main logo
30323

Obține cetățenia străină fără nervi și mult efort cu Emigrare.md ®

Prietenii și rudele au plecat peste hotare în una din țările europene și în fiecare zi vă povestesc cât de bine le merge și cât de mult le place acolo? Ați avut cazuri similare?


Suntem siguri că mulți s-au pomenit în astfel de situații. Și de fiecare dată, după astfel de discuții, ați simțit nevoia să plecați din Moldova. Dar pentru a trăi peste hotare, de obicei, trebuie să obțineți cetățenia altei țări. Pentru unii este oportunitatea de a-și face studiile, pentru alții - posibilitatea de a obține un loc de muncă în Europa și de a fi mai aproape de cultura europeană.

Compania Emigrare.md vă oferă un spectru larg de servicii în domeniul emigrării și drepturile persoanelor fizice în obținerea cetățeniei unui stat străin. Juriștii companiei sunt deschiși să vă ajute în rezolvarea problemelor de orice complexitate.

Emigrare.md este o modalitate absolut legală de a obține, garantat, cetățenia României și a Federației Ruse. Cu ajutorul serviciilor companiei veți trece peste multitudinea de piedici birocratice în drum spre visul Dvs. Un domeniu aparte a activității companiei sunt serviciile de redobândire sau renunțare la cetățenia Republicii Moldova, ajutor în problema cetățeniei duble, naturalizare, apostilare și pregătirea actelor de stare civilă.

La fel, compania deservește cetățenii care sunt peste hotare și nu au posibilitatea să vină în Moldova sau România pentru perfectarea documentelor. În acest caz, colaborarea are loc la distanță, în baza procurii. Specialiștii companiei vă pot oferi ajutorul chiar și în reconstituirea arborelui genealogic.

Emigrare.md vă garantează consultație detaliată, protejarea intereselor clienților și desfășurarea întâlnirilor necesare cu reprezentanții autorităților. Veți fi informat despre fiecare etapă a perfectării documentelor.

Datorită serviciilor Emigrare.md, obținerea pașaportului străin se va transforma dintr-un proces obositor și plin de nervi, într-o procedură destul de simplă. Emigrare.md este cea mai bună alegere, dacă vreți să obțineți cetățenie europeană.

Puteți să faceți cunoștință cu întreaga gamă de servicii, oferite de Emigrare.md, accesând acest link.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării