main logo
6902

Pan Halippa: Apartamente în Centru, lângă parc, la prețuri accesibile Ⓟ

Pan Halippa - noul complex locativ Premium-class, amplasat în centrul Chișinăului, la câțiva pași de strada principală a capitalei, bulevardul Ștefan cel Mare.

Locuințe de înaltă calitate la prețuri accesibile - este formula de succes pentru cei care abia  încep să-și construiască viața și cariera dar și pentru persoanele bine stabilite care apreciază clasa înaltă și confortul fără griji.

Apartamente moderne cu planificări stilate și confortabile cu încălzire autonomă, proiectate și realizate din materiale de calitate superioară ținând cont de ultimele tendințe europene.

Prețul pentru metru pătrat de la 670 €/m²
Cadou – 1 000 € Reducere la parcare
Prima rată - 30%
• Ipotecă - plata lunară de la 200 €
Spații comerciale de la 850 €

Casă de lux cu vedere panoramică spre oraș situată vizavi de complexul memorial “Eternitate” și aproape de 2 parcuri - Valea Morilor și Valea Trandafirilor.

Pan Halippa - locația ideală pentru viața de familie. Primele etaje al complexului locativ sunt rezervate pentru magazine, saloane de frumusețe și alte obiecte de infrastructură.

În apropiere există un număr mare de centre educaționale, medicale și sportive.

Infrastructură dezvoltată - este exact cea ce aveți nevoie pentru a ține pasul cu timpul! Fă-ți viața mai confortabilă!

Proiectul casei este în conformitate cu cele mai înalte standarde de rezistență seismică, fundamentul casei este realizat după tehnologii unice în Moldova, așa ca chituirea cu jet, ce garantează siguranța și traiul în liniște.

Cumpărînd un apartament în Pan Halippa, obțineți siguranță și statut, făcînd cumpărătura Dvs într-o investiție profitabilă pentru mulți ani înainte, din punct de vedere a chiriei și a profiturilor suplimentare.

Achiziția unui apartament la etapa de construcție oferă posibilitatea de a procura imobil la preț convenabil direct de la dezvoltator. Prețul apartamentelor cresc pe măsură ce lucrările de construcție progresează.

Cumpărați locuință în centrul orașului și Dvs veți fi mereu în centrul evenimentelor și într-o poziție avantajoasă.

А.Hâjdeu47

Tel: 079 00 1000

Complex locativ Pan Halippa - Bun venit acasă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării