main logo
690

Rezultatele campaniei 
„Clientul Mulțumit” de la FinComBank Ⓟ

Vara aceasta, a fost incendiară pentru toți clienții FinComBank, deoarece aniversarea celor 28 de ani de activitate FinComBank a fost un prilej frumos pentru lansarea Campaniei „Clientul Mulțumit”, în cadrul căreia peste 100 de mii de clienți activi ai Băncii au fost surprinși de reduceri și bonusuri la produse bancare, cum ar fi la carduri, depozite și credite!

Transmitem sincere felicitări clienților existenți ai FinComBank, precum și celor noi veniți, care au beneficiat de:

  • REDUCERI la rata anuală a dobânzii la credite;
  • BONUSURI la rata anuală a dobânzii la deschiderea depozitelor în lei;
  • DESERVIRE GRATUITĂ timp de un an la orice card deschis în perioada promoției!

În cadrul Campaniei „Clientul Mulțumit”, au fost deschise circa 5 mii de carduri clasice și premiale, au fost eliberate aproape 700 de credite de consum și ipotecare, și deschise aproape 300 de depozite noi în lei moldovenești. Rezultatele acestei Campanii reprezintă succesul nostru comun, deoarece acordarea cadourilor garantate reprezintă aprecierea FinComBank față de fidelitatea clienților noștri. Vă mulțumim și transmitem sincere felicitări tuturor norocoșilor, care au beneficiat de produse bancare de top cu costuri minimale. 

Reamintim că, în cadrul Campaniei „Clientul Mulțumit”, toți clienții actuali FinComBank au primit un mesaj SMS / PUSH-Notification / E-mail, care le-a permis să-și activeze bonusurile și reducerile speciale la sucursalele Băncii. Pentru a activa și a beneficia de ofertă, clienții au prezentat specialistului din cadrul unității FinComBank, mesajul cu informația despre promoție și au profitat de una sau mai multe oferte din lista cadourilor promoționale. De asemenea, clienții activi FinComBank au avut posibilitatea să transmită mesajul cu textul promoțional membrilor de familie sau prietenilor, care, la rândul său, au primit posibilitatea de a  beneficia de această ofertă, chiar și în cazul în care nu erau clienți actuali al FinComBank. 

Stimaţi Clienţi,  Vă mulţumim pentru încredere și loialitatea față de produsele și serviciile FinComBank, iar clienților noi le zicem bun venit într-o lume bancară modernă și performantă. 

Feedback de la Clienții Băncii.
 
FinComBank – Într-un pas prin viaţă!

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: 
fincom@fincombank.com
site: 
www.fincombank.cоm

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării