Qoobus lansează un program care va sprijini transportul din Moldova Ⓟ
3 noiembrie, 10:45
1 189
0
Qoobus lansează un program care va sprijini transportul din Moldova Ⓟ
3 noiembrie, 10:45
1 189
0

Programul de parteneriat Qoobus va contribui la accelerarea reabilitării industriei de transport și logistică din țară în perioada post-criză, iar companiile vor putea să lucreze și să se dezvolte mai eficient.

Qoobus este o companie LogTech și o platformă digitală de logistică. Bazată pe inteligenţă artificială, platforma permite companiilor nu doar să urmărească legătura dintre cererea de transport de marfă și aprovizionare, ci și să prognozeze mai exact cum se va dezvolta această industrie în viitorul apropiat.

Cu ocazia lansării oficiale a platformei sale în Moldova, compania anunță deschiderea programului Qoobus Partner Program” (sau QPP”). Este vorba despre un program special pentru companiile locale de transport, logistică și expediție care doresc să se dezvolte și să crească cu succes. Participanții la program obțin acces gratuit pentru o perioadă de 1 an la toate resursele și tehnologiile companiei, inclusiv programul de instruire, suport tehnic și ajutor de la un curator personal.

„Pentru o reabilitare mai rapidă a industriei de transport din țară”

În 2015, Qoobus a început să lucreze la un sistem logistic care să îndeplinească cerințele moderne ale industriei de transport în dezvoltare rapidă. Doi ani mai târziu, în 2017, compania a intrat pe piață cu o versiune alfa a platformei sale digitale și a serviciului de verificare a datelor — Qcheck.

Acest produs, la fel ca întregul sistem Qoobus, a apărut în rezultatul muncii comune a specialiștilor și a participanților din sectorul logisticii și transporturilor, care și-au adus contribuția practică la îmbunătățirea și dezvoltarea proiectului.

Cu toate că platforma este activă pe piață deja de 3 ani și este folosită de peste 10 000 de companii, Qoobus anunță lansarea oficială în Moldova anume acum. Și aceasta nu este o coincidență, deoarece instabilitatea politică, pandemia, criza – toate acestea afectează dezvoltarea ulterioară a industriei transporturilor și a economiei țării în ansamblu.

Tehnologiile Qoobus pot contribui la accelerarea reabilitării acestei industrii în țară. Compania dorește să sprijine economia locală, oferind tuturor companiilor și întreprinderilor moldovenești accesul gratuit la serviciu.

Companiile care vor adera la programul QPP”, timp de 2 ani, vor putea deveni lideri pe piață, deoarece vor fi printre primele care vor integra tehnologiile moderne și se vor transforma din niște companii de transport în companii de tehnologie logistică (LogTech) cu o abordare modernă a gestionării afacerilor.

„Qoobus mi-a dat ocazia să văd cu cine am lucrat de fapt în ultimii 18 ani. Rezultatul muncii mele cu Qoobus este vizibil în rapoartele mele financiare”, a enunțat Ștefan Surdu, fondatorul companiei de transport EDITRANS-COM.

„Un ADN digital viguros este o condiție prealabilă pentru o companie de succes în secolul 21”

Transportul și logistica reprezintă o industrie în care chiar și jucătorii principali continuă să folosească tehnologii elementare și învechite. Cu toate acestea, complexitatea sistemului modern al transportului de marfă necesită o abordare nouă. Lipsa tehnologiilor digitale duce la pierderea eficacității și transparenței companiilor, afectând în cele din urmă capacitatea lor de a rezista crizelor.

„În prezent, circa 94% din noile companii de logistică falimentează. Dintre ele, 64% pierd mai puțin de 1 000 de dolari în aventurile lor logistice, dar creează găuri financiare de zeci de mii de dolari pentru partenerii lor. Această tendință are un efect care durează peste 20 de ani și care este unul dezastruos pentru toți jucătorii din domeniul logisticii. Misiunea noastră este să oferim o soluție tehnologică bazată pe big-data, care să le permită întreprinderilor mici și mijlocii să fie la fel de competitive și eficiente ca și jucătorii mari de pe piață. Pentru că în secolul 21, succesul corporativ necesită un ADN digital viguros. Iar cu tehnologia noastră, orice afacere mică sau mijlocie va fi la fel de inteligentă și eficientă ca o companie de logistică de proporții”, a declarat Mihail Cernei, CEO Qoobus.

Programul de parteneriat QPP”

Qoobus Partner Program permite implementarea tehnologiilor IT chiar și companiilor mici cu resurse limitate, fără a crea sisteme interne complexe, costisitoare și greoaie. Soluțiile avansate Qoobus în domeniul soluțiilor de transport de marfă permit companiilor să lucreze mai eficient și să efectueze toate operațiunile logistice necesare cât mai sigur, rapid și transparent posibil.

Reprezentanții Qoobus notează că orice companie de transport sau de expediție înregistrată oficial în Moldova poate participa la programul QPP și obține acces gratuit la toate instrumentele sale timp de 1 an. Pentru a beneficia de aceste oportunități, trebuie să expediați un e-mail în numele șefului companiei la adresa QPP@qoobus.com, indicând  #200ETOMALO în subiectul scrisorii.

Așadar, companiile moldovenești pot alege: să-și dezvolte afacerea, profitând de avantajele tehnologiilor moderne și de soluțiile IT sau să continue să piardă timp și bani din cauza logisticii slabe. Alegerea vă aparține.

S.R.L. QOOBUS CORPORATION

Chisinau, str. Nicolae Dimo, 4/1, MD-2068

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter