Partidul Șor împarte măști și dulciuri de Hramul orașului Orhei Ⓟ
8 noiembrie, 15:45
1 468
2
Partidul Șor împarte măști și dulciuri de Hramul orașului Orhei Ⓟ
8 noiembrie, 15:45
1 468
2

Reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” împart duminică la Orhei dulciuri și măști de protecție cu logo-ul formațiunii, cu ocazia Hramului orașului.

Mii de orheieni și oaspeți ai celui mai modern oraș din Moldova participă la manifestările dedicate acestui eveniment, în timp ce autoritățile au luat toate măsurile antiepidemiologice.

Reprezentanții Partidului „ȘOR” împart măști de protecție oamenilor veniți la sărbătoare, având inscripționat logo-ul formațiunii. De asemenea, cei mici primesc dulciuri, dar și se bucură de multă voie bună datorită evenimentului bine-organizat care oferă motive de satisfacție atât pentru copii, cât și pentru maturi.

Reprezentanții Partidului „ȘOR” susțin că prin această acțiune vor să ajute oamenii să se protejeze de infecție și, în același timp, să promoveze utilizarea măștilor în spațiile publice. În același timp, vor să-i bucure pe copii, care, din păcate, în acest an, au avut prea puține astfel de evenimente.

Amintim că Orhei, care marchează 466 de ani de la prima atestare documentară își serbează Hramul. Sărbătoarea a început de dimineață cu un marș solemn în centrul localității și cu depuneri de flori la monumentul domnitorului Vasile Lupu. La eveniment au participat locuitori și oaspeți ai orașului, autoritățile municipale și raioanele și un grup numeros de deputați.

Evenimentele dedicate hramului orașului Orhei se desfășoară cu respectarea strictă a normelor antiepidemiologice în contextul pandemiei de Covid-19.

Cu ocazia Hramului localității, azi, în Orhei se desfășoară iarmaroace ale producătorilor locali, târguri ale meșterilor populari și concerte pentru toate gusturile și vârstele cu artiști din țară și de peste hotare. Sărbătoarea va culmina în seara acestei zile cu un grandios foc de artificii.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter