29 noi, 2019 09:34
2 288
0
Rozetka: Așteptarea a luat sfârșit. Descoperă reducerile de Black Friday (P)
29 noi, 2019 09:34
2 288
0

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an a început acum câteva ore. Se anunță a fi o zi de senzație, datorită experienței acumulate an de an de către vânzători, dar și de cumpărători.

Ești gata să prinzi cele mai substanțiale reduceri? Atunci, fă un tur prin cel mai mare magazin online din țară Rozetka.md și descoperă oferte generoase pe placul tău.

Ce să cumperi anul acesta? Câteva sugestii

Conform statisticelor de anii trecuți, în țările unde Black Friday este cu adevărat o goană după reduceri imbatabile, cei mai mulți preferă anume în această perioadă să-și schimbe aparatele electrocasnice.  Espressoareleroboții de bucătărie sau aspiratoarele sunt printre principalele produse care se cumpără ca pâinea caldă de Black Friday. 

Plus că acestea sunt și niște cadouri perfecte pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

De exemplu, aspiratorul cu acumulator de la Electrolux te va surprinde cu capacitățile sale și reducerea specială de 930 lei.

Dacă însă, ești un împătimit al telefoanelor super-performante, al laptopurilor ori al televizoarelor de ultimă generație, atunci, află că pe rozetka.md vei găsi cele mai tari dispozitive la prețuri neașteptat de mici. 

Vei putea alege între zeci de producători, cum ar fi Apple, Samsung, Xiaomi, Sony sau Huawei. Mai mult, de Black Friday îți poți lua laptop Prestigio SmartBook cu doar 2930 lei. Acționează rapid, pentru că anume aceste produse fac parte din lista celor care se vând de obicei cel mai repede.

Nu uita să navighezi și pe la categoria cu jucării pentru copii ca să te asiguri că ai un cadou pentru micuțul tău de sărbători sau trage cu un ochi pe la secțiunea care conține produse de îngrijire personală. 

Epilatorul IPL Philips Lumea Advanced înseamnă rezultate extraordinare și o economie de 1785 lei astăzi.

Bineînțeles, că vei mai găsi multe oferte atrăgătoare pentru tot ceea ce ține de activități în aer liber, grădinărit ori gătit. Pentru dimineți pline cu aromă de cafea poți alege espresorul POLARIS Golden rush. Iar reducerea de 1550 lei de Black Friday îți dublează garantat plăcerea de a bea cafea.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter