main logo
1000

Oxanida-Consulting a dat startul unei tradiții frumoase la Călărași (P)

Luna august este o perioadă grea pentru părinți. Fiindcă anume în acest timp, înainte de noul an școlar, trebuie de pregătit copii pentru școală.

Oxanida-Consulting a dat startul unei tradiții frumoase la Călărași (P)

Multe familii din țară se confruntă cu această problemă fininaciară, cu atât mai mult că anume în această perioadă comercianții majorează prețurile, ceea ce înseamnă că părinții sunt nevoiți să scoată din buzunar o sumă de bani destul de mare.

Uniforma școlară, uniforma sportivă, încălțămintea, rechizitele școlare, ghiozdanul, toate astea pentru un singur copil ajung să coste cât suma unui salariu mediu pe țară.

Nu toți au posibilitatea de a acoperi aceste cheltuieli, îndeosebi când în familie sunt mai mult de 2-3 școlari.

Și iată că până pe 2 septembrie au rămas zile numărate, dar sunt familii în care copii încă nu au nimic din cele enumerate mai sus. 

Și nu pentru că părinții nu au timp sau nu doresc să se ocupe de asta, ci din simplu motiv că oricât nu s-ar strădui pentru copii lor, bani oricum nu ajung.

În acest an, compania Oxanida-Consulting a decis să nu ramână indiferentă și, după posibilitate, să-i ajute pe cei care într-adevăr au nevoie.

Veronica Ilașcu, angajat al companiei, a făcut legătura cu primarul din satul Hirova, raionul Călărași, domnul Valeriu Oaserele, care ne-a prezentat lista cu familiile nevoiașe din localitate.

Pentru toti școlarii din aceste familii au fost procurate ghiozdane cu toate rechizitele școlare necesare și cu surprize dulci, astfel că 2 septembrie pentru acești copii mereu să se asocieze cu sărbătoarea și bucuria de a merge la școală, fiind în rând cu toți elevii.

Pe parcursul acestei acțiuni am observat că sunt mulți oameni cu suflet mare, fiindcă însăși vânzătoarea, aflând scopul acestei cumpărături angro, nu a putut rămâne indiferentă și a transmis și de la dumneaei rechizite pentru acești copii.

Compania Oxanida-Consulting Vă îndeamnă pe toți cei care nu sunt indiferenți, atât persoane juridice, cât și fizice, ca această acțiune să o facem anual.

Fiindcă anume din aceste momente la copii începe dorința de a învăța și de a fi cei mai buni elevi.

Felicitări și succese în noul an școlar!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării