22 dec, 2020 16:00
959
0

Pepsol: Cum ne pregătim de sărbători ca totul să fie perfect Ⓟ

22 dec, 2020 16:00
959
0

Arsurile la stomac, flatulența, senzația de greu la stomac, balonarea – acestea sunt consecințele frecvente ale unei mese copioase de sărbători.

Ca să nu petreceți sărbătorile de iarnă suferind de disconfort stomacal, gândiți-vă din timp la o soluție pentru o digestie bună – enzimele.

Cum ne pregătim de sărbători ca totul să fie perfect?

Sărbătorile sunt întotdeauna o grea încercare pentru stomacul nostru. Masa abundă în diverse feluri de bucate delicioase și vrei să guști din toate. Iar dacă ne mai luăm cu vorba cu cei prezenți, nici nu băgăm de seamă cum ne încărcăm farfuria cu încă o porție de salată cu multă maioneză. Toată lumea știe ce urmează atunci când mâncăm în exces – disconfort la nivelul stomacului, senzație de greu, dispoziție proastă și Revelion distrus.

Complexul enzimatic natural Pepsol ne ajută să rezolvăm această problemă. Acesta poate fi administrat în cazuri de dispepsie, flatulență, balonare și senzație de greu, indigestie, insuficiență pancreatică.

Datorită enzimelor naturale și simeticonei, Pepsol are un efect dublu: reduce formarea gazelor în intestin și contribuie la eliminarea lor, și mai acționează asupra cauzei principale a problemelor de acest gen – deficiența de enzime.

Avantajele Pepsol față de preparatele enzimatice tradiționale

Complexul se bazează pe enzime de origine vegetală, care sunt mai eficiente și mai sigure.

Enzimele de origine animală conțin adesea bacterii, urme de antibiotice, steroizi și metale grele. De exemplu, medicamentul „Pancreatină” este sintetizat din pancreasul mamiferelor. După structura sa chimică, preparatul este identic cu enzimele produse în corpul uman, iar înlocuirea directă a enzimelor proprii cu pancreatina poate duce la dezvoltarea unei dependențe pe fondul deficitului de enzime.

Enzimele vegetale din componența Pepsol, pe lângă faptul că sunt mai stabile în mediul acid al stomacului, nu provoacă dependență. În plus, compoziția suplimentului este potrivită atât pentru copii, cât și pentru vârstnici.

Care este componența produsului Pepsol

Complexul conține enzime digestive naturale de origine vegetală, alfa-amilază 100 mg (diastază fungică 1: 8000), papaină 100 mg, lipază 25 mg și simeticonă 40 mg. Să examinăm mai atent beneficiile fiecăruia dintre elementele active.

Papaina îmbunătățește funcția intestinului, ajută la descompunerea proteinelor și peptidelor într-o stare acceptabilă pentru o asimilare mai ușoară. După modul în care acționează, papaina este similară cu probioticele și prebioticele.

Alfa-amilaza este responsabilă pentru descompunerea carbohidraților precum amidonul și glicogenul, și a produselor metabolice ale acestora. Ca rezultat, acestea sunt absorbite mai rapid în pereții intestinului subțire.

Lipaza contribuie la descompunerea și absorbția rapidă a grăsimilor.

Simeticona distruge pereții bulelor de gaze intestinale și previne formarea unor bule noi. Atunci când volumul gazelor scade, este restabilit procesul de absorbție naturală a acestora în intestin şi este accelerată eliminarea lor.

Complexul de enzime vegetale Pepsol poate fi găsit în următoarele rețele de farmacii: Yarba.md, Farmacia Familiei, Gedeon Richter, Orient, Felicia, Hippocrates. Produsul a fost certificat în Republica Moldova.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial al distribuitorului.

Produsul este un supliment alimentar: nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic, indicată pe ambalaj. Consumul de suplimente alimentare nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter