main logo
4582

Rețeaua de restaurante La Plăcinte lansează Meniul de Vară Ⓟ

Odată cu noul meniu, bucatele din carne au dobândit și mai multă suculență, gustul legumelor proaspete acum e și mai intens iar textura cașcavalurilor a devenit și mai fină.

Noul meniu va fi lansat pe 5 mai în restaurantele La Placinte. Meniul prezintă oaspeților dragi 8 bucate din produse autohtone de sezon, care se regăsesc în : Salată gingașă cu piept de pui, Salată cu roșii și cremă de brânză de oi, Okroshka, Mititei cu salată verde și piure, Frigărui de pui în bacon și mai multe delicii, le puteți gusta în mai puțin de o saptămână!

Dintre salate, oaspeților li se vor prezenta 2 produse noi - proaspete și sățioase: „Salată cu roșii și cremă de brânză de oi” - o combinație perfectă dintre roșiile proaspete, ceapă roșie și pastă cremoasă și delicată de brânză, stropită cu ulei nerafinat și servită cu chiflă rumenă de secară.

Salata din legume proaspete și aromate sotate în sos delicios, combinate cu carnea fragedă și suculentă de pui,  asezonată cu sos de muștar Dijon, îi va mulțumi cu siguranță pe oaspeții restaurantelor noastre!

La categoria Bucate Calde, sa optat pentru carnea de pui sau porc, rumenită la grătar sau sotată la tigaie în sos cremos.  Printre bucatele calde ce urmează să încânte oaspeții sunt: “Carnea de pui la tigaie in sos alb” , ” Rulouri suculente din file de pui, înfășurate în bacon aromat, cu piureu fin de cartofi și salată proaspătă de vară din legume suculente.  Tot din 5 mai în meniurile Lă Placinte găsiți - Fileu de pui fraged si suculent servit cu legume delicioase, sotate la tigaie și stropite cu sos de soia. O mancare sățioasă, bogată în proteine și fibre.  Se combină perfect cu un pocal de vin Chardonnay sau Sauvignon.

Noul nostru meniu de deserturi lansează prăjituri ce au la bază rețete clasice care vă vor cuprinde de amintirile calde din copilărie - tort Napoleon și Medovik, tort Caramel cu vișine și nuci și o nouă versiune al clasicului desert  -  Cușma lui Guguță.

O serie de băuturile răcoritoare vin să completeze vizitele oaspeților și să potolească setea în zilele toride de vară. Vă invităm în localurile noastre să savurați limonada din coacăză neagră sau pară, compotul din fructe de pădure, „Mojito” și băuturi ușoare din vin alb și rose.

Vă invităm să vizitați restaurantele „La Placinte” pentru a vă cufunda în atmosfera tradițiilor moldovenești și pentru a gusta bucatele din Noul Meniu.

Adresele restaurantelor: 

  1. Str. M. Dosoftei, 100

  2. Str. A. Pușkin, 33

  3. Bd. Moscova, 9/1

  4. Bd. Dacia, 30/1

  5. Bd. Mircea cel Bătrîn, 12/5

  6. Str. Alba-Iulia, 21

  7. Șoseaua Hîncești, 58

  8. Str. Albișoara, 8

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării