main logo
5069

Poveste de Crăciun la Floare Carpet: Toate covoarele, la jumătate de preț (P)

Lasă-te dus de valul emoțiilor pozitive creat de spiritul SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ cu cele mai mari reduceri la covoarele Floare Carpet – 50% la toata gama.

Crăciunul și Anul Nou se asociază cu un brad împodobit frumos, o masa bogata, aromă de vin fiert, portocale și desigur un covor din lână naturală - moale și cald de la Floare Carpet, care este așternut sub picioarele celor dragi – membrii familiei si cei mai scumpi prieteni.

Și pentru ca ținem foarte mult la voi, anul acesta am venit cu oferta de -50% la toate covoarele iar aici surprizele nu se termină: toți cei care procură de minim 5000 de lei vor primi un covoraș ecologic exclusiv marca Floare Carpet, pentru a fi așternut pe pragul casei tale:

Iar cei care vor procura de minim 10000 de lei vor primi în dar un Coș cu Cadouri, care cu siguranță va fi pe placul întregii familii!

Dar lucrurile bune nu se termina aici – am pornit o campanie socială și de la fiecare metru pătrat de covor Floare Carpet, care va fi procurat in magazinul nostru de fabrica se vor colecta câte 10 lei, care vor fi donați la case de copii și familii nevoiașe, iar Floare Carpet va dubla suma acumulată și astfel vom aduce și mai multă bucurie celor care au nevoie de ajutorul nostru. Fii Moș Crăciun împreună cu Floare Carpet!

Ambasadorul Floare Carpet în persoana Artistului Emerit al Republicii Moldova - Ion Paladi ne va susține în această inițiativă și va merge împreună cu echipa noastră pentru a repartiza fondurile colectate.

Toți cumpărătorii vor primi un Card de Reducere pe viață de -10% în magazinul nostru de fabrică. Iar cei care doresc, vor putea procura covoare în credit.


Grăbiți-vă să faceți o investiție reușită pentru căldura și confortul casei Dvs! Stocurile sunt limitate!

Promoția este valabilă în perioada: 05.12.2019-05.02.2020

Vă așteptăm cu drag!
Adresa noastră: Chișinău, str. Grădina Botanică 15, MD-2032
Program de lucru în perioada promoției
Luni - Duminica: 9:00 - 18:00
Tel. magazin: +(373 22) 85-66-46, +(373 22) 85-66-46,

Vezi covoarele noastre pe www.floare-carpet.md
Facebook: fb.com/covoareeco/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării