main logo
1042

Realizează-ți visele de peste un milion de lei cu Loteria Națională Ⓟ

Biletul "Realizează-ți visele" este unul dintre furnizorii importanți de norocoși pentru jocul TV special ”Bani la greu”, al Loteriei Naționale, unde zilnic, de luni până vineri, pot fi câștigate premii de peste un milion de lei.

Săptămâna trecută, Alexandru Semion din Stejăreni, Strășeni și Vladimir Pilin din Vulcănești s-au apropiat considerabil de realizarea propriilor vise, după ce au câștigat 79 000 de lei și, respectiv, 155 500 de lei. 

Astfel, dacă vreți să vă creșteți șansele de participare la jocul care vă poate face milionar, mergeți la chioșcurile Moldpresa și magazinele de cărți ”Librarius”. Căutați biletele ”Realizează-ți visele”, descoperiți în ele simbolul ”Participare la tragere la sorți pentru jocurile TV” și înregistrați codul pe 7777.md. Un bilet din cinci conține acest simbol, iar numărul lor scade în permanență, ceea ce înseamnă că șansele de a ajunge la jocul TV cu câștiguri de peste un milion de lei cresc pe zi ce trece. 

”Participări la tragere la sorți pentru Jocurile TV” pot fi găsite și în celelalte tipuri de bilete de loterie, precum și câștiguri momentane care vă pot transforma în milionar. 

Astfel, și ”Realizează-ți visele” propune premii instant importante. De acest lucru s-a convins Ludmila Muntean din Chișinău, care s-a ales cu o excursie la Roma, după ce a mers la un magazin de cărți ”Librarius” din capitală. Câștigătoarea a preferat echivalentul în bani al premiului – 20 000 de lei. 

Biletul ”Realizează-ți visele” mai păstrează excursii pentru doi la Paris, Roma sau câștiguri de până la 100 de mii de lei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării