main logo
1268

Partidul ȘOR: Întâlniri în peste 100 de sate, unde rar ajung oficiali Ⓟ

Peste 500 de întâlniri, la care au participat mai mult de 10.000 de cetățeni au avut reprezentanții Partidului „ȘOR”, pe parcursul săptămânii trecute.

Partidul ȘOR: Întâlniri în peste 100 de sate, unde rar ajung oficiali Ⓟ

La aceste întâlniri au fost discutate problemele cu care se confruntă cetățenii și căile de soluționare a acestora. Cetățenii s-au convins încă o dată că Partidul Politic „ȘOR” este singura echipă care, într-adevăr, își concentrează toate eforturile pentru a îmbunătăți nivelul de viață al oamenilor.

„Reprezentanții Partidului „ȘOR” au ajuns în toate raioanele, au vizitat peste 100 de sate și au discutat cu peste 10 mii de oameni. Întâlnirile au avut loc în mahalale, unde rareori ajunge vreun oficial”, se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a formațiunii.

Activiștii Partidului „ȘOR” au vorbit cu localnicii despre problemele cu care se confruntă țara și le-au explicat pașii pe care îi va întreprinde Partidul „ȘOR” pentru soluționarea lor.

Discuțiile s-au axat asupra realizărilor concrete din ultimii ani, care confirmă că programul și viziunea formațiunii noastre este singura realistă și cu adevărat eficientă. 

Un exemplu elocvent este orașul Orhei, reconstruit practic din temelii, dar și toate localitățile conduse de primarii Partidului „ȘOR”, unde oamenii au, în sfârșit, parte de condiții decente de viață.

Totodată, este menționat faptul că în urma discuțiilor, participanții au fost de acord că la guvernare trebuie să ajungă cei care se țin de cuvânt și se gândesc la bunăstarea oamenilor.

Participanții la întâlniri au împărtășit și ideea potrivit căreia pentru Partidul „ȘOR” vorbesc faptele concrete și au menționat că s-au săturat de vorbe goale și promisiuni deșarte și vor ca la putere să vină politicieni care se țin de cuvânt și care se gândesc la bunăstarea cetățenilor.

Amintim că, potrivit sondajelor de opinie, Partidul „ȘOR” este una dintre cele trei formațiuni politice cotate cu șanse de a accede în viitorul Parlament. 

Formațiunea, care figurează cu numărul 4 în buletinele de vot, va avea o fracțiune mult mai mare decât după alegerile parlamentare din 2019, arată cercetările sociologice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării