main logo
1899

Paradyz Showroom: 5 motive de ce să alegi gresia și faianța de culoare albă Ⓟ

Suntem în sezonul reparațiilor, iar apartamentele renasc împreună cu spiritul creator al proprietarilor. Creditele se iau, banii se duc și lacrimile curg, iar omul vrea cel puțin să știe că face o investiție de calitate, care să merite. Ei bine, azi îți spunem despre o investiție pe care chiar merită să o faci atunci când îți construiești sau remodelezi apartamentul.

Gresia și faianța de culoare albă nu trebuie să lipsească din casa ta, dacă vrei să ai un spațiu primitor, plăcut și stilat.

Hai să le luăm pe rând și să vedem care sunt atu-urile și avantajele pe care le oferă gresia și faianța de culoare albă în casa ta:

1. Senzație de spațiu mărit.
În designul de interior există diverse trucuri pentru mărirea vizuală a anumitor încăperi. Oglinzile, de exemplu – te uiți și-ți pare că ai încă pe-atât spațiu.
Gresia și faianța de culoare albă au și ele talentul de a sugera deschidere și vastitate din contul felului în care albul gestionează privirea și lumina. Apropo de lumină...

Colecția SUPREME WHITE, producător Museum Surface, SPANIA

Colecția TURANO GOLD, producător SPANIA

2. Luminozitate.
Culoarea albă reflectă lumina, spre deosebire de culorile închise. Din acest motiv, gresia și faianța de culoare albă îți fac casa mai luminoasă, mai sclipitoare și mai vie, ceea ce, în mod automat, îți influențează starea și vivacitatea. 

Colecția HAUTE, producător Museum Surface, SPANIA    

Colecția SLEEPING BEAUTY WHITE, producător Paradyz Ceramika, POLONIA

3. Noblețe, mon cher.
Albul și negrul nu par să aibă vreodată perspectiva demodării.
În designul de interior, albul oferă aerul nobil, matur, sobru dar delicat în același timp, pe care o locuință respectabilă îl merită.
Acuma, dacă mai luăm în calcul și textura gresiei și a faianței, finețea lor, realizezi că obții un adevărat sanctuar al bunului gust.

Colecția GIOIA SILVER, producător Museum Surface, SPANIA

4. Întreținere mai facilă decât s-ar crede.
Există mitul nejustificat că gresia și faianța de culoare albă dau foarte mari bătăi de cap atunci când vine vorba de curățare.
Albe sau nu, gresia și faianța trebuie curățate frecvent și imediat în cazul unei mici năpaste locale (stropire, vărsare, murdărire etc.), întrucât au tendința de a acumula praf și tot felul de substanțe, și de a le depozita între rosturi, ceea ce poate face petele permanente.
Gresia și faianța de culoare albă însă, spre deosebire de cele de alte culori, nu fac atât de evidente amprentele sau urmele de detergent.

5. Versatilitate.
Gresia și faianța de culoare albă participă, cu același succes, la compunerea mai multor stiluri de design.
Cu alte cuvinte, poți utiliza gresie și faianță de culoare albă indiferent dacă îți dorești o casă în stil loft sau în stil mediteranean, sau clasic, sau modern, sau ultra-modern, sau retro, sau vintage, sau Shabby Chic – ai înțeles ideea –, o utilizezi practic oriunde, că oricum arată bine.
În plus, dacă îți dorești să pui în valoare anumite obiecte la care ții, sau ai o slăbiciune pentru vreo formă geometrică anume, sau vrei să subliniezi o anumită compoziție, fundalul alb – nemaiamintind de delicatețea materiei, de care ziceam mai sus – este perfect. 

Colecția LUNA BIANKA MAT, producător APE GRUPO,SPANIA 

Colecția ELEGANT BIANCO, producător Paradyz Ceramika, Polonia

Spor la treburi îți urăm acum, și, pssst, te rugăm, ai grijă de tine pe caniculă, și, dacă tot ziceam de reparație, nu economisi pe calitatea gresiei și fainței, pe calitatea instalațiilor electrice și pe muncitori calificați.

Daca mai ai întrebări la capitolul plăcilor ceramice albe sau de altă culoare, te așteptăm la Paradyz Showroom pe str. Alexandru cel Bun 98.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării