superstiție nu mai are de câștigat în fața alegerii. Acest model dispune de un mecanism elvețian cu precizie maximă și este de tip waterproof.

Clasicul mereu e în vogă

Dacă iubitul tău preferă lucrurile clasice și cadourile practice, atunci ai putea să-i oferi de Dragobete acest set format dintr-un portmoneu din piele naturală, un card-case și o felicitare personalizată – toate într-o cutie perfectă pentru o surpriză deosebită.


Totodată, un aparat de ras Philips mereu va fi un cadou binevenit pentru orice bărbat, așa că tot ce trebuie să faci ca să-ți surprinzi bărbatul este să comanzi chiar acum acest minunat dispozitiv care se descurcă perfect atât pe pielea umedă cât și pe cea uscată, oferind un bărbierit confortabil și rapid.

Iar dacă vrei ceva și mai sofisticat, uimește-l cu un trimmer Philips 11 în 1. Acesta are lame și dispozitive speciale pentru barbă și mustăți, pentru urechi și nas, pentru freză și chiar pentru corp.

Din lista cadourilor de tip clasic nu lipsește, bineînțeles, parfumul. Rozetka.md recomandăaroma marca Paco Rabanne Invictus care este acum la un preț nemaipomenit de avantajos.

Dacă ai observat că îi place să citească, dăruiește-i cărți. Una dintre cele mai actuale la moment este BIG DATA scrisă de A. Weigend

Aceasta relatează despre cum informația conținută în bazele de date devine cea mai importantă ramură a economiei din zilele noastre. Fii sigură că o va citi cu mare interes.

Așadar, pe Rozetka.md poți găsi surpriza potrivită pentru bărbatul tău, indiferent de interesele, profesia sau vârsta acestuia. Tot ce îți rămâne să faci pentru a-l surprinde de Dragobete este să pui în coș cadoul ales din cele peste 600.000 de produse disponibile pe site, să plasezi comanda care poate fi achitată cu cardul și să aștepți în maximum 7 zile lucrătoare apelul curierului care îți va aduce coletul direct la scară. Este simplu, rapid și avantajos pentru fiecare. 

Nu știi ce și de unde să alegi? Cel mai mare magazin online din Moldova: Rozetka îți vine în ajutor.

Pentru amatorii de gadgeturi de ultimă generație

Azi, în timpul când orice inovație devine în doar câteva zile un must-have, ai multe opțiuni din care să alegi atunci când ești în căutarea unui cadou util și surprinzător în același timp. Dacă bărbatul vieții tale este un mare amator de gadgeturi și vrea mereu să fie printre primii, atunci atrage atenția lao pereche de căști Motorola Verve, care devin indispensabile. Create din materiale calitative, acestea pun accentul pe un sunet perfect și bass-uri de excepție, având totodată și o super-protecție împotriva umezelii, așa că pe orice timp le-ar purta, nimic nu le va putea compromite.

Însă, dacă el ascultă muzică oricând și oriunde și căștile nu îi sunt îndeajuns – lasă-l să dea volumul mai tare și să-și asculte melodiile preferate cu ajutorul unei boxe portabile JBL Charge 3

Acumulatorul acesteia de tocmai 6000 mAh poate asigura o activitate de până la 15 ore în continuu, având în același timp și posibilitatea de încărcare a telefonului prin USB.

Dacă este un fan Apple, atunci fii sigură că un suport pentru încărcarea iPhone-ului, Apple Watch-ului și AirPods-urilor este cel mai bun cadou.

Iar dacă îi place să-și petreacă timpul liber în compania jocurilor video, atunci alege o consolă PlayStation de ultimă generație, cu un design deosebit.

Pentru bărbații care țin la timpul lor și au aproape la fiecare oră programată câte o activitate sau întâlnire importantă, cel mai potrivit cadou este ceasul Atrix Infinitys, iar dacă acesta mai este și de tip smart, atunci nici o superstiție nu mai are de câștigat în fața alegerii. Acest model dispune de un mecanism elvețian cu precizie maximă și este de tip waterproof.

Clasicul mereu e în vogă

Dacă iubitul tău preferă lucrurile clasice și cadourile practice, atunci ai putea să-i oferi de Dragobete acest set format dintr-un portmoneu din piele naturală, un card-case și o felicitare personalizată – toate într-o cutie perfectă pentru o surpriză deosebită.


Totodată, un aparat de ras Philips mereu va fi un cadou binevenit pentru orice bărbat, așa că tot ce trebuie să faci ca să-ți surprinzi bărbatul este să comanzi chiar acum acest minunat dispozitiv care se descurcă perfect atât pe pielea umedă cât și pe cea uscată, oferind un bărbierit confortabil și rapid.

Iar dacă vrei ceva și mai sofisticat, uimește-l cu un trimmer Philips 11 în 1. Acesta are lame și dispozitive speciale pentru barbă și mustăți, pentru urechi și nas, pentru freză și chiar pentru corp.

Din lista cadourilor de tip clasic nu lipsește, bineînțeles, parfumul. Rozetka.md recomandăaroma marca Paco Rabanne Invictus care este acum la un preț nemaipomenit de avantajos.

Dacă ai observat că îi place să citească, dăruiește-i cărți. Una dintre cele mai actuale la moment este BIG DATA scrisă de A. Weigend

Aceasta relatează despre cum informația conținută în bazele de date devine cea mai importantă ramură a economiei din zilele noastre. Fii sigură că o va citi cu mare interes.

Așadar, pe Rozetka.md poți găsi surpriza potrivită pentru bărbatul tău, indiferent de interesele, profesia sau vârsta acestuia. Tot ce îți rămâne să faci pentru a-l surprinde de Dragobete este să pui în coș cadoul ales din cele peste 600.000 de produse disponibile pe site, să plasezi comanda care poate fi achitată cu cardul și să aștepți în maximum 7 zile lucrătoare apelul curierului care îți va aduce coletul direct la scară. Este simplu, rapid și avantajos pentru fiecare. 

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
30 ian, 2020 09:00
0
4 504

Rozetka.md: Cele mai inspirate idei pentru cadouri de 14 februarie (P)

30 ian, 2020 09:00
0
4 504

Valentine’s Day și Dragobetele se apropie cu pași grăbiți și cu siguranță că deja te gândești cu ce cadou să-ți surprinzi jumătatea și anul acesta.

Rozetka.md: Cele mai inspirate idei pentru cadouri de 14 februarie (P)

Dacă deja ai decis ce vei lua – ești de laudă că nu ai lăsat totul pentru ultima zi, iar dacă încă mai ești în căutare de idei.

Îți recomandăm să vezi ce propune de data asta cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka

Încearcă să alegi lucruri practice. Chiar dacă optezi și pentru articole personalizate, îndreaptă-ți atenția spre cadouri pe care omul drag să le utilizeze cât mai des posibil, să-i fie utile și în restul zilelor, nu doar în seara de 14 februarie.

De exemplu, ai putea alege clasicul cadou – parfumul. Acestea nu pot fi niciodată prea multe, așa că dacă îi cunoști preferințele îți va fi ușor să alegi aroma potrivită. Noi îți sugerăm să optezi pentru un brand cunoscut și pentru un miros apreciat de majoritate, cum ar fi: Paco Rabanne Invictus Legend pentru bărbați sau Versace Bright Crystal pentru femei.

La fel ca și parfumurile, pentru o femeie nu există prea multe produse cosmetice, așa că poți alege pentru iubita ta un set deosebit de la Mr. Scrubber Peony

Fii sigur că va fi impresionată de alegerea pe care ai făcut-o pentru că fetele adoră tot ce ține de măști, creme și scruburi, mai ales că în acest set este inclusă și o pereche drăgălașă de urechiușe.


Un cadou potrivit și pentru el, dar și pentru ea este o agendă de la Moleskine. În set este inclus și un pix stilat, care va completa look-ul oricui, fie student, manager sau chiar a unui om de afaceri.

Totodată, Rozetka.md recomandă și cadouri care cu siguranță vor impresiona prin originalitatea lor pe oricine. Ca idee, ai putea comanda o hartă a lumii răzuibilă care se potrivește de minune unui amator de călătorii și aventuri. 

Aceasta este ceva absolut inedit, creată dintr-un plastic rezistent care garantează un termen mare de exploatare.

La fel de surprinzător poate fi și un telescop Celestron ExploraScope oferit în dar de Ziua Îndrăgostiților. De acesta vă puteți bucura ambii în serile pe care le veți petrece împreună, veți descoperi stele, constelații și galaxii, chiar dacă până acum nu erați tare pasionați de astre.


Dacă însă vrei să oferi un cadou plin de tandrețe și drăgălășenie, atunci cu siguranță că o jucărie de pluș este ceea ce cauți.

Ursuleții sunt printre preferații celor îndrăgostiți, iar dacă aceștia sunt fabricați din blăniță ecologică și au o umplutură hipoalergică, atunci devin cu ușurință cei mai buni prieteni ai destinatarilor.


Împreună cu acesta ai putea lua și un aromatizator pentru odaie, care îi va face din rutina de îngrijire un adevărat ritual de frumusețe și relaxare, devenind totodată și un articol de decor foarte stilat și binevenit oricărei încăperi.

Acestea sunt doar câteva idei, dar pe Rozetka.md vei găsi peste 600.000 de cadouri care se potrivesc de minune partenerului tău.

Tot ce trebuie să faci este să intri și să plasezi comanda, iar în decurs de 3-7 zile vei primi coletul direct la scară. 

Și nu uita, dragostea poate fi sărbătorită în fiecare zi, indiferent de ce arată calendarul, iar cel mai bun cadou este atenția, grija și iubirea oferită zilnic celui drag.

Dacă deja ai decis ce vei lua – ești de laudă că nu ai lăsat totul pentru ultima zi, iar dacă încă mai ești în căutare de idei.

Îți recomandăm să vezi ce propune de data asta cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka

Încearcă să alegi lucruri practice. Chiar dacă optezi și pentru articole personalizate, îndreaptă-ți atenția spre cadouri pe care omul drag să le utilizeze cât mai des posibil, să-i fie utile și în restul zilelor, nu doar în seara de 14 februarie.

De exemplu, ai putea alege clasicul cadou – parfumul. Acestea nu pot fi niciodată prea multe, așa că dacă îi cunoști preferințele îți va fi ușor să alegi aroma potrivită. Noi îți sugerăm să optezi pentru un brand cunoscut și pentru un miros apreciat de majoritate, cum ar fi: Paco Rabanne Invictus Legend pentru bărbați sau Versace Bright Crystal pentru femei.

La fel ca și parfumurile, pentru o femeie nu există prea multe produse cosmetice, așa că poți alege pentru iubita ta un set deosebit de la Mr. Scrubber Peony

Fii sigur că va fi impresionată de alegerea pe care ai făcut-o pentru că fetele adoră tot ce ține de măști, creme și scruburi, mai ales că în acest set este inclusă și o pereche drăgălașă de urechiușe.


Un cadou potrivit și pentru el, dar și pentru ea este o agendă de la Moleskine. În set este inclus și un pix stilat, care va completa look-ul oricui, fie student, manager sau chiar a unui om de afaceri.

Totodată, Rozetka.md recomandă și cadouri care cu siguranță vor impresiona prin originalitatea lor pe oricine. Ca idee, ai putea comanda o hartă a lumii răzuibilă care se potrivește de minune unui amator de călătorii și aventuri. 

Aceasta este ceva absolut inedit, creată dintr-un plastic rezistent care garantează un termen mare de exploatare.

La fel de surprinzător poate fi și un telescop Celestron ExploraScope oferit în dar de Ziua Îndrăgostiților. De acesta vă puteți bucura ambii în serile pe care le veți petrece împreună, veți descoperi stele, constelații și galaxii, chiar dacă până acum nu erați tare pasionați de astre.


Dacă însă vrei să oferi un cadou plin de tandrețe și drăgălășenie, atunci cu siguranță că o jucărie de pluș este ceea ce cauți.

Ursuleții sunt printre preferații celor îndrăgostiți, iar dacă aceștia sunt fabricați din blăniță ecologică și au o umplutură hipoalergică, atunci devin cu ușurință cei mai buni prieteni ai destinatarilor.


Împreună cu acesta ai putea lua și un aromatizator pentru odaie, care îi va face din rutina de îngrijire un adevărat ritual de frumusețe și relaxare, devenind totodată și un articol de decor foarte stilat și binevenit oricărei încăperi.

Acestea sunt doar câteva idei, dar pe Rozetka.md vei găsi peste 600.000 de cadouri care se potrivesc de minune partenerului tău.

Tot ce trebuie să faci este să intri și să plasezi comanda, iar în decurs de 3-7 zile vei primi coletul direct la scară. 

Și nu uita, dragostea poate fi sărbătorită în fiecare zi, indiferent de ce arată calendarul, iar cel mai bun cadou este atenția, grija și iubirea oferită zilnic celui drag.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter

Loading...