main logo
977

Reparația perfectă în bucătărie: 3 lucruri, care merită atenția ta (P)

Reparația bucătăriei este întotdeauna un eveniment destul de stresant. Și nu numai pentru că în lunile următoare vei fi nevoit să iei micul dejun, prânzul și cina pe un scaun așternut cu un ziar, în sufragerie sau în hol, ci pentru că este un proces foarte anevoios.

Reparația perfectă în bucătărie: 3 lucruri, care merită atenția ta (P)

Mai ales că, după proiectarea designului, selectarea materialelor și angajarea meșterilor, va trebui să ții cont și de următorii pași:

1. Să cumperi sau să comanzi mobilier de bucătărie

Este important să te gândești la design și la planificarea corectă a mobilierului, în cele mai mici detalii: în ce direcție se vor deschide ușile, unde vor fi amplasate rafturile deschise și sertarele, unde vor fi depozitate cratițele și tigăile. Contează chiar și calitatea balamalelor și a încuietorilor. Nu uitați că aceasta este o achiziție pe termen lung, de care vă veți folosi timp de cel puțin 5-10 ani.

2. Să înlocuiești electrocasnicele vechi

Dacă te-ai decis să-ți modernizezi bucătăria și dorești să o faci cât mai confortabilă și funcțională, începe cu aparatele de uz casnic Hansa. De ce Hansa? E simplu - 70 de ani de calitate, tehnologie avansată și design modern, precum și sute de mii de clienți mulțumiți în 50 de țări din întreaga lume.

În plus, acum, în rețeaua magazinelor Enter, a început o promoție specială cu reduceri bune la toate aparatele pentru bucătărie Hansa. Poți cumpăra cuptoare, frigidere, mașini de spălat vase, hote, cuptoare de gaz, suprafețe de gătit - absolut tot pentru o bucătărie confortabilă.

3. Să încerci să economisești nu numai banii, ci și forțele proprii

Promoțiile de la Enter- întotdeauna ceva interesant. De această dată ai un adevărat"set" de reduceri. Cumpără mai multe modele de aparate de bucătărie Hansa și obține o reducere de 10% la primul produs, 15% la al doilea și 20% pentru al treilea.

Apropo, achiziționarea unui set complet de electrocasnice este profitabilă nu numai din cauza unei oferte bune. În primul rând, poți alege echipamentul în același stil, în al doilea rând, nu trebuie să vii la magazin de mai multe ori și, în al treilea rând, îl poți instala imediat și utiliza cu plăcere. 

Promoția deja a început. Reducerile sunt valabile până pe data de 31 iulie, în orice magazin din rețeaua Enter. Electrocasnicele tale Hansa te așteaptă!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării