main logo
1318

Oferta aniversarea Tandem: Reducere de -19% cu ocazia celor 19 ani de calitate și clienți fericiți Ⓟ

Fabrica de mobilă „Tandem” aniversează 19 ani de activitate, pe parcursul cărora am reușit să demonstrăm că Tandem este o companie de încredere, focusată pe necesitățile și preferințele clienților săi. Cu această ocazie, anunțăm lansarea unei promoții grandioase! Doar în perioada zilelor de 5, 6 și 7 septembrie curent, poți profita de cea mai avantajoasă ofertă a acestei toamne: Reducere de -19% la o gama largă de produse Tandem.

Pe parcursul celor 19 ani de activitate, TANDEM și-a confirmat poziția de lider pe piața mobilei din Moldova și surprinde constant clienții prin  stil, diversitate coloristică și calitate desăvârșită a materialelor utilizate în producție.

Și asta nu e tot! Doar la TANDEM, mobilierul procurat are cea mai mare garanție de producție, ceea ce denotă grija față de client și siguranța în metodele inovative de asamblare a mobilierului.

Mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată și fidelitate constantă față de brandul TANDEM. Doar alături de voi și pentru voi, înregistrăm noi performanțe și metode inovative de producere a celui mai comod, calitativ și frumos mobilier, care să depășească imaginația și așteptările clientului nostru.

Vă invităm cu drag în showroom-ul TANDEM, situat pe str. Petricani 15/1, pentru a sărbători împreună aniversarea celor 19 ani de succes, calitate și clienți fericiți!

Pentru a afla care sunt ofertele actuale de top din lumea mobilei autohtone accesează tandem.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării