main logo
1341

Pandashop.md: Cumpără climatizoare în rate, fără dobândă, fără avans ®

Arșița deja devine deranjantă pentru locuitorii de la bloc, dar și de la casă. Și dacă pe timpuri un climatizor era privit mai degrabă ca un element de lux sau un moft fără de care se poate trăi, în prezent situația se schimbă radical.

Astăzi, multe familii își dau seama că aparatele de aer condiționat sunt o necesitate pentru crearea unor condiții favorabile de trai pentru întreaga familie.

Procurarea unui climatizor de la magazinul online www.Pandashop.md înseamnă o alegere simplă a modelului potrivit, garantarea calității și livrarea rapidă în toată Moldova, dar și posibilitatea de a cumpăra în rate, fără dobândă și fără avans.

Creditul 0% dobândă, oferit de www.Pandashop.md presupune procurarea în rate fixe, în termen de 6 luni, achitând lunar a șasea parte din preț, fără dobândă sau comision. Este o ofertă foarte avantajoasă, care vă permite să achiziționați un climatizor de înaltă calitate, chiar dacă nu aveți toți banii să îl cumpărați.

Pentru cei care dispun de toată suma și doresc să cumpere un climatizor, avem o ofertă specială: reducere de 500 lei din costul instalării climatizorului.

Cumpără un climatizor până la sfârșitul lunii iulie și obține un card de reducere valabil pentru următoarea achiziție.

Întreaga gamă de aparate de aer condiționat poate fi văzută aici.

Consultațiile sunt disponibile prin telefon:

022 815-819

079 815-819

060 815-819

Doar plăcere de la shopping!

www.pandashop.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării