1 085
0
Poșta Moldovei: Stai acasă, iar noi îți aducem pensia la domiciliu (P)
1 085
0

Î.S.“Poșta Moldovei” continuă distribuirea pensiilor la domiciliu beneficiarilor, în contextul persistării stării de urgență stabilită de Comisia pentru Situații Excepționale.

Astfel, facem apel către toți pensionarii, care sunt rugați să rămână acasă pentru a primi pensia sau plățile sociale, să evite cât de mult posibil ieșirile nemotivate în oraș și deplasările către oficiile poștale pe perioada stării de urgență. Această inițiativă vine în susținerea persoanelor pentru care sănătatea și bunăstarea sunt primordiale în această perioadă dificilă.

Agenții poștași care distribuie pensiile au fost informați și instruiți despre regulile de protecție și dotați cu toate cele necesare pentru a minimaliza riscul infectării cu COVID-19. În acest sens, se pune un mare accent pe securitatea și protejarea atât a clienților, cât și a angajaților care se deplasează la domiciliul fiecărui pensionar.

Totodată, pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a spori securitatea poștașilor, în unele cazuri aceștia vor fi însoțiți de colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne.

Amintim că, luna precedentă au fost distribuite pensii la domiciliu pentru 587.510 mii de beneficiari, iar luna aceasta acțiunea de distribuire va fi realizată până la data de 18 mai.

Toate oficiile poștale din țară vor activa în continuare în regim obișnuit, de la 08:00 până la 17:00.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter