23 iul, 2020 14:15
616
0

Protect imobil: Recenzii regulate cu cele mai bune oferte imobiliare Ⓟ

23 iul, 2020 14:15
616
0

Dacă sunteți în căutarea unui apartament pentru a cumpăra sau a închiria, atunci probabil că știți deja cum este - petreceți ore întregi răsfoind și comparând zeci de pagini cu oferte pe site-uri imobiliare.

Compania Protect Imobil apreciază timpul clienților săi și, prin urmare, le oferă recenzii regulate cu cele mai bune oferte imobiliare.

Astfel de selecții video îi vor ajuta pe cumpărători să fie la curent cu cele mai profitabile și relevante oferte, precum și să-și economisească timpul atunci când îşi aleg o viitoare locuinţă.

Compania cooperează doar cu dezvoltatori și proprietari de încredere, prin urmare, în obiectele recomandate sunt inclusedoarcele verificate şi reale.

Pentru cei interesați de ce oferă Protect Imobil acum, prima selecție este gata:

CELE MAI RECOMANDATE COMPLEXE REZIDENTIALE:

1. Bucurați-vă de viață în noul complex rezidențial Solomon Dendrarium - Complex Locativ. În atenţia dumneavoastră, vă propunem apartamente minunate în parcO panoramă frumoasă de la geammachete convenabile și o locație favorabilă vă vor permite să le apreciați după merit.

Info: 079099966

2. Complexul rezidențial „Ciocirlia” este situat într-o zonă locativă sigură din punct de vedere ecologic din Chișinău, pe str. Ciocirlia, departe de drumurile aglomerate, lângă o pădure de pini, cu o vedere magnifică a peisajului parcului și o panoramă unică a parcului „Valea Morilor”. Acest complex rezidențial este ideal pentru tine și familia ta.

Info: 079990033

3. Complexul Toro Center”, situat în centrul Chișinăului, pe stradă. Pantelimon Halipa, 6 și construit de firma de construcții "Lagmar Impex". Acest complex este primul ansamblu multifuncțional hibrid din Moldova, funcțiile cărora, dacă este necesar, pot fi adaptate într-o anumită perioadă de timp.

Include:
- Restaurant;
- Zonă SPA;
- Теrasă;
- Cinema;
- Sală de sport;
- Business centru.

Info: 079900555

CELE MAI INTERESANTE PROPUNERI PENTRU CASE:

1.

Теlecentru, str. Оneşti
- Locaţie minunată
- Variantă albă
- 240 m² + 4 ari de teren
- 2 etaje
- Încălzire autonomă
- Piscină

Info: 079099966

2.

Centru, str. Drumul Viilor
- Euroreparaţie
- Complet echipat cu mobilier și tehnică
- 400 m² + 5 ari de teren
- Subsol, terasă, piscină în incintă
- Încălzire autonomă

Info: 079099966

APARTAMENTE CU REPARATIE:

1.

Centru, str. Lev Tolstoi
- Аpatamente în stil LOFT
- 125 m² | 2 dormitoare + living
- 2 băi
- Еuroreparaţie + mobilă de înaltă calitate

Recenzie video:

Info: 079900999

2. 

Botanica, str. Тudor Strişcă
- 92 m²
- 2 dormitoare + living
- Еuroreparaţie
- Vedere către parc

Recenzie video:

Info: 079099966

Protect Imobil oferă, de asemenea, condiții profitabile și convenabile de cooperare pentru proprietari. Dacă doriți să vindeți proprietatea dvs, dar nu sunteți gata să cheltuiți timpul și energia dvs. pentru aceasta, încredințați companiei căutarea cumpărătorilor.
Vă invităm la colaborare! Propuneţi obiectele dvs. Vom evalua și vinde profesional proprietatea dvs. cât mai curând posibil!

Info: 079900999

Abonați-vă la canalul nostru de Telegram și primiţi acces la cele mai bune oferte de pe piața din Chișinău la prețuri fierbinţi!

https://t.me/protectimobil

Referitor la orice întrebare, adresaţi-vă la numărul de contact:
0790 999 66

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter