main logo
1303

Pionierul chirurgiei robotice urologice în Turcia va opera la Medpark (P)

Pe data de 24 mai, Prof. Dr. Lütfi Tunç se va alătura în cadrul unui schimb de experiență echipei de chirurgi urologi Medpark, pentru a efectua intervenții de ultimă oră.

Pionierul chirurgiei robotice în Turcia va opera la Medpark (P)

Pacienții cu afecțiuni renale și ale glandei suprarenale au șansa de a fi operați de pionierul chirurgiei robotice în urologie și autorul tehnicilor chirurgicale urologice Tunç din Turcia, un specialist cu renume la nivel mondial.

https://www.lutfitunc.com/

Laparoscopia este o ramură modernă a chirurgiei, care presupune efectuarea intervențiilor prin incizii (tăieturi) foarte mici la nivelul abdomenului. Cu cât mai mici sunt inciziile, cu atât trauma asupra organismului este mai mică, riscurile operatorii se reduc, iar recuperarea este mult mai rapidă și ușoară.

Chirurgii urologi Medpark aplică laparoscopia în tratamentul unei game tot mai largi de afecțiuni. În cadrul colaborării cu profesorul din Turcia vor fi efectuate o serie de intervenții inovative pentru țara noastră:

  • nefrectomie parțială laparoscopică;
  • nefrectomie radicală laparoscopică; 
  • adrenalectomie laparoscopică.

Infrastructura Centrului Chirurgie Medpark dispune de toate cele necesare pentru efectuarea  operațiilor în condițiile spitalelor de top de peste hotare, conform standardelor internaționale pentru siguranța pacientului. 

Intervențiile efectuate în data de 18 mai pot reprezenta cea mai eficientă soluție pentru persoanele diagnosticate cu: 

  • tumori  benigne sau maligne a glandei suprarenale;
  • formațiuni de volum al rinichiului;
  • hidronefroză cu compromiterea funcției rinichiului.

Avantajele intervențiilor urologice endoscopice la Medpark:

  • Echipă internațională experimentată;
  • Săli chirurgicale ultradotate;
  • Utilizarea analgezicelor și consumabilelor de înaltă calitate;
  • Mediu steril, ce reduce riscul de complicații și infecții intraspitalicești;
  • Aplicarea metodelor moderne, minim invazive pentru reducerea traumatismelor asupra organelor interne și pentru o recuperare mai rapidă;
  • Spitalul Internațional Medpark este unica instuiție din RM acreditată de Joint Commission International – cea mai înaltă recunoaștere a  calității și siguranței actului medical la nivel mondial.

Pentru o evaluare medicală în vederea efectuării tratamentului laparoscopic, pacienții se pot programa la chirurgul urolog Medpark, dr. Vasile BotnariTel. 022 40 00 40 (disponibil 24/7).

Chirurgia urologică Medpark acoperă o gamă completă de afecțiuni ale rinichilor, glandelor suprarenale și ale sistemului reproductiv masculin. Medicii Medpark, cu pregătire internațională, identifică cele mai potrivite scheme de tratament, începând de la terapia conservativă (cu medicamente) până la chirurgia clasică și laparoscopică/minim invazivă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării