886
0
Ofertă specială pentru un apartament cu 66 m2 în complexul Casa Verona (P)
886
0

NG Imobil vă oferă cele mai calitative apartamente cu amplasare ultra centrală în inima Chișinăului, pentru a vă simți împliniți și fericiți în propria locuință!

Compania se bazează pe conceptul apartamentelor exclusive situate în centrul istoric al capitalei, care combină un design unic și o calitate excelentă a finisajelor, atât în în interiorul apartamentelor și blocului, cât și a teritoriului adiacent.

Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin Residence care combină perfect calitatea, siguranța și confortul.

Alege acum un apartament cu 66m2, 2 odăi, în complexul locativ Milanin Residence Casa Verona și profită de un preț special. 

Pentru detalii apelați la 076799978.

Nu ezita acum să alegi un apartament de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț de pe piață!

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate și construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcțiilor.

Cartierul în care sunt construite imobilele, oferă un compromis perfect între infrastructură și liniștea necesară de care să vă bucurați după o zi lungă de muncă.

Datorită experienței vaste în domeniul construcțiilor complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv materiale de înaltă calitate și termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcția unei locuințe sigure și confortabile.

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence  vă veți bucura de următoarele avantaje:

- amplasare în centrul orașului

- planificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare

- pereți din cărămidă cu izolare fonică

- termoizolare cât la interior atât și la exterior

- podea din beton acoperită cu un strat protector

- rezistență seismică

- profil termopan cu 6 camere

- loc de joacă pentru copii

Complexul locativ Milanin Residence Casa Verona, este situat într-o zonă liniștită și verde din centrul istoric al capitalei pe str. Zamfir Arbore 2.

Acesta oferă o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranța copiilor dumneavoastră. În apropiere sunt situate farmacii, școală, spital, magazine, universitate și biserici.

Pe teritoriu complexului sunt instalate camere de supraveghere video și sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat. Pereții și podeaua din holul blocului sunt realizate din marmură și granit. În clădire va fi instalat un ascensor silențios produs în Spania.

Pentru informații și prețuri contactați-ne la numerele de telefon 076799978 / 076799976,

vizitați pagina de Facebook sau site-ul web milanin.md, iar consultanții noștri vă vor oferi toate detaliile de care aveți nevoie și prețuri exclusive doar pentru dumneavoastră!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter