main logo
1163

Paradyz Showroom: Colecții fresh de la Cevisama 2023 Ⓟ

Paradyz Showroom suplinește stocul cu produse exclusive, modele de gresie și faianță prezentate recent la expoziția Cevisama 2023 din Valencia, Spania.

Anul acesta, pentru Paradyz Showroom, primăvara a început cu principalul târg din sectorul ceramicii  și echipamentelor sanitare spaniole – Cevisama.

După o pauză de 3 ani, în perioada 27 februarie - 3 martie la Feria Valencia, Spania a avut loc principalul târg al ceramicii, echipamentelor de baie și piatră naturală, principalul târg, de altfel, pentru sectorul ceramicii spaniole – Cevisama 2023. 

Expoziția internațională Cevisama este al doilea eveniment de amploare din domeniul industriei ceramice și articolelor de baie, după Cersaie. Specific pentru Cevisama e că reprezintă angajamentul puternic al sectorului național de a păstra și îmbunătăți valoarea reputațională a ceea ce înseamnă „Made in Spain”. Adică, Cevisama, care anul acesta sărbătorește cea de-a 39-a aniversare, continuă să fie un purtător de cuvânt și cea mai bună vitrină pentru industria ceramicii și echipamentelor de baie spaniole, ducând „Made in Spain” în fiecare colț al lumii.
Or nu în zadar plăcile ceramice spaniole sunt cotate la valoare înaltă, iar producătorii spanioli sunt cei care de cele mai multe ori dictează și stârnesc trendurile în domeniu. Să nu uităm că în prezent, Spania este unul dintre liderii mondiali în producția de ceramică și lider European în producția de plăci ceramice, cu referință aici la metrii pătrați produși anual.

Stand VIVES, Cevisama 2023 (în mijloc colecția ERDEK, prezentă deja în Paradyz Showroom)

Stand HARMONY INSPIRE, Cevisama 2023

În calitate de promotori ai tendințelor mondiale, dar și din dorința de a aduce ce e mai calitativ și exclusiv în materie de gresie și faianță pe piața din Moldova, echipa Paradyz Showroom nu ratează nici un eveniment de amploare din sectorul ceramicii. Iată că și în acest an au fost prezenți la Cevisama, de unde, pe lângă impresii despre trenduri și cunoștințe actualizate, au venit și cu colecții noi, unele fiind chiar deja pe stoc în showroom. Manhattan de la PERONDA, Chicago de la MUSEUM SURFACES, Bow de la HARMONY INSPIRE, Ceppo și Oxyd Jewel de la APE GRUPO, Ritmo și Erdek de la VIVES… sunt doar câteva din colecțiile de la Cevisama care se regăsesc deja pe standurile din Paradyz Showroom. 

Colecția Manhattan, PERONDA (deja în stoc la Paradyz Showroom)

Alte colecții expuse la marele târg spaniol, precum Iceberg și Vulcano de la Museum Surfaces sunt deja în drum spre țara noastră. Vreau să menționez aici că Peronda, Vives și Ape Grupo sunt producători spanioli de top, iar de produsele lor puteți beneficia doar datorită Paradyz Sowroom pentru că este partener exclusiv în Republica Moldova. 

Colecția SUBLIME Vulcano, MUSEUM SURFACES

Colecția SUBLIME Iceberg, MUSEUM SURFACES

La Cevisama 2023, reprezentanții Paradyz Showroom, s-au convins încă o data că tendințele anului în domeniul plăcilor ceramice rămân cu tematică și inspirație din natură. Aceasta e reprezentată la fel în culori pastelate, iar griul de piatră și lemnul se pare că sunt în fruntea paletei de culori, cu o suprafață preferabil mată. Aici producătorii pun mare accent pe textură, pentru a crea efecte cât mai relevante și mai aproape de creația naturii. Când e vorba de decor, la mare cerere rămâne cel cu tematică tropicală, cu interpretare în culori aprinse, dar și sobre pastelate. N-a lipsit nici decorul cu elemente grafice în albastru atât de specific teracotei spaniole încă din cele mai vechi timpuri. 

Stand HARMONY INSPIRE, Cevisama 2023

Ce ține de formate, 60x120 cm se pare că rămâne cel mai întrebat fiind și cel mai functional, dar tot mai mult se impun bigurile, astfel că 120x280 cm nu o data a fost întâlnit pe standurile expozanților de la târg, impresionând prin măreția sa. Drept urmare, curând stocurile Paradyz Showroom vor fi suplinite cu noi și mai multe modele de plăci în format 120x280 cm.

Așa cum orice expoziție are drept obiectiv lărgirea pieței de desfacere și stabilirea de noi relații de parteneriat, de la Cevisama reprezentanții Paradyz Showroom s-au întors cu câteva nume noi în lista de parteneri - furnizori. Stați cu ochii pe Paradyz Showroom, fie online, fie ofline, pentru a vedea despre cine este vorba și ce colecții noi se vor plasa curând pe standurile din showroom.

Paradyz Showroom oferă o gamă largă de produse care permit satisfacerea tuturor nevoilor estetice și tehnice ale oricărui proiect arhitectural!

Mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 98

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării