main logo
1717

Pro Imobil: O nouă perlă va apărea în curând la Buiucani (P)

Cel mai superb complex rezidențial din inima sectorului Buiucani este deja în construcție. Alpha Residence este amplasat la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu, ceea ce îți oferă acces la cele mai importante artere ale sectorului.

Pro Imobil: O nouă perlă va apărea în curând la Buiucani (P)

În noul complex, toate cerințele tale sunt realizate. Proiectul are bine pus la punct siguranța ta și a familiei. Accesul în ansamblu este securizat 24/24, în interiorul complexului nu există trafic auto, de aceea vă veți putea bucura de linişte şi aer curat întotdeauna. 

Complexul este perfect pentru familii și copii. Astfel, poţi petrece timp în aer liber la doi paşi de casă, ai și o curte imensă, care va ocupa 2/3 din suprafața complexului. Soarele şi lumina naturală din abundenţă îţi dau o stare de bine permanent.

Tot de ce ai nevoie, se va afla la parterul complexului. Ansamblul va dispune de spații comerciale amenajate pentru confortul locatarilor. Vei găsi acolo farmacie, supermarket, librărie etc.

Așadar, 8 etaje locative, parcare subterană, spații comerciale, încălzire autonomă în fiecare apartament, fațadă ventilată, cărămidă roșie, termopane, curte închisă de tip închis, cele mai bune comodități, în inima sectorului Buiucani.

Specialiștii în imobiliare menționează că sectorul Buiucani este foarte bine cotat, reprezentativ prin noile centre comerciale şi blocurile locative nou-înfiinţate, motiv pentru care devine treptat cea mai dorită zonă rezidenţială a Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării