main logo
3074

Protect Imobil: Pentru toți cei care sunt în căutarea propriilor locuinţe Ⓟ

Compania Protect Imobil lansează un proiect online pentru toată lumea care caută propriile locuințe. Acest proiect este un ciclu video în care experții vă vor spune cum să vă alegeți corect viitoarea casă și nu numai.

„Cele mai fericite momente din viața noastră le trăim acasă, așa că achiziționarea propriei locuințe este o decizie foarte importantă”, spun cei de la Protect Imobil. Se întâmplă adesea ca cumpărătorii să se piardă în varietatea de oferte de pe piața imobiliară și să aleagă primul lucru care este oferit. În astfel de cazuri, apar probleme imediat după achiziție: zona nu este foarte convenabilă, amenajarea nu mai pare atât de reușită, este nevoie de mult timp pentru a ajunge la muncă / școală / grădiniță, iar vecinii gălăgioși pare că nu mai termină reparația.

Datorită noului proiect al Protect Imobil, astfel de probleme pot fi evitate în viitor. Experți de înalt nivel, într-o formă simplă și accesibilă pentru toți, vă vor spune ce anume trebuie să acordați atenție atunci când alegeți o proprietate și ce greșeli trebuie evitate atunci când cumpărați o casă.

În cadrul acestui proiect, o echipă de agenți imobiliari calificați nu numai că vor împărtăși sfaturi utile și unele dintre secretele lor profesionale, dar vor vorbi și despre cele mai noi știri pe piața imobiliară, oferte de împrumuturi profitabile, vor arăta locuințe recomandate, precum și oferte fierbinți și exclusive.

Protect Imobil este o companie care se află pe piața imobiliară în Moldova de 12 ani. Este gata să dezvăluie câteva secrete profesionale și să ajute clienții să facă alegerea corectă, pe care nu o vor regreta niciodată.

Pentru mai multe informații, contactați-ne:

📲079996666

Accesați linkul și găsiți cele mai bune oferte ⤵️

https://protect-imobil.md/

https://www.facebook.com/protectimobil.md/

https://t.me/protectimobil

https://www.youtube.com/channel/UC-fxYvugQwQkIo3oC1rrgSA



Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării