main logo
1597

Paradyz Expert: Klinker, vedetă în casa ta Ⓟ

În noua ediție Paradyz Expert vei face cunoștință cu noțiunea de Terazzo, cu noul stil de design de interior - Japandi și vei afla cum klinkerul poate fi vedetă în casa ta. Vezi aici cum gresia și faința utilizată la amenajarea unui PUB sau cafenea, influențează reușita afacerii, prin impactul visual creat.

Paradyz Expert: Klinker, vedetă în casa ta Ⓟ

Invitatul celei de a patra ediții a proiectului video Paradyz Expert, generat de echipa Paradyz Showroom, este designerul autohton Marina Gondiu. Cu finețea specifică ei, însă ghidată de dorința de manifestare a frumosului îmbinată cu cerințele clientului său, Marina reușește să realizeze proiecte în stiluri de la provincial francez la bărbătescul loft. Nici cele minimaliste nu-i sunt străine, iar ea știe cum să le dea viață tuturor.

În acest episod Paradyz Expert, prezentatoarea noastră Lilu (Lilia Ojovan) și invitata sa, vor discuta despre specificul utilizării gresiei și faianței în spațiile HoReCa (restaurant, cafenea, PUB...), iar Marina va oferi și câteva recomandări și sfaturi utile  pentru ca impactul vizual creat de acest material de finisaj să sporească reușita business-ului dvs.. În acest context ne vom familiariza cu noțiunea de Terazzo și efectele vizuale puternice ale acestor plăci, care sunt tot mai trendy în ultimul timp. Vom menționa stilul de design de interior Japandi, care se face în ultimul timp tot mai popular, dar și cel scandinav, provincial francez, loft..., unde vom veni și cu soluții în materie de gresie și faianță grație produselor Paradyz Showroom.

Dacă tot vorbim de produsele Paradyz Showroom, în această ediție Paradyz Expert, vom atrage o deosebită atenție plăcii tip klinker. Vom discuta despre atu-urile acestui produs de finisaj și de ce este unul potrivit nu doar pentru placarea fațadelor, dar și o alegere perfectă pentru interior, fie acesta în stil mai fin ca de exemplu rustic sau mai brutal precum loft. Află cum acest material de nota zece își găsește locul în living, dormitor, bloc sanitar, bucătărie...oriunde, și e capabil să devină vedetă în casa ta oferind personalitate acelui spațiu! În Paradyz Showroom găsiți o gamă largă de produse klinker, de o varietate cromatică bogată la cea mai înaltă calitate.  

Vezi aici interview-ul complet cu Marina Godiu! Iar noi sperăm că și de această dată sfaturile noastre au fost utile și că te-am determinat să nu-ți fie frică să experimentezi și să optezi pentru klinker nu doar la placarea pe exterior, dar și în interiorul casei tale! 

Proiectul Paradyz Expert poate fi urmărit pe pagina oficială Paradyz Showroom, pe pagina de YouTube sau Facebook și Instagram ale companiei.

Mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun, 98

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării