main logo
2780

Oskar.md: Reduceri de vară la saltele și paturi până la 30% Ⓟ

Magazinul Oskar.md oferă noilor clienți reduceri până la 30% la saltele și până la 20% la paturi, aduse din Turcia.

Magazinul Oskar.md și-a reluat activitatea după restricțiile din timpul pandemiei și continuă să-și bucure clienții cu reduceri la saltele, paturi și alte produse pentru dormit și relaxare. La sfârșitul lunii iunie la magazin au ajuns noi produse din Turcia, sortimentul cărora poate fi vizualizat pe site-ul oficial 👉 oskar.md sau în showroom-ul din sectorul Râşcani pe adresa: bd. Moscovei 3, etajul 3.

Paturi populare

În mare cerere sunt paturile cu mecanism de ridicare și tapițerie din țesătură. Produsele turcești se diferă prin calitatea materialelor, din care sunt fabricate aceste paturi și componentele sub formă de mecanisme și elemente de fixare.

Dar e mai bine o dată să vezi decât să auzi de o sută de ori.
Culorile moderne, cum ar fi grafitul și bejul deschis, se potrivesc perfect în interioarele de stil loft, country, scandinav, minimalist și tradițional .

Prețurile și dimensiunile paturilor pot fi vizualizate pe site-ul oficial 

pe link-ul  👉  Catalogul paturilor

Saltele populare

De asemenea, pentru ultima jumătate de an, sunt populare saltelele turcești cu arcuri independente și cu efectul memoriei corporale. În saltele sunt instalate blocuri întărite cu arcuri independente Pocket Spring, pentru a rezista persoanelor cu o greutate mare de până la 140 kg pe zona de dormit, aceasta sugerează, că aceste saltele sunt mai durabile decât cele clasice. 

Țesăturile care sunt utilizate la producerea saltelelor turcești, de asemenea atrag atenția, acestea sunt un tricot împletit cu o cusătură profundă :).

Întreaga gamă de saltele, prețurile pentru toate dimensiunile vedeți pe site-ul oficial în catalogul saltelelor  👉 link-ul

Livrare în toată Moldova

Magazinul Oskar.md funcționează atât pentru locuitorii orașului Chișinău, cât și livrează de asemenea și alte mărfuri pentru dormit în toate regiunile Moldovei. Prețurile pentru livrare în regiunile Moldovei sunt simbolice, doar 100 de lei pe saltea și 200 de lei pe pat. 

Livrarea în Chișinău - gratuită.

În asortimentul magazinului, de asemenea sunt perne, plapume, huse pentru saltele, toppere și lenjerie de pat. Vedeți toate prețurile pe site.

Adresa magazinului OSKAR.MD:  Chișinău, Râșcanovca, bd. Moscovei 3, la etajul 3
Telefonul magazinului + 373 (78) 135-788

Site-ul oficial al magazinului oskar.md/ro

Catalogul saltelelor oskar.md/ro/saltele

Catalogul paturilor oskar.md/ro/patul

Catalogul pernelor oskar.md/ro/perne

Catalogul cu plapume oskar.md/ro/plapuma

Facebook.com

Instagram.com

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării