main logo
898

ProImobil.md organizează traininguri gratuite în imobiliare (P)

Academia PROIMOBIL a pregătit o serie de seminarii cu o durata de 4 ore: „Curs introductiv în afacerile imobiliare” .

ProImobil.md organizează traininguri gratuite în imobiliare (P)

Primul seminar are loc în această sâmbătă 26 ianuarie la sediul companiei str. Armenească 28.

”Din dorința de a beneficia de educație cȃt mai mulți agenți imobiliari din piață, accesul la aceste seminarii va fi gratuit”, spun reprezentanții PROIMOBIL, în opinia cărora 2019 este cel mai bun an pentru piața imobiliară, după perioada de criză și din acest motiv, din ce ȋn ce mai mulți moldoveni sunt interesați să activeze ȋn acest domeniu.

”Atȃt antreprenorii care ȋși deschid un business sau eventual investesc pe acest segment, precum și cei care se angajează ȋntr-o agenție imobiliară o fac pentru că simt o oportunitate reală de dezvoltare, deși vin, de multe ori, din alte domenii de activitate. 

Pentru ei cȃt pentru cei ce doresc să se perfecționeze, Academia PROIMOBIL a gȃndit un program educațional complet și complex, pe diferite niveluri, adaptat nevoilor fiecăruia”, spun reprezentanții PROIMOBIL.

Informațiile din cadrul cursurilor sunt adaptate pieței din Moldova, iar programul Academiei PROIMOBIL include următorul pachet de beneficii traininguri gratuite ținute de experți, evenimente cu speakeri internationali de renume mondial, acces permanent la cursuri online, materiale și resurse doar pentru membri.

„Ne-am propus ca prin intermediul Academiei PROIMOBIL să schimbăm industria imobiliară din Moldova. Nevoia de educaţie în domeniul imobiliar este recunoscută de toți cei care activează în acest domeniu, dar și de clienti, care ȋși doresc să beneficieze de servicii profesioniste atunci cȃnd apelează la un agent imobiliar”,

Peste 300 agenți imobiliari din acest domeniu au absolvit programe de training ale Academiei PROIMOBIL, ȋn cei peste trei ani de la lansarea acestui proiect.

“Învățarea trebuie să fie un proces continuu, mai ales într-un mediu atât de dinamic cum este cel imobiliar, căci lucrurile pe care le știm acum s-ar putea să nu mai fie valabile mâine. Nici cei mai buni agenți și brokeri de azi nu au deținut de la început toate abilitățile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschiși spre a învăța”, spun specialiștii.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 26 ianuarie la sediul companiei str. Armenească 28

Mai multe detalii despre eveniment aflați la: 068 555 002.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării