main logo
2408

Pietrarilor Residence Telecentru: Ultimele apartamente cu 3 camere Ⓟ

Vă doriți o locuință spațioasă și comodă, care vă oferă garanția că investiți într-un imobil sigur, construit de o companie cu vastă experiență pe piață?

Pietrarilor Residence esteexact ceea ce căutați.

Compania Eurostil Construct este unul dintre liderii în domeniul construcțiilor civile, rezidențiale și industriale din Republica Moldova, care construiește de peste 10 ani.

Cel mai recent proiect, Pietrarilor Residence, este finalizat în proporție de 95%, ceea ce înseamnă că în curînd complexul va fi dat în exploatare.

Complexul este amplasat în cea mai liniștită și ecologică zonă a sectorului Telecentru, pe strada Pietrarilor 16A, de unde se deschide o minunată priveliște deasupra lacului Valea Morilor.

Complexul Pietrarilor Residence este construit din 3 blocuri, cu un număr total de doar 98 de apartamente. Avantajele acestuia sunt: curte de tip închis cu supraveghere video 24/24, zonă de joacă pentru copii, foișoare, parcare subterană și parcări deschise în apropiere. 

Pentru construcția blocului s-au folosit doar materiale de calitate înaltă :
- Construcția pereților din blocuri BCA,  
- Izolarea pereților exteriori cu polistiren și vată minerală,
- Granit, atât pentru lucrări exterioare, cât și interioare,
- Ferestre marca Deceuninck (Belgia) cu 6 camere și 3 straturi din sticlă,
• Cazan pe gaz Buderus Logomax convenționale (Invertor) – Germania
• Ascensoare KLEEMAN
• Încălzire prin pardosealăbaie și wc
• Tavane cu înălțime de 3 metri.

Construcția proiectului a evoluat în proporție de 95%, complexul se dă în exploatare în curînd, iar apartamente disponibile au rămas doar 10.

Vrem să vă atragem atenția asupra planimetriei de 99,7mp - apartamente cu 3 camere, care au rămas doar 4 la număr. Aceste locuințe merită să devină casa dvs. Întrucât vă oferă spațiu suficient, flexibilitate în compartimentare și amenajare, dat și comoditate maximă. 

Prețul orientativ pentru un metru pătrat este de 799 euro.

Grăbiți-vă să rezervați locuința în care vă puteți muta foarte curând! 

Pentru detalii, accesați www.pietrarilor.md, iar pentru a organiza o vizită la complex, contactați reprezentantul companiei, Victor Gherțescu, la numărul: 068 66 66 55.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării