main logo
2173

Poșta Moldovei a semnat un contract de colaborare cu compania Simpals Ⓟ

În contextul dezvoltării comerțului electronic, susținerii bussinesului mic și mijlociu, Î.S. ”Poșta Moldovei” și Compania Simpals S.R.L. au semnat contractul de colaborare privind livrarea produselor de pe platforma Marketplace 999.md.

Poșta Moldovei a semnat un contract de colaborare cu compania Simpals Ⓟ

În cadrul întrevederii, la care au participat Roman Cojuhari, administratorul interimar al întreprinderii, Vadim Jeleascov, directorul comercial al companiei Simplas și Ion Horneț, reprezentantul companiei Simpals, s-au abordat și alte subiecte, precum accelerarea comerțului electronic, digitizarea proceselor, identificarea soluțiilor logistice prestate de companiile de curierat și a opțiunilor de livrare oferite consumatorilor.

Această colaborare va permite clienților să comande produse de pe marketplace care vor fi livrate prin intermediul serviciului Curier Rapid direct acasă. Serviciul Curier Rapid are cea mai extinsă rețea de livrări, fapt care permite deplasarea în cele mai îndepărtate localități ale țării.

Potrivit administratorului interimar al întreprinderii, Roman Cojuhari, opțiunile de livrare fac parte din circuitul comerțului electronic, iar Î.S. ”Poșta Moldovei” continuă să investească în competitivitatea serviciilor prestate.

 Î.S. ”Poșta Moldovei”, operator național cu cea mai mare acoperire teritorială și cu cea mai diversificată gamă de servicii, este un jucător și un partener indispensabil atât la nivel național, cât și la nivel internațional pentru persoanele fizice și juridice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării