main logo
2190

Purcari este cea mai premiată vinărie din lume în 2021 Ⓟ

„Cel mai bun producător din Moldova”, „Premiul special al Somelierilor Internaționali”, „Premiul special Moldova”, „Grand Gold” sau „Best in Show”, iată titluri care se alătură celor 162 de medalii pe care vinurile Purcari le-au câștigat de la începutul anului la cele mai prestigioase concursuri internaționale din lumea vinului.

Competițiile, a căror corectitudine și strictețe este recunoscută atât de către profesioniști cât și de iubitorii de vinuri, au acordat 47 de medalii de aur, 73 de medalii de argint și 42 de medalii de bronz vinurilor Purcari prezentate între lunile ianuarie și mai ale anului 2021 la: Mundus Vini Spring Tasting, Concours International de Lyon 2021, Citadelles du Vin 2021, London Wine Competition, Eurasia Wine and Spirits Competition, Berliner Wine Trophy, International Wine Challenge, IWSC International Wine & Spirit Competition și Challenge International du Vin. 

Specialiștii au acordat vinurilor Purcari nu doar medalii, ci și calificative deosebite pentru vinurile Purcari înscrise în competiții. Cuvée de Purcari Alb Brut a obținut ”Grand Gold - Best in Show” , iar compania Purcari a fost desemnată ”Cel mai bun producător din Moldova” la Mundus Vini Spring Tasting. La Citadelles du Vin 2021, Negru de Purcari 2015 a obținut ”Premiul special al Somelierilor Internaționali”, în timp ce ”Premiul special Moldova” a fost acordat vinului Negru de Purcari 2016. 

Suntem mândri că vinurile unui producător din Moldova, vinurile Purcari, sunt cele ale căror calitate este recunoscută cu cele mai multe premii la nivel mondial la început de an. Aceste premii le confirmă consumatorilor alegerea pe care aceștia o fac zi de zi, aceea de a se bucura de vinurile excepționale pe care le producem cu pasiune, atenție și foarte multă muncă.”, a declarat domnul Victor BOSTAN, CEO Purcari. 

Purcari este unul dintre cei mai mari producători și exportatori de vinuri din Republica Moldova, iar produsele sale aduc faimă vinurilor moldovenești în mai mult de 30 de țări de pe mapamond. Vinurile Purcari sunt printre cele mai bine poziționate pe platforma Vivino unde au un scor mediu de 4.19 din 5.0 – notă de care se bucură doar 1% din toți producătorii de vin la nivel mondial. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării