main logo
1247

Proiectul de 5 stele prezentat în Moldova de Andrei Malahov ®

Pe 16 Mai, piața imobiliară din Chișinău va fi împărțită în 2 părți "Până" și "După". Motivul? Va fi stabilit un nou standard al infrastructurii complexelor rezidențiale.

Dacă ar fi un hotel, ar fi primit o certificare de 5 stele. Nu există complexe rezidențiale similare nici în Chișinău, nici în țările vecine.

Există locuri în capitală pe care le cunoaște fiecare cetățean. Prin urmare, când în astfel de locuri sunt planificate unele schimbări majore, atunci aceste schimbări trezesc curiozitatea tuturor. Nu mai este un secret că terenul pe care se află piața Aleshina din sectorul Râșcani are un proprietar nou. Iar peste un an, locuitorii Chisinaului nu vor recunoaște acest loc.

Deci ce va fi acolo?

În primul rând, despre noul proprietar. Aceasta fiind compania Eldorado Terra. Pe parcursul anilor și proiectelor sale excepționale Eldorado Terra a devenit nu doar lider pe piață imobilelor în Moldova - dar a devenit un exemplu bun de urmat pentru concurenții săi. Rezultatele muncii acestei companii sunt cunoscute de către fiecare locuitor al acestui oraș. Prin ele se enumeră cele mai bune 2 fitness cluburi din oraș- Aquaterra, complexele rezidențiale cu infrastructura inovatoare, de asemenea trebuie de menționat și grădiniță Star Kids, care într-o perioadă scurtă de existență a devenit un exemplu pentru celelalte grădinițe.

În al doilea rând, câteva cuvinte despre noul complex de la Rîșcani. Până când dezvoltatorul este foarte reticent în a divulga informații. Așteptând deschiderea oficială. Însă am reușit să aflăm puțină informație. Particularitatea complexului rezidențial este o infrastructură unică de servicii pentru locuitorii casei, în premieră pentru țara noastră. Astfel încât, pentru a număra pe degete numărul de servicii de care va dispune acest proiect, va trebui să numărați cu ambele mâini.

În al treilea rând, despre prezentarea noului complex. Acest proiect va fi foarte mult discutat. Prin urmare, complexul va fi prezentat de cineva care știe despre astfel de discuții tot sau aproape tot. Pe 16 Mai la Chișinău, sosește Andrei Malahov, este cunoscut de către toți, ca fiind prezentator al talk-show-ului «Пусть говорят». Invitații evenimentului de la Radisson vor fi primii care vor afla totul de la Andrei Malahov. Însă o astfel de informație este imposibil să o ții în secret, prin urmare pe 17 Mai, absolut toți vor cunoaște detalii referitoare la acest proiect impresionant.

În curând veți afla dacă este posibil să se creeze o oază în centrul dezvoltării urbane. De ce anume o oază? Urmăriți știrile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării