main logo
1408

Partidul Șor a deschis încă un magazin din rețeaua Merișor, la Cahul Ⓟ

Un nou magazin social staționar din cadrul rețelei „Merișor” a fost deschis, azi, la Cahul.

Partidul Șor a deschis încă un magazin din rețeaua Merișor, la Cahul Ⓟ

Este cel de-al doilea astfel de magazin în această localitate. Proiectul magazinelor sociale lansat acum cinci ani de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a ajuns să numere 132 de unități comerciale, unde categoriile sociale vulnerabile pot cumpăra la prețuri accesibile produse de primă necesitate. În prezent, numărul beneficiarilor acestor magazine se ridică la circa 400 de mii.

Cel de-al doilea magazin social la Cahul a fost deschis în urma mai multor solicitări ale cetățenilor.  

„După multiple solicitări din partea oamenilor noi deschidem al doilea magazin social la Cahul. Astfel, mai mulți oameni vor avea posibilitatea să cumpere produse la prețuri accesibile. Mă mândresc cu acest proiect pentru că le dă posibilitatea oamenilor să economisească cu adevărat”, a spus Ilan Șor într-un mesaj cu ocazia inaugurării magazinului social de la Cahul.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi a menționat cu ocazia deschiderii magazinului social că formațiunea va realiza mai multe proiecte în beneficiul oamenilor. 

„Noul magazin social deschis la Cahul este un succes al vostru, al oamenilor de aici care ați optat pentru politicieni care să muncească pentru ca dumneavoastră să aveți o viață mai bună. Echipa noastră nu se oprește aici, noi vom realiza și alte proiecte sociale pentru cetățenii noștri”, a spus Balinschi.

Vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov a spus că este extrem de important pentru pensionarii din țara noastră să poată avea de unde cumpăra produse mai ieftine, în situația în care pensiile sunt mizere și nu acoperă nici pe departe necesitățile persoanelor în etate.

„Proiectul magazinelor sociale este unul dintre cele mai importante proiecte lansate de Ilan Șor. E un proiect foarte apreciat de populație, pentru mulți aceste magazine sociale au fost ca o gură de aer mai ales pe timp de pandemie. Pentru noi este important să ajutăm cât mai mulți oameni”, a menționat Violeta Ivanov adresându-se locuitorilor.

„În perioada pandemiei, produsele alimentare în rețeaua de magazine „Merișor”, care și așa au prețuri mai mici decât în alte unități comerciale, s-au ieftinit cu încă 20 la sută, la inițiativa lui Ilan Șor. Acest fapt le-a dat speranța că sunt susținuți”, a spus Președintele Organizației Teritoriale Cahul a Partidului “ȘOR” , Antonina Belobrova. 

La începutul acestei luni, rețeaua „Merișor” a deschis două magazine sociale în orașul Soroca și Strășeni, iar în iunie – la Nisporeni. Primul magazin social a fost deschis în 2015, în orașul Orhei, de către Ilan Șor. În cinci ani, numărul acestora a crescut până la 132. Numărul beneficiarilor se ridică, în prezent, la circa 400 de mii – pensionari, veterani de război, familii numeroase și persoane cu venituri modeste. Administratorii rețelei „Merișor” dau asigurări că numărul total al magazinelor sociale va crește, în timpul ce urmează, până la aproape 200. Acest fapt va permite ca toți cetățenii țării să aibă acces la produse de primă necesitate la prețuri accesibile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării