main logo
853

Oferta MAIB pentru întreprinderile micro: Recalculează şi Refinanţează ®

Faci parte din businessul micro? Ai contractat în grabă un credit scump? Îți dorești să achiți o rată lunară mai mică şi să-ţi rămână bani pentru planuri noi? Moldova Agroindbank vine cu o ofertă adaptată pentru situația ta: refinanțarea simplă şi avantajoasă a creditelor luate la alte instituții financiare.

Micro refinanțare fără comision de acordare, fără gaj și cu rata dobânzii avantajoasă

Te refinanțăm cu 8.76%, în sumă de până la 1 000 000 lei, dacă ești din businessul micro:

• întreprinzător cu SRL, ÎI, GȚ, inclusiv plătitori de TVA;

• titular al patentei de întreprinzător;

• persoană fizică care desfășoară activitatea de antreprenor (inclusiv care practică activitate profesională autorizată/licențiată).

Refinanțarea va reduce plata lunară curentă, îți vor rămâne bani liberi pentru a achita mai rapid creditul și poți solicita bani suplimentari pentru proiecte viitoare.

Mai rapid decât te aștepți!

Procesul de refinanțare pare a fi unul complicat. Nu știi de unde să îl începi, vei primi un alt credit sau nu, crezi că va dura o veșnicie. Am simplificat procedura de refinanțare: dacă ai o istorie creditară pozitivă și ai achitat deja cel puțin 6 rate la creditele pe care vrei să le refinanțezi, te așteptăm la MAIB doar cu actele de constituire a întreprinderii și autorizația de funcționare/licența.

Recalculează!

Te îndemnăm să îţi acorzi puțin timp şi să faci un calcul, pentru a vedea cât întorci lunar şi cât vei achita total la final de creditare. Să înțelegi dacă plătești comisioane ascunse şi, de fapt, cât te costă creditul curent ca să poți compara.

Ca reper, la MAIB, pentru un credit de 100 000 lei, fără gaj, pe o perioadă de 12 luni, cu rata dobânzii de 8.76%, comision lunar de administrare 0.35%, rata lunară este 9 075.77 lei, DAE 16.06% și valoarea totală plătibilă constituie 108 909 lei.

Refinanţează!

Daca ai recalculat și economiile se văd cu ochiul liber, nu îţi rămâne decât să te bucuri de toate avantajele refinanțării pentru micro afaceri de la MAIB:

•            rata dobânzii – 8.76%;

•            comision de examinare și acordare – 0 lei;

•            fără gaj;

•            pachet simplificat de documente;

•            beneficiezi suplimentar și de un card business cu overdraft.

Aplică aici și vei fi contactat de către un specialist de la Moldova Agroindbank pentru o consultație individuală.

Fă diferența și alege ce este #MAIBun pentru tine și afacerea ta. Beneficiază de toate avantajele creditării în cea mai mare bancă din Republica Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării