main logo
715

Pantum.md: Imprimante ecologice și econome, acum și în Moldova Ⓟ

Brand nou pe piața din Republica Moldova! Imprimantele Pantum, ecologice, econome și de încredere!

Misiunea noastră este de a le oferi cumpărătorilor de pe piața autohtonă posibilitatea de a procura echipamente de imprimare moderne și sigure, la un preț avantajos.

La noi veți găsi:
• imprimante simple cu Wi-Fi
• cartușe reîncărcabile originale, la un preț rezonabil
• seturi de alimentare
• imprimante multifuncționale de viteză înaltă 3-în-1 cu Wi-Fi

Chiar și la cele mai mici prețuri pentru echipamentul în sine, pentru a reduce costul unei copii la utilizarea produselor sale, Pantum oferă kituri originale de realimentare, a căror utilizare permite economii serioase și păstrează pe deplin garanția producătorului pentru echipamente.

Pantum este o companie internațională care produce și vinde imprimante cu laser și cartușe reîncărcabile originale produse în China, pentru consumatorii din întreaga lume.

Brandul deține tehnologia de bază a imprimantelor și drepturi de proprietate intelectuală independente și integrează cercetarea și dezvoltarea, proiectarea, fabricarea și vânzarea de imprimante, consumabile și soluții de imprimare.

De la lansarea primei imprimante Pantum în 2010, compania a format pe deplin un lanț de producție complet care leagă „componente cheie-imprimante-servicii de gestionare a imprimării” cu o linie de produse care acoperă imprimante monocrome.

Produsele Pantum se vând în China, Rusia, SUA, Europa, Africa de Sud...în peste 80 de țări și regiuni din întreaga lume, cu o rată medie anuală de creștere de peste 50%, iar în 2021, ne propunem să ajungem în top 5 companii de imprimare din lume!

Adresa noastră: Moldova, Chișinău,
Stefan cel Mare si Sfint, 3,
022 500-860
info@pantum.md
www.pantum.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării