main logo
2335

Point.md: Știri non-stop. Citește noutățile și noaptea

Lumea contemporană este de neconceput fără fluxul de știri existent. Fiece zi, fiece oră aduce internauților o cantitate enormă de informații, care este utilă pentru majoritatea oamenilor.

Point.md este cel mai mare portal de știri din moldnet. Proiectul a fost lansat în anul 2006 de către compania Simpals, și astăzi ocupă poziții de top în lista celor mai vizitate site-uri din țară. 

Feed-ul de știri de pe Point.md este actualizat continuu: 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, știrile curente relatează cele mai importante evenimente ce se petrec în Moldova și peste hotare. 

Știrile apar în doar câteva minute după ce are loc un anumit incident sau eveniment. Anume de aceea Point.md nu-și termină activitatea nici în perioada de noapte. Echipa de jurnaliști monitorizează toate știrile care apar noaptea și formează feed-ul de noutăți. 

Pe lângă monitorizarea permanentă a tuturor surselor informaționale de top, redacția de știri lucrează și cu contentul expediat de utilizatori. Zilnic, în feed sunt publicate știri bazate pe informațiile primite de la cititori. 

Pe lângă aceasta, utilizatorii expediază regulat reportaje foto și secvențe video despre anumite evenimente la care au devenit martori. 

Point își îndeamnă utilizatorii să expedieze informațiile în orice perioadă a zilei. Dacă știrea Dvs va interesa redacția, aceasta neapărat va apărea în feed.

Știrile non-stop sunt disponibile și în aplicațiile Point News pentru iOS și Point News pentru Android. Datorită notificărilor, puteți fi sigur că nu veți rata cele mai importante evenimente din țară și întreaga lume.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării