main logo
1426

Paradyz Showroom: Aducem paradisul în casa ta Ⓟ

Cum ar fi să faci baie, iar pentru câteva secunde măcar să-ți pară că o faci într-un râu sau lac, sau de ce nu, sub o cascadă? Iar în dormitorul tău să te simți refugiat în junglă? Sau gătind la bucătărie să te vezi în grădina de zarzavaturi? Dar ce gust mmm... are cafeaua savurată acasă în living, printre tucano și plante exotice. Paradyz Showroom știe cum să-ți creeze emoții zilnic, la tine acasă!

Decor de perete SAUVAGE, Ape Grupo (Spania)

Crearea unor spații care încurajează conexiunea cu natura este o tendință în plină expansiune în ultimii trei ani, fiind determinată de necesitatea de a petrece mai mult timp în locuințe, impusă de pandemie. Decorul în stil biofil poate fi realizat datorită gresiei și faianței cu elemente din natură. Printre marmură, onix și lemn – texturi în trend în ultimii ani, florile și ”exoticul” au devenit alegerea perfectă pentru cei mai îndrăzneți din punct de vedere cromatic, dar și dornici de a fi mai aproape de natură. Iată de ce Paradyz Showroom propune și găzduiește mai multe colecții în stil naturalist, pentru ca tu să-ți poți crea propriul colț de natură la tine acasă.

Decor de perete UNIWERSALNY PANEL HAPPINESS, Paradyz Ceramika (Polonia)

Paradyz Showroom oferă soluție și pentru cei cu un gust mai rezervat la capitolul cromatic. Și ne referim aici la acele imprimeuri florale reprezentate în culori pastelate pe gresia și faianța, care se regăsește desigur pe standurile din showroom.

Decor de perete SASSARI și CASSIS, VIVES Ceramica (Spania)

Faianța cu flori, și în general plante, a devenit o modalitate foarte populară de a adăuga o notă de frumusețe și stil încăperii. Nu numai că este o modalitate ușoară de a adăuga un pic de culoare, dar poate adăuga și o notă specială de eleganță și stil. Aceasta se poate regăsi în orice cameră a locuinței tale, fie baie, bucătărie, leaving sau chiar dormitor. Plăcile ceramice cu imprimeu floral ușor înlocuiesc tapetul îmbinând astfel perfect caracterul estetic cu cel practic. 

Decor de perete EXOTICA, Ape Grupo (Spania)

Iar dacă dorești să oferi și mai mult ton și personalitate încăperii, Paradyz Showroom îți propune  și gresie cu imprimeu floral. Vezi la Paradyz Showroom cum poți decora pardoseaua cu plăci ceramice capabile să te facă să resimți senzația plimbării într-un lan cu flori!

Decorații pardosea HEXÁGONO DUROC MULTICOLOR, VIVES Ceramica (Spania)

Dă viață și personalitate casei tale cu colecțiile de plăci ceramice de decor de la Paradyz Showroom, semnate de marii producători mondiali de gresie și faianță: Ape Grupo, Cifre Group, VIVES Ceramica, Paradyz Ceramika ...etc.! 

Paradyz Showroom – îți aducem paradisul la tine acasă!

Mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 98

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării