main logo
1275

Pietrarilor Residence - apartamente în zona ecologică a sectorului Telecentru Ⓟ

Fiecare drum pornește de-acasă. Fiecare zi, idee, vis…tot de acolo începe. Și e atât de important ca locul de unde startează cele mai frumoase valori să fie plin de armonie, energie bună și multă dragoste.

Pietrarilor Residence este un astfel de loc, care contribuie la îndeplinirea visurilor, transformând fiecare idee în realitate. Partea bună e că până la realizarea lor nu mai e decât un pas. 

Atunci când vrei să trăiești liniștit, confortabil și în siguranță, apelezi la profesioniștii Eurostil Construct, unul dintre liderii în domeniul construcțiilor civile, rezidențiale și industriale din Republica Moldova, care, de peste 10 ani, construiesc case de calitate.

Compania a reușit să adune în portofoliul său proiecte impresionante de diferită complexitate, precum ar fi: Berrnardazzi Residence, Complexul Panoramic, Coliseum Palace și Complexul locativ de Clasa Premium din strada Ciocârliei.

Momentan, compania desfășoară lucrările de construcție pentru unul dintre cele mai promițătoare complexe locative din sectorul Telecentru al capitalei.

Pietrarilor Residence este complexul celor care prețuiesc liniștea și pun accent pe comoditate, fiind localizat în sectorul Telecentru, pe str. Pietrarilor 16A, și având în preajmă tot de ce aveți nevoie: Supermarket, Oficiu Poștal, instituții de învățămând pentru elevi și preșcolari, farmacii etc.

Complexul Pietrarilor Residence este construit din 3 blocuri cu un număr total de doar 96 de apartamente.

Avantajele acestui complex sunt: curte de tip închis cu supraveghere video 24/24, zonă de joacă pentru copii, foișoare, parcare subterană și parcări deschise în apropiere.

Pentru construcția blocului s-au folosit doar materiale de calitate înaltă :

- Construcția pereților din blocuri BCA,

- Izolarea pereților exteriori cu polistiren și vată minerală,

- Granit, atât pentru lucrări exterioare, cât și interioare,

- Ferestre marca Deceuninck (Belgia) cu 6 camere și 3 straturi din sticlă,

- Cazan pe gaz Buderus Logomax convencționale (Invertor) – Germania

- Ascensoare KLEEMAN

- Încălzire prin pardoseală baie și wc.

Iar înălțimea tavanelor de 3 metri vă va conferi libertate, confort și un aspect interior de lux.

Lucrările au evoluat deja în proporție de 85%, ceea ce înseamnă că procesul de construcție decurge rapid, respectând termenii prestabiliți, iar în scurt timp, mai exact în luna august a acestui an, complexul se va da în exploatare.

Prețul orientativ pentru un metru pătrat este de 750 euro.

Vă îndemnăm să vă grăbiți să alegeți locuința la care visați!

Pentru detalii, accesați www.pietrarilor.md, iar pentru a organiza o vizită la complex, contactați reprezentantul companiei, Victor Gherțescu, la numărul: 068 66 66 55.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării