main logo
871

Paynet Mastercard: Primește 5% cashback la toate plățile cu cardul Ⓟ

Avem o veste excelentă pentru toți cei care dețin deja un card Paynet Mastercard virtual sau fizic! Începând de azi, la orice cumpărătură online sau în magazin, primești 5% cashback!

 Asta înseamnă că după fiecare plată efectuată, Paynet îți întoarce banii înapoi în doar câteva secunde. Nu trebuie să aștepți 14 zile sau o lună pentru a primi cashback, banii sunt transferați imediat în contul tău. De asemenea, vei primi notificări în timp real cu privire la cashback-ul primit. Banii devin disponibili pentru utilizare imediat după efectuarea plății, fără rețineri sau restricții. 

Testează chiar acum, cumpără-ți o cafea și vezi cât de repede primești cashback-ul. Doar o singură regulă se aplică: mai multe plăți efectuate = mai mult cashback acumulat.

• Unde se poate achita pentru a primi cashback?

Poți achita oriunde, atât în magazinele online sau fizice din Moldova, cât și în cele din străinătate, care acceptă plata cu cardul.

• Cât cashback primești?

Pentru fiecare plată efectuată, vei primi 5% cashback, cel mult 100 lei, per tranzacție. Această ofertă este valabilă între 6 martie și 6 mai 2023. Cu cât faci mai multe plăți, cu atât primești mai mult cashback.

• Încă nu ai card Paynet Mastercard?

Comandă cardul virtual sau fizic folosind aplicația Paynet. Cardul virtual se emite în 30 de secunde și poate fi atașat la Apple Pay sau Google Pay. Cardul fizic este livrat gratuit până la ușa ta.

 • Care sunt costurile?

Cardul Paynet Mastercard este gratuit. Nu există taxe lunare sau anuale de deservire și nu există comisioane ascunse. Este unul dintre cele mai avantajoase carduri din acest punct de vedere. Poți folosi cardul în orice moment și în orice loc.

• Este cardul valabil doar în Moldova?

Nu, cardul Paynet Mastercard este valabil în orice țară. Poți comanda cardul virtual și din străinătate, fără a fi necesară livrarea fizică a cardului. Adaugă-l imediat la Apple sau Google Pay și utilizează-l instant, fie online sau offline.

• Care este avantajul plăților în altă valută?

Atunci când faci plăți în valute străine, cum ar fi EUR sau USD, beneficiezi de cel mai mic curs de schimb valutar, ceea ce reprezintă o economie semnificativă în timpul călătoriilor sau cumpărăturilor din străinătate.

Paynet digitalizează cu success serviciile financiare din Moldova și de peste hotare. Portofelul electronic Paynet este o soluție comodă și rapidă de a efectua plăți, de a primi și de a transfera bani local și internațional. Împreună cu Mastercard, pentru prima dată în Moldova am lansat cardul Virtual, însoțit de cardul tradițional, cel de plastic.

Campania de cashback este organizată cu susținerea Mastercard Moldova. 

• Ai întrebări?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125

Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării